Canım başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin,sizlere de sabır versin..Dedemi kaybettim ben ;( burda olamicam köye gideceğim için devam da edemicem arkadaşlar yinede herkese teşekkürler takip edicem sizi
Merhaba :) size özel mesaj attım :)Konu sahibii önce sonra resimlerin varmi acaba :)
bende tesadüfen 2gün önce blender aldim ve o gün bu konuyu buldum ve baslamayi düsünüyorum
acikcasi korkmuyorda degilim dayanamam diye bas agrisindan
Merhaba :) diyete başlama kararınıza çok sevindim,kendinizi sakın aç bırakmayın dilediğiniz zaman çorba ya da doğal meyve suyu tüketebilirsiniz.yardımcı olmamı istediğiniz bir konu olursa yazmanız yeterli bol kilo kayıplı günler :)Merhaba kizlar.yeni geldim araniza sizi 1 haftadir takip ediyorum ve bugün basladim diyete insaallah basaririz hepimkz güzel sonuclar aliriz.suanki kilom 82 acil kilo vermem gerek anlicaniz.sizin desteginize morale ihtiyacim var.bugün sabah yesil cayimi ve 3 bardak suyumu ictim birde 1 dilim elma yedim bakalim nasil devam edecegim
Merhabalar :) harika birşey yapmışsınız iradenizi muhteşem şekilde kontrol ediyorsunuz sizi tebrik ederim :)mesela ben sabah regl olucam canım ttalı cekıyordu orta boy muza 1 bardak süt koydum blendırdan gecırdım ınanılmaz güzell geldi :)
Merhaba :) vücut direnciniz düşmüş olabilir bu tarz durumlarda 1 çorba kaşığı üzüm pekmezi içmenizi tavsiye ediyorum tatlı yemekten daha faydalı ve vücudunuzun kendine gelmesinde etkilidir.Mate çayını duydum ama hiç kullanmadım deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsanız çok sevinirim iyi günler3 gün yaptım ama bu sabah kalktigimda elim titriyodu ben de dayanamadım kahvaltı ettim ama ekmeksiz sonra öğlen de sütlü tatlı yedim yarın telafi edicem bugünü bi de yeşil çay hep iciyodum bugün aktardan mate aldım onu da karıştırıp içiyorum artık ikisi beraber acaip zayiflatiyomus
Merhaba :) diyete başlama kararınıza çok sevindim,kendinizi sakın aç bırakmayın dilediğiniz zaman çorba ya da doğal meyve suyu tüketebilirsiniz.yardımcı olmamı istediğiniz bir konu olursa yazmanız yeterli bol kilo kayıplı günler :)
başınız sağolsunDedemi kaybettim ben ;( burda olamicam köye gideceğim için devam da edemicem arkadaşlar yinede herkese teşekkürler takip edicem sizi
evt ama şimdi cok acıktımMerhabalar :) harika birşey yapmışsınız iradenizi muhteşem şekilde kontrol ediyorsunuz sizi tebrik ederim :)
Tost yememişsinizdir umarım ayran iyi bir tercihevt ama şimdi cok acıktımacaba dıorum kepeklı bır tost mıu yesem yoksa gıdıp bır ayran alayım sadece :)
cok motive ettiniz beniMerhaba :) size özel mesaj attım :)
Sizin için yaptığım öncesi sonrası fotoğrafıma bakınca ben bile şaşırdım inanın kendinize sizde yapabilirsiniz :)cok motive ettiniz beni
yarin basliyorum ve hemen simdi sebze meyve almaya gidiyorum :)
Merhaba:)sizin önce kendinize inanmanız ve bunu başarmayı istemeniz gerekmektedir.herkesin canına tak eden bir olay olmuştur ya da kilosu yüzünden kendini kötü hissettiği..bunları hiç kimse haketmez ben eskiden kıyafet almaya gittiğimde kabinden ağlıyarak çıkardım ama şimdi internetten denemeden kıyafet alabiliyorum.lütfen kendinize inanın ve sizi kısıtlayan canınızı sıkan kilolarınızdan kurtulunkızlar motiveye ihtiyacım var benıde edınnn
Merhaba :) içinde olduğunuz durum adına üzüldüm umarım ilişkiniz düzelir güzel gelişmeler olur.kendinizi lütfen aç bırakmayın iştahsız olmanız moral bozukluğunuzdan kaynaklanıyor belki ama vücut direncinizi düşürmemeye lütfen gayret edinSevdiğim çocuk elden gidiyor kızlar ve bu nedenden dolayıda canım bişey yemek istemiyor.
Sabah okula giderken yarım bardak süt içtim. Saat üçte eve geldim ve mercimek çorbası içtim. Suyu da iki litreye yaklaşık içtim bakalım benim diyet güzel gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?