- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine zarar verirsin ama böyleGunaydin kizlar. Bugun yeniden basladim diyete 72.2 ile. 1 bardak limonlu su, cappynin yuzde yuz portakal suyu ve sekersiz nescafe ictim. Kahvalti etmeyi hic sevmedigim icin sabahlari sorun yasamiyorum neyse ki. Kahvem bitince 1 litrelik su sisemi bitirip yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Onceki yapisimda hic su icmemistim ve spor yapmamistim, ikisini de eklicem zorla da olsa. Ilk hedef tartida 69u gormek, 3-4 aydir 70lerdeyim cunku. 69lara bir an once dusersem motivasyonum artacak. Sizlerde durum ne? Herkese iyi pazarlar
1 aylik yemin ettim bazi istisnalar haric misafir gelirse falan gibi yarin basliyorum boyle diyetlerle ancak kilo verebiliyorum yoksa asla duzenli diyet yapamiyorum birde senin boyun kilon ve yasin kac benim 157 boy 81 kilo 31 yasindayim 2 çocuk annesiyimya ben dunden beri cok savsakladim yarin sıkıca başlıycam yine haberleşelim isterseniz sizle de
Slm kızlar
7 gün bitti, tam yapamadım hiç, sabah yumurta öğünlerde birer kaşık yemek derken sonuçtan çok memnun değilim ama neyse, sizinle paylaşayım
başlangıç kilo: 83,5
süre:1 hafta
güncel kilo: 81,4
diğer diyetlere bakarak haftada 2 kilo iyi ama kendimi 3 ve üzerine şartlamıştım uyamayınca 2de kaldı. haftaya daha mutlu gelirim inşallah [/QUOTE
Ara vermedenmi devam ediyorsun birde tam uymadim demişsin ondan az vermissindir ilk yaptigimda 8 gunde 3,6 vermistim bakalim bu sefer becerebilicemmi birde spor yapiyormusun ben yapmiyorum ev isleri sayilirsa
Hoşgeldin cok şükür bana arkadaş cikti birlikte yaparız 1 ay deneriz en azından benimde 3.gun daha yeni sayilirim tam destek devam ederiz senin yas boy coluk cocuk varmi kvalidemden cok iyi motive mesaji aldim gecen kendileri 94 kilo ben 81 im sen benden daha kilolu gözüküyorsun demezmi o an diyetime daha da hirsla tutundum rabbimin izniyle nisana kadar 10 kilo hedefimmerhaba kizlar bende su andan itibaren araniza katiliyorum.diyetimede simdi start verdim...tam sivi diyetine uyacam... 95 kilo ile malesef ki basliyorummm...paylasim ve motive edici mesajlarinizi bekliyorummm
valla kayinvaliden tam bi kaynana ve de muhtesem .... gerci benim esimde motivasyonda senin kayinvalideni aratmaz...ben evliyim 2.5 yasinda bi oglum var .36 yasindayim... bugun kahvaltida limonlu su iceyim dedim ama cok icemedim..ekmek yemeyip. biraz yogurt yedim... simdi yesilcay yapmaya useniyorum...Hoşgeldin cok şükür bana arkadaş cikti birlikte yaparız 1 ay deneriz en azından benimde 3.gun daha yeni sayilirim tam destek devam ederiz senin yas boy coluk cocuk varmi kvalidemden cok iyi motive mesaji aldim gecen kendileri 94 kilo ben 81 im sen benden daha kilolu gözüküyorsun demezmi o an diyetime daha da hirsla tutundum rabbimin izniyle nisana kadar 10 kilo hedefim
kiskaniyorsun kiziiiim ah valide ah sirf kiskansin diye incelicemhadi hayırlı olsun hanımlar. inşallah hep beraber incecik gireriz yaza.
pambuk-apla çok güldüm yazdıklarınıza, kayınvalideniz sizi ne güzel motive etmiş :))) bi de biz mi uğrasak yanına acaba :)
Evet cnm tam kaynana cenesidusukgillerden ekmek yok zaten diye biliyorum yesilcay bende icmiyorum şekersiz cay kahve içiyorum suyuda az içiyordum sonra surahiyi doldurdum aksama kadar 2 lt oluyor sabahta evde ceviz yoktu 2 kasik sahanda yumurta yedim meyvesuyu yerinede 1 meyve yiyorum 1 hafta olsun tartilicam yalniz pazar gunleri yapamam esim evdeyken olmuyor diyet ama dikkat ederim
valla kayinvaliden tam bi kaynana ve de muhtesem .... gerci benim esimde motivasyonda senin kayinvalideni aratmaz...ben evliyim 2.5 yasinda bi oglum var .36 yasindayim... bugun kahvaltida limonlu su iceyim dedim ama cok icemedim..ekmek yemeyip. biraz yogurt yedim... simdi yesilcay yapmaya useniyorum...