• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Gunaydin kizlar. Bugun yeniden basladim diyete 72.2 ile. 1 bardak limonlu su, cappynin yuzde yuz portakal suyu ve sekersiz nescafe ictim. Kahvalti etmeyi hic sevmedigim icin sabahlari sorun yasamiyorum neyse ki. Kahvem bitince 1 litrelik su sisemi bitirip yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Onceki yapisimda hic su icmemistim ve spor yapmamistim, ikisini de eklicem zorla da olsa. Ilk hedef tartida 69u gormek, 3-4 aydir 70lerdeyim cunku. 69lara bir an once dusersem motivasyonum artacak. Sizlerde durum ne? Herkese iyi pazarlar

Gunaydin kizlar. Bugun yeniden basladim diyete 72.2 ile. 1 bardak limonlu su, cappynin yuzde yuz portakal suyu ve sekersiz nescafe ictim. Kahvalti etmeyi hic sevmedigim icin sabahlari sorun yasamiyorum neyse ki. Kahvem bitince 1 litrelik su sisemi bitirip yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Onceki yapisimda hic su icmemistim ve spor yapmamistim, ikisini de eklicem zorla da olsa. Ilk hedef tartida 69u gormek, 3-4 aydir 70lerdeyim cunku. 69lara bir an once dusersem motivasyonum artacak. Sizlerde durum ne? Herkese iyi pazarlar
Kendine zarar verirsin ama böyle

ya ben dunden beri cok savsakladim yarin sıkıca başlıycam yine haberleşelim isterseniz sizle de
1 aylik yemin ettim bazi istisnalar haric misafir gelirse falan gibi yarin basliyorum boyle diyetlerle ancak kilo verebiliyorum yoksa asla duzenli diyet yapamiyorum birde senin boyun kilon ve yasin kac benim 157 boy 81 kilo 31 yasindayim 2 çocuk annesiyim

Kızlar merhaba.. Bu diyeti takip ediyorum ve beraber yaparsak motive olacagimiza inaniyorum.diyette motive sart malum..cumartesiden beri sivi diyetine başladım 86.9 la basladim 85. 9 um.ama tam yapmaya vesaret edemedim yumurta yedim kahvaltilarda. Bugün basladim sayiyorum sabah saat 7 gibi ac karna ilik limonlu suyla basladim.7 bucuk da greyfurt limon yesil elma portakali sıktım suyundan bir bardak ictim gerisini gun boyu icmek icin yanima aldim..dün aksamdan lahana kirmizi biber havuc ve sogani haslayip blendirdan gecirmistim ustune kimyon karabiber pul biber az tuz koymustum. Onlari da aldim oglen yemek için...saat 10 gibi süt ictim..etrafimdakilere soyledim diyetteyim diye. Aksam misafirlikte tum sofrayi biraktim lahana corbasi yaptim kendime onu ictim yogurtla.bugün gorumcem cagirdi okuldan sonra yanina gidecem.ne hazzirlim dedi ben de corba dedim corba ve yogurt yicem. Aksamda arkadaslarla yemegimiz var orda da corba icmeyi düşünüyorum...bi yerden baslamak lazım bence kilolarla bu mutsuzluk nereye kadar..baslamak zor carsambadan beri zorluyorum kendimi cumartesi basladim ama pazartesi ancak uyabildim motive olabildim..ben yazicam artik buraya destek alicam sizden

Kızlar merhaba.. Bu diyeti takip ediyorum ve beraber yaparsak motive olacagimiza inaniyorum.diyette motive sart malum..cumartesiden beri sivi diyetine başladım 86.9 la basladim 85. 9 um.ama tam yapmaya vesaret edemedim yumurta yedim kahvaltilarda. Bugün basladim sayiyorum sabah saat 7 gibi ac karna ilik limonlu suyla basladim.7 bucuk da greyfurt limon yesil elma portakali sıktım suyundan bir bardak ictim gerisini gun boyu icmek icin yanima aldim..dün aksamdan lahana kirmizi biber havuc ve sogani haslayip blendirdan gecirmistim ustune kimyon karabiber pul biber az tuz koymustum. Onlari da aldim oglen yemek için...saat 10 gibi süt ictim..etrafimdakilere soyledim diyetteyim diye. Aksam misafirlikte tum sofrayi biraktim lahana corbasi yaptim kendime onu ictim yogurtla.bugün gorumcem cagirdi okuldan sonra yanina gidecem.ne hazzirlim dedi ben de corba dedim corba ve yogurt yicem. Aksamda arkadaslarla yemegimiz var orda da corba icmeyi düşünüyorum...bi yerden baslamak lazım bence kilolarla bu mutsuzluk nereye kadar..baslamak zor carsambadan beri zorluyorum kendimi cumartesi basladim ama pazartesi ancak uyabildim motive olabildim..ben yazicam artik buraya destek alicam sizden

Birbirimize destek olursak yaza kadar gider bu kilolar bugunum rahatti cunku ev islerim coktu vakitin nasıl gectigini anlamadim bile
Sabah 8 de ilik limonlu su
1 bardak portakal greyfurt suyu
Ara meyve suyu
Oglen corba(evde tarhana çorbası vardi) yogurt
Ara yarim bardak meyvesuyu
Aksamda az once yedim peynirli yesil salata
Suyu fazla icmedim ama yatana kadar icerim

Günaydınlar bugun 2. Gunum ilik limonlu su icildi ve 1 kucuk portakal yenildi oglende hazir mantar corbasi ve pulbiberli yogurt aksamda yeşillikli peynir yenilecek şekersiz kahve cay icerim ara öğünlerde 1 elma 1 portakal yerim

Slm kızlar

7 gün bitti, tam yapamadım hiç, sabah yumurta öğünlerde birer kaşık yemek derken sonuçtan çok memnun değilim ama neyse, sizinle paylaşayım :KK20:

başlangıç kilo: 83,5
süre:1 hafta
güncel kilo: 81,4

diğer diyetlere bakarak haftada 2 kilo iyi ama kendimi 3 ve üzerine şartlamıştım uyamayınca 2de kaldı. haftaya daha mutlu gelirim inşallah :eğlence:

Slm kızlar

7 gün bitti, tam yapamadım hiç, sabah yumurta öğünlerde birer kaşık yemek derken sonuçtan çok memnun değilim ama neyse, sizinle paylaşayım :KK20:

başlangıç kilo: 83,5
süre:1 hafta
güncel kilo: 81,4

diğer diyetlere bakarak haftada 2 kilo iyi ama kendimi 3 ve üzerine şartlamıştım uyamayınca 2de kaldı. haftaya daha mutlu gelirim inşallah :eğlence:[/QUOTE
Ara vermedenmi devam ediyorsun birde tam uymadim demişsin ondan az vermissindir ilk yaptigimda 8 gunde 3,6 vermistim bakalim bu sefer becerebilicemmi birde spor yapiyormusun ben yapmiyorum ev isleri sayilirsa

Slm kizlar bugun 3. Gunum güzel gidiyor evdeki imkanlarla devam ediyorum
Sizler naptiniz

merhaba kizlar bende su andan itibaren araniza katiliyorum.diyetimede simdi start verdim...tam sivi diyetine uyacam... 95 kilo ile malesef ki basliyorummm...paylasim ve motive edici mesajlarinizi bekliyorummm

merhaba kizlar bende su andan itibaren araniza katiliyorum.diyetimede simdi start verdim...tam sivi diyetine uyacam... 95 kilo ile malesef ki basliyorummm...paylasim ve motive edici mesajlarinizi bekliyorummm
Hoşgeldin cok şükür bana arkadaş cikti birlikte yaparız 1 ay deneriz en azından benimde 3.gun daha yeni sayilirim tam destek devam ederiz senin yas boy coluk cocuk varmi kvalidemden cok iyi motive mesaji aldim gecen :( kendileri 94 kilo ben 81 im sen benden daha kilolu gözüküyorsun demezmi o an diyetime daha da hirsla tutundum rabbimin izniyle nisana kadar 10 kilo hedefim

:skandal::KK53::KK53:
Hoşgeldin cok şükür bana arkadaş cikti birlikte yaparız 1 ay deneriz en azından benimde 3.gun daha yeni sayilirim tam destek devam ederiz senin yas boy coluk cocuk varmi kvalidemden cok iyi motive mesaji aldim gecen :KK43: kendileri 94 kilo ben 81 im sen benden daha kilolu gözüküyorsun demezmi o an diyetime daha da hirsla tutundum rabbimin izniyle nisana kadar 10 kilo hedefim
valla kayinvaliden tam bi kaynana ve de muhtesem .... gerci benim esimde motivasyonda senin kayinvalideni aratmaz...ben evliyim 2.5 yasinda bi oglum var .36 yasindayim... bugun kahvaltida limonlu su iceyim dedim ama cok icemedim..ekmek yemeyip. biraz yogurt yedim... simdi yesilcay yapmaya useniyorum...

hadi hayırlı olsun hanımlar. inşallah hep beraber incecik gireriz yaza.
pambuk-apla pambuk-apla çok güldüm yazdıklarınıza, kayınvalideniz sizi ne güzel motive etmiş :))) bi de biz mi uğrasak yanına acaba :)
kiskaniyorsun kiziiiim ah valide ah sirf kiskansin diye incelicem

:skandal::KK53::KK53:
valla kayinvaliden tam bi kaynana ve de muhtesem .... gerci benim esimde motivasyonda senin kayinvalideni aratmaz...ben evliyim 2.5 yasinda bi oglum var .36 yasindayim... bugun kahvaltida limonlu su iceyim dedim ama cok icemedim..ekmek yemeyip. biraz yogurt yedim... simdi yesilcay yapmaya useniyorum...
Evet cnm tam kaynana cenesidusukgillerden ekmek yok zaten diye biliyorum yesilcay bende icmiyorum şekersiz cay kahve içiyorum suyuda az içiyordum sonra surahiyi doldurdum aksama kadar 2 lt oluyor sabahta evde ceviz yoktu 2 kasik sahanda yumurta yedim meyvesuyu yerinede 1 meyve yiyorum 1 hafta olsun tartilicam yalniz pazar gunleri yapamam esim evdeyken olmuyor diyet ama dikkat ederim

bir seferde 20 kilo vermek ne kadar sağlıklı acaba

kızlar bende geldim aranıza :) bende 76 kiloyum uzun zamandır diyetisyenlerle bile veremiyorum kilo bunu en azından bir hafta beraber denersek belki sonuc alırız

Back