• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Yine ben yeni bir soru
Regl öncesi ve sonrası farkeder mi acaba

Yine ben yeni bir soru
Regl öncesi ve sonrası farkeder mi acaba
Regl bittikten sonra başlamanızı öneririm kendinizi iyi hissetmeniz adına ama aslında bir sakıncası yok ilaç takviyesi almıyorsanız tabi ☺️ .

Regl bittikten sonra başlamanızı öneririm kendinizi iyi hissetmeniz adına ama aslında bir sakıncası yok ilaç takviyesi almıyorsanız tabi ☺️ .
Ilac takviyesi almıyorum başlayayım pazartesi günü sabirsizlandim

Cevabınız çook teşekkürler:))
Bugün itibariyle başladım hatta şuan elimde limonlu suyum var :))
Gün gün hatta öğün öğün paylaşmak isterim kızlarr hepinizee bool şans ve bool eksili günler :))

Hepinize basarilar kizlar imrebru canım seni merakla takip ediyorum bende baska bi diyetteyim biter bitmez bu diyete geliyorum:KK55:

Bugün de sirkeli ılık su arkasından yeşil çay içerek başladım sonra domates çorbası içtim ama dayanamadım 2 tane de mercimek köftesi yedim:)şimdi de şekersiz sırf sütten nescafe içtim bakalım aksama kadar bişey yemem artık çok acikirsam yine çorba içerim sonra da yeşil çay falan icerim

Keşke başlığı da nasıl intihar edilir diye düzeltseymişsiniz. Allah aşkına normal beslenme listesi ve sporla yavaşça zayıflamak varken neden ömrünüzden ömür götürmeye çalışıyorsunuz ki? Şu an herhangi bir sorununuz olmaması ilerde daha ağır durumlara yol açmayacağı anlamına gelmez. Vücüdunuzdan verdiğiniz kiloyla ömrünüzden 20 sene vermişsiniz tebrik ederim.

Soyle bişey var bunu 1 ay yapmak ne kadar sağlıklıdır onu bilemem ancak detox yapmak vücut için sağlıklı birşeydir bunu uzmanlar da tavsiye ediyo ben kendi adıma konuşayım zaten normal bi diyet programim var bunun dışında da dünden beri detoxa başladım bi hafta yapıp bırakmicam ve bunda hiç bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Kızlar merhaba ben bu başlığı ve herşeyi kaldırmak istiyorum insanların bu tarz kötü kalpli yazdıkları tak etti bana her gün bunlarla uğraşacak sabrım yok.lütfen yardımcı olur musunuz nasıl kaldıracağımı bilmiyorum

Kızlar merhaba ben bu başlığı ve herşeyi kaldırmak istiyorum insanların bu tarz kötü kalpli yazdıkları tak etti bana her gün bunlarla uğraşacak sabrım yok.lütfen yardımcı olur musunuz nasıl kaldıracağımı bilmiyorum
Canım benim üzme kendini sen bunu insanlara yardimci olmak için actin lütfen bu tarz kötü eleştirileri dikkate alma yapan yapar yapmayan kendi bilir

Arkadaşlar lütfen eleştiri yapacaksanız bile uslubunuza dikkat edin kimse kimseyi zorlamiyor konuyu açan arkadaş gayet nazık ve kibar bir şekilde bizlere yardimci olmaya çalışıyo kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun lütfen yapmak isterseniz buyrun yok eğer niyetiniz yoksa fikirlerinizi kendinize saklayın

Keşke başlığı da nasıl intihar edilir diye düzeltseymişsiniz. Allah aşkına normal beslenme listesi ve sporla yavaşça zayıflamak varken neden ömrünüzden ömür götürmeye çalışıyorsunuz ki? Şu an herhangi bir sorununuz olmaması ilerde daha ağır durumlara yol açmayacağı anlamına gelmez. Vücüdunuzdan verdiğiniz kiloyla ömrünüzden 20 sene vermişsiniz tebrik ederim.
Merhaba ne kadar kötü insanın canını yakan şeyler yazmışsınız yakışıyor mu size ölüm ne demek?yaşamın sonlanması demek siz ne hakla benimle bu şekilde hadsizce konuşup beni üzüyorsunuz?profil fotonuzda doktor olduğunuz yazıyor ki bence doğru değil eğer doğruysa da vay hastalarınızın haline! Onca yıl okuyorsunuz bir sürü psikoloji dersi alıyorsunuz sonucu muhteşem gerçekten sizde o zaman 6yılınızı verip sonuçta insanların kalp kırgınlıklarına yol açıp yarar değil zarar veriyorsunuz.kendinizi bu kadar kötü cümlelerle ifade etmeniz ne kadar etik?kim olduğunuzu ve yaşama amacınızın ne olduğunu bilmiyorum ama ben gayet sağlıklıyım Allaha şükür bir problemim yok ölmekte sizin bahsettiğiniz kadar kolay değil.o kadar kolay olsaydı tüp mide ameliyatı olan herkesin ölmesi gerekirdi(Allah korusun) sizin bu yazdıklarınızı cehaletinize veriyorum bir daha da size cevap niteliğinde tek bir kelime yazmayacağım iyi akşamlar Allah kalbinize iyilik vicdan versin!

Canım benim üzme kendini sen bunu insanlara yardimci olmak için actin lütfen bu tarz kötü eleştirileri dikkate alma yapan yapar yapmayan kendi bilir
Merhaba,kendimi ifade etmeye çalışmaya gayret ediyorum fakat insanlar bencilce davranıyorlar bazen.desteğiniz için teşekkür ederim çok incesiniz ama art niyet gerçekten insanlara bu tarz konuşmalar yapmalarını sağlıyor.özgüven eksikliği ve kendinelerine olmayan inançları yüzünden herkes öyle olsun istiyorlar az önce daha mantıklı düşününce bu sonuca vardım.ben moralimi bozmıcam sizde bozmayın lütfen desteğiniz için tekrar teşekkür ederim ☺️ .

Merhaba,kendimi ifade etmeye çalışmaya gayret ediyorum fakat insanlar bencilce davranıyorlar bazen.desteğiniz için teşekkür ederim çok incesiniz ama art niyet gerçekten insanlara bu tarz konuşmalar yapmalarını sağlıyor.özgüven eksikliği ve kendinelerine olmayan inançları yüzünden herkes öyle olsun istiyorlar az önce daha mantıklı düşününce bu sonuca vardım.ben moralimi bozmıcam sizde bozmayın lütfen desteğiniz için tekrar teşekkür ederim ☺️ .
Rica ederim ne demek biz yolumuza bakalım lütfen

ya bu rejimi yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz kimse kimsenin kafasına silah dayayıp bunu yapacaksın demiyor ki herkesin aklı var herkes iyi kötü her şeyi araştırmaya çalışıyor ordan burdan kafasına yatmayan bırakır
herkesin de kendi fikri var iyi yada kötü eleştiriyorlar eleştirsinler bir şey olmaz
üzülmeyin bence

Merhaba,kendimi ifade etmeye çalışmaya insanlar bencilce davranıyorlar bazen.desteğiniz için teşekkür ederim çok incesiniz ama art niyet gerçekten insanlara bu tarz konuşmalar yapmalarını sağlıyor.özgüven eksikliği ve kendinelerine olmayan inançları yüzünden herkes öyle olsun istiyorlar az önce daha mantıklı düşününce bu sonuca vardım.ben moralimi bozmıcam sizde bozmayın lütfen desteğiniz için tekrar teşekkür ederim ☺️ .
Canımmmm bitanem sen boş konuşanlara kulak asma aslında ileri geri konuşanlar varya bu diyeti gözleri yemiyo yapamayacaklarını biliyorlar çamur atıyorlar sen moralini bozma aşkısı sonuna kadar yanındayım sakın ha başlığı kaldırayım deme üzersin bizi valla ben bugun eşim evde olduğu için giremedim ama herşey yolunda tam gaz devam sende desteğini esirgeme seni seviyoruz :21::21::KK68:

Kızlar ben reglimin bitmesini beklemeden yarın basliyorum desteklerinizi eksik etmeyin çünkü ben artık zayıflamak istiyorum :KK31:

Arkadaşlar lütfen eleştiri yapacaksanız bile uslubunuza dikkat edin kimse kimseyi zorlamiyor konuyu açan arkadaş gayet nazık ve kibar bir şekilde bizlere yardimci olmaya çalışıyo kendinizi onun yerine koyun öyle konuşun lütfen yapmak isterseniz buyrun yok eğer niyetiniz yoksa fikirlerinizi kendinize saklayın
lütfn siz cevaplamayın bu tarz ınsanları..
isteyen yapar ıstemeyen yapmaz bende yapmaya calıısyoruma ama vucudumu alıstırmaya 3 gundur mmınık kacamaklarım olsadaguzlg dıyor.
aynı mıde amelıyatı olanlar detox kampına gıdenler gıbı bır beslenme.. sonucta benm bı9r saglık sorunum yok yapabılırım.. motıvasyon ekıp ruhu cok onemlı..

Back