- 3 Mart 2017
- 12
- 15
- 3
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir türlü başlayamadım 1 hafta bozmadan deniyim dedim kaç kere ama yalan oldu. Yarın yine başlamayı denicem, her gün buraya uğrasak motive açısından güzel olur.kızlar bende geldim aranıza :) bende 76 kiloyum uzun zamandır diyetisyenlerle bile veremiyorum kilo bunu en azından bir hafta beraber denersek belki sonuc alırız
benim ikinci günüm cok iyi gidiyo midem boşaldı ama baslarssan tek portakal suyu sıkma greyfurt verirdi diyetisyen bana bir büyük greyfurt yarım limon iki veya bir portakal sık bir iki cevizle sabah iç bnde yazdım ama kimse dönme baska sitelere bakıyorum ama sen bugün baslayabilirsin daha erken ben yazarım buraya sonucu :)Ben bir türlü başlayamadım 1 hafta bozmadan deniyim dedim kaç kere ama yalan oldu. Yarın yine başlamayı denicem, her gün buraya uğrasak motive açısından güzel olur.
Kaç kilosunuz acaba ? 5 saat gecmis su an nasilsiniz?benim ikinci günüm cok iyi gidiyo midem boşaldı ama baslarssan tek portakal suyu sıkma greyfurt verirdi diyetisyen bana bir büyük greyfurt yarım limon iki veya bir portakal sık bir iki cevizle sabah iç bnde yazdım ama kimse dönme baska sitelere bakıyorum ama sen bugün baslayabilirsin daha erken ben yazarım buraya sonucu :)
valla süper gidiyo baslangıc kilomu tartmamıstım bir hafta dolsun tartılıp yazıcam kücük oynama falan oluyo yaonun icin ama siskinlik falan yok su an regliyim kötü etkileyecek malesef yine de bırakmıcam :)Kaç kilosunuz acaba ? 5 saat gecmis su an nasilsiniz?
Kesinlikle. Bu sekilde vucuttaki suyu kası atiyorlar vucuttan cok sagliksiz ustelik diyabet olabilirler. Seker hastaligi sadece cok.seker tuketmekle ya da genetik olmuyor. Arkadasimjn basina geldiİmkansız bu diyeti 5 hafta uygulamak bayılır kalırsınız bir yerde bence yapmayın
haklısınız ama bir hafta en azından denenebilir survivordaki insanlar hep ac diyorum kendi kendime onlar daha fazla veriyo hem ceviz var süt var düsündügünüz gibi ötü degil ben diyetisyenle düsemedigim kiloya üçüncü günümde düştümKesinlikle. Bu sekilde vucuttaki suyu kası atiyorlar vucuttan cok sagliksiz ustelik diyabet olabilirler. Seker hastaligi sadece cok.seker tuketmekle ya da genetik olmuyor. Arkadasimjn basina geldi
1 haftada 4kg verdim 1 haftadir biraktim yarin tekrar. Basliyorum bende :/
sizde katılın bize birbirmize destek olalım :)kizlar merhaba ben hasta oldum o yuzden baslayamadim... iaclarin yatrin bitiyo...yarin azim ve istikrarla umarim 1 ay devam ederim
yalniz onlar adadan döndükleri zaman nasil kilo aliyorlar gordunuz mu. Benim arkadasim verdi hem de cok verdi bu sekilde ama sonra her yeri selülit oldu geri aldi saclari döküldü hastalandi. Ben yavas yavas ama bol yiyerek ve sporla verdim inanki hem saglikli oluyorsunuz hem guclu oluyorsunuz bicimli oluyorsunuz. Onemli olan kilo vermek degil ki bicimli olmak.haklısınız ama bir hafta en azından denenebilir survivordaki insanlar hep ac diyorum kendi kendime onlar daha fazla veriyo hem ceviz var süt var düsündügünüz gibi ötü degil ben diyetisyenle düsemedigim kiloya üçüncü günümde düştüm
merhaba bence tarhana cok ağır olur toz tarhanaysa olabilir ama iki çeşidi varya benim beşinci günüm 2 kilodan fazla verdim ama dün mutfakta çalışıyorum. Ben sosların falan tadına bakmak zorunda olduğum icin yedim etkiledi az da olsa gece olduğu icin onun dışında ikinci güm aşılıyor insan zatenGünaydin kizlar sabah 1 buyuk bardak ilik limonlu su ve ceviz yerine 3 ad fistik ara ogun yaparsam tarcinli sut öğle tarhana çorbası yogurt ara 1 meyve aksamda yesil salata peynir ara 1 meyve yaparim bugun
Benimle daha disiplinli baslayan varmi yarisalim guncel kilo 81,4 boy 157 yas 31
Haklısınız ama cok denedim herşeyi olmadı çalışmak zorunda olunca okul var bide spor yapamıyorum ister istemez mecburum buna ama yerden göğe kadar haklısınızY
yalniz onlar adadan döndükleri zaman nasil kilo aliyorlar gordunuz mu. Benim arkadasim verdi hem de cok verdi bu sekilde ama sonra her yeri selülit oldu geri aldi saclari döküldü hastalandi. Ben yavas yavas ama bol yiyerek ve sporla verdim inanki hem saglikli oluyorsunuz hem guclu oluyorsunuz bicimli oluyorsunuz. Onemli olan kilo vermek degil ki bicimli olmak.
Söylediğiniz meyve suyu sıkıp dolaba koymak bütün vitamini gitmesi demek sıkıp anında içmek gerekiyor fayda yerine tek şekerini alırsınız zarar edersiniz bence yapmayınPazartesi yapmaya başlamıştim ama yine cesaretim kırıldı normal karatayimsi bisey yaptim..1.5 kilo gitti bugün tartildim bu hafta.toplamda 10 gunde 86.9 dan 84.4 e indim. Ama yarin itibariyle sebze ve meyve sulariyla denicem..bi sorum olacak malum haftaici calisiyoruz sabahtan hazirlamaya calissak bile hergün o enerjiyi bulamiyoruz.ben havuc suyu turp suyu filan denemek istiyorum. Greyfurt portakal elma suyu ama bilen var mi dolaba hazir etsem kac gün kalir..corba olarak bu hafta brokoli ictim tavsiye ederim un ve sutsuz harika bi tat oldu ama soganini az yagla kavurdum zrytinyagiyla.. Brokoli havuc kirmizi biberi de koyup hasladim blendirdan cektimm bikmadan ictim..
Cok iyi anliyorum ama ufak tefek aliskanliklarla beslenmenizde kucuk degisikliklerle cok guzel zayıflayabilirsiniz hem de kalici biçimde. Vucut birden aldigi kaloriyi düşürünce yaglari tutuyor kaslari eritiyor bir bakmissiniz daha da kotu olmus. Bakin ben 20 kilo verdim size de oneririm. Daha da gencsiniz. Eger simdi dogru sekilde kilo verirseniz ilerde cok rahatlayacaksiniz inanin. Yoksa ilerde otuzlu kirkli yillarda suankinden daha kotu durumda olacaksiniz ve metabolizmaniz yavaşladıgi icin kilo vermek daha zor olacak. Bir dusunun istersenjz yaptığım her seyi paylasirim sizinleHaklısınız ama cok denedim herşeyi olmadı çalışmak zorunda olunca okul var bide spor yapamıyorum ister istemez mecburum buna ama yerden göğe kadar haklısınız