Kesinlikle canım biz yolumuza bakalımlütfn siz cevaplamayın bu tarz ınsanları..
isteyen yapar ıstemeyen yapmaz bende yapmaya calıısyoruma ama vucudumu alıstırmaya 3 gundur mmınık kacamaklarım olsadaguzlg dıyor.
aynı mıde amelıyatı olanlar detox kampına gıdenler gıbı bır beslenme.. sonucta benm bı9r saglık sorunum yok yapabılırım.. motıvasyon ekıp ruhu cok onemlı..
Allah yardımcın olsun canım inanıyorum yapacaksın gelişmeleri yaz hergün yediğini içtiğini yaz burya takipçinimKızlar bu negatif insanları ve konuları gözardı edelim hiç moralimizi bozup cevap bile vermeyelim amacımız kilo vermek ve pozitif olmak ve bunu birbirimizi motive ederek yapıyoruz dimi
ben de yarın rejim yapmaya başlıyorum
inşallah bu sefer başarabilirim bugün alışveriş yaptım sebze meyve aldım :) bir başlangıç yapmak gerekiyor :)
Bana şans ve irade gücü dileyin lütfen :)
hazırana incecık kızlar olarak girelimm yasasıjnnn hepberaberız :)Kızlar bu negatif insanları ve konuları gözardı edelim hiç moralimizi bozup cevap bile vermeyelim amacımız kilo vermek ve pozitif olmak ve bunu birbirimizi motive ederek yapıyoruz dimi
ben de yarın rejim yapmaya başlıyorum
inşallah bu sefer başarabilirim bugün alışveriş yaptım sebze meyve aldım :) bir başlangıç yapmak gerekiyor :)
Bana şans ve irade gücü dileyin lütfen :)
Merhaba teşekkür ederim desteğiniz içinya bu rejimi yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz kimse kimsenin kafasına silah dayayıp bunu yapacaksın demiyor ki herkesin aklı var herkes iyi kötü her şeyi araştırmaya çalışıyor ordan burdan kafasına yatmayan bırakır
herkesin de kendi fikri var iyi yada kötü eleştiriyorlar eleştirsinler bir şey olmaz
üzülmeyin bence
Merhaba çok ama çook teşekkür ederim her zaman pozitif ve neşe kaynağısınız harika şekilde moral verip motive ediyorsunuz bende sizleri çok seviyorumCanımmmm bitanem sen boş konuşanlara kulak asma aslında ileri geri konuşanlar varya bu diyeti gözleri yemiyo yapamayacaklarını biliyorlar çamur atıyorlar sen moralini bozma aşkısı sonuna kadar yanındayım sakın ha başlığı kaldırayım deme üzersin bizi valla ben bugun eşim evde olduğu için giremedim ama herşey yolunda tam gaz devam sende desteğini esirgeme seni seviyoruz
Tabiki de destek olurum siz yeter ki kendinize inanınInşallah canım hepberaber basaricaz konu sahibemizde bize destek oldu mu bu iş tamamdır
Merhaba evet çok haklısınız bu konuda herkesin kendi kararı.ben destek olarak her zaman burdayım küçük kaçamaklar alıştırma turlarınd sorun değil ne zamn kendinizi hazır hissederseniz o zaman kaçamaksız başlayabilirsiniz sıvı diyetine inşallah hep beraber başarıcazlütfn siz cevaplamayın bu tarz ınsanları..
isteyen yapar ıstemeyen yapmaz bende yapmaya calıısyoruma ama vucudumu alıstırmaya 3 gundur mmınık kacamaklarım olsadaguzlg dıyor.
aynı mıde amelıyatı olanlar detox kampına gıdenler gıbı bır beslenme.. sonucta benm bı9r saglık sorunum yok yapabılırım.. motıvasyon ekıp ruhu cok onemlı..
Mehabalar :) çok sevindim eksiye geçmenize sizin vermek istediğiniz kilo miktarı az olduğu için hedefinize ulaşmanız bu diyetle daha çabuk olucaktır.insan hafif hissediyor bu programda kendini ve daha dinç hissediyor.ideal kilonuza ulaşıcağınıza inanıyorum ve size bol iradeli günler diliyorumBugün de bitti acaip bi rahatlik var icimde 1 aydır rejim yapıyorum 4 kilo vermiştim ama uzun zamandır durmustu şimdi 2 gündür yine eksiye geçtim çok sukur 3 kilom kaldı doğum kilolarimi fazlasıyla verdim
Sağol canımMerhaba çok ama çook teşekkür ederim her zaman pozitif ve neşe kaynağısınız harika şekilde moral verip motive ediyorsunuz bende sizleri çok seviyorum.
afiyet olsungünaydınlarr canlar arada kaçamaklar yapsamda en azından kendimi alıştırmış oldum bu diyete :)
sabah greyfurtum limon meyve suyumu ıctım 1 bardak sımdı de türk kahvemı içiyorum orta şekerli:)
ohhhhhhh mis :) toplamda ne kadardır bu dıyetı yapıyorsunuz acaba? ne kadar verdınız?A
afiyet olsunben daha yeni kalktım sadece limonlu su içtim
Toplamda 4 . Günüm düzenli olarak yani tartılmadım ama hafifledim 7 gün dolsun öyle tartılcam sürekli tartılınca motivasyonum düşüyorohhhhhhh mis :) toplamda ne kadardır bu dıyetı yapıyorsunuz acaba? ne kadar verdınız?
çorba olarak ne içtnizToplamda 4 . Günüm düzenli olarak yani tartılmadım ama hafifledim 7 gün dolsun öyle tartılcam sürekli tartılınca motivasyonum düşüyor
Ben pırasadan çorba yaptım mercimekten kabaktan lahanadan aklına gelebilecek her sebzeden çorba evde kendim yaptım benim evde robotum var bebeğim için almıştım bütün malzemeyi içine atıyorsunuz doğruyo pişiriyor şip şak tavsiye ederimçorba olarak ne içtniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?