- 6 Nisan 2015
- 129
- 204
- 103
- 34
Merhaba :) bakliyattan çok sebze çorbası tercih ediyoruz ama dışarıda iseniz istisna olarak tabiki de içebilirsiniz :)cnm bu sınırsız corba mercımek ne bıleyım ezo gelın vs olmazmıı dısard falan bulamayızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) bakliyattan çok sebze çorbası tercih ediyoruz ama dışarıda iseniz istisna olarak tabiki de içebilirsiniz :)cnm bu sınırsız corba mercımek ne bıleyım ezo gelın vs olmazmıı dısard falan bulamayızz
Merhaba nasılsınız? Ben biliyorsunuz haftasonu boyunca sıvı diyeti yapmıştım bugün tekrar normal diyetime döndüm.herşey yolundadır umarım bol kilo kayıplı günlerKızlar valla bide şiddetle hulahop öneriyorum belimi incecik yaptı düzensiz yaptığım halde 15 dk yapıom müthiş bişey bi tane tarifim var oda çok güzel elma karanfil tarçın karabiber zencefilli çay harika tadı var sizde deneyin nası tok tutuyo varya içince bi kuzu yemiş kadar doyuyorsunuz abarttım tamam o kadar değil ama baya tok tutuyo
Merhabalar :) harikasınız bugün de motivasyonunuz çok güzel ilk haftanızı bitirmenize çok az kaldıbende öğlen yemegınde çorba strabucks lıght sütle kahve ıcıyorum bol su bol kahve ıcıyorum. ınsallah devam edıcem..
Merhaba canım umudumu kaybetmişken allah seni çıkardı karşıma bu çok arabesk oldu. Ya Her neyse ben çok zinde hissediyorum valla cennetliksinMerhaba nasılsınız? Ben biliyorsunuz haftasonu boyunca sıvı diyeti yapmıştım bugün tekrar normal diyetime döndüm.herşey yolundadır umarım bol kilo kayıplı günler
Kapak olsun Şaka bi yana canım doktor onaylı olduğuna göre artık kimse kötü eleştirilerini yapmaz ama ne kadar akıllıca ve mantıklı bilgiler vermişler bizimkiler tutturmuş bi kas kaybı başka bişey bilmiyorlarKızlar merhabalar :) ben bugün iş için gittiğim bir toplantıda Fransız bir doktorla tanıştım.Bu doktor kendini mesleğine adamış ve kendisi gibi hayırsever meslektaşlarıyla geliri az ülkeleri gezip bir süreliğine onlara ilaç ve tedavi yardımı yapıyor.Beni kahve içmeye davet etti ve orda 5doktorla daha tanıştım.İşle ilgili konuştuktan sonra onlara yaptığım diyeti ve bunu sizlerle paylaşmamı anlattım burda yazılan olumsuz eleştirileri anlattım.Hepsi ağız birliği yapmış gibi bana sakın inanma onlara dediler.Onlara bu diyetin kas kaybı oluşturup oluşturmadığını sordum ve cevabı çok net aldım.vücuttaki yağ kasların üst tarafındadır ve yağ yakmadan yani fazla yağlar erimeden kas asla yıkım aşamasına geçmez dediler.nasıl ki kilo alırken ilk önce yağlanmalarımız oluyorsa diyet yaptığımızda da ilk önce yağlar gidiyormuş vücudumuzdan.tek bir şekilde yağ yakmadan kas yıkımına geçilirmiş diyet yaparken o da kasların susuz kalmasından kaynaklanırmış.biz günde minimum 2-2,5lt suyumuzu tükettiğimiz için bizim için geçerli değil bu durum yani.dün bi hanımefendi bana başlığı nasıl intihar edilir yapsaydın yazmıştı.bundan bahsettim onlara cevapları yine çok netti 'bunları yazan insanlar açlık sınırında yaşayan hatta açlık sınırının altında olan Afrika Ülkelerini bilmiyorlar.ölüm o kadar kolay olsaydı insanların %70inin ölmesi gerekirdi.Sen burda Afrika da yaşıyorsun ve biliyorsun tanrının bize hediye ettiği vücudumuzun ne kadar muhteşem olduğunu.sakın onlara inanma ve seninle yola çıkanları da yarı yolda bırakma.sen başardın mutlu oldun,onların başardıklarını duydukça daha çok mutlu olucaksın.'
Şimdi 6doktorun da onayı var artık bu diyetimize,sağlık sorununuz yoksa hamile değilseniz ve emzirmiyorsanız bu diyeti gönül ferahlığıyla yapabilirsiniz.Aklınızda soru işareti kalmaması adına ve buraya çirkin şeyler yazan insanların bu yazımı okuması adına sizlerle paylaşmak istedim.
İyi günler
3 gün daha bekleKizlar lutfen tartilin artik meraktan catliycam
merhaba çok moralim bozuk 78 kiloyum ve 1 buçuk ay sonra sevgilimle görüşücem kilo vermem lazım çünkü en son 62ydim bu gerçekten işe yarıyormu inanmak istiyorum[/QUOTE inaaaaaaan bitanem allah cezamı versinki işe yarıyo popom küçüldü 4 günde yaaaafffffff
Olur tabi hatta bence daha iyi olurLabne yerine ne yiyebiliriz kizlar bi kase muslii vs
Merhaba :) labne yerine yarım ölçü musli ve 1ölçü süt kullanabilirsiniz ya da süzme yoğurt yüketebilirsinizLabne yerine ne yiyebiliriz kizlar bi kase muslii vs
Merhaba ben bu diyeti yaparken kesinlikle işlenmiş ürün kullanmadım.meyve sularınızı siz yapsanız daha iyi olucağını düşünüyorum.çorbayı da mecbur kalmadıkça lütfen hazır tüketmeyiniz.sabah öğünü dışında diğer öğünlerin yerlerini değiştirebilirsiniz sorun yok kolay gelsinkızlar cvplar ıcın cok tsk ederım bıde marketten seker ılavesız meyve suyu buldum aldım olur dımı..dısardaykende bardak corba faln labne yerınede muslıı tamam dımıı menum...hangısını hangı saatte yedgım onemlımı pekı son soruuuu