• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Kizlaaaarrr merhabaaaaa tekrardan geldim araniza. 2 haftadir kayiplardaydim. Canlar ben 96 dan 94.3 olmustum 3 gun icinde sonra yedim bozdum durumlar wardi hastalandim pek takmadim acikcasi. Ve sadece 94,8 olarak 500 gramini almistim okadar yemelerime ragmen. Dun tekrardan basladim ve bugun 94.0 gordum cok sukur. Boyle devam ! Pes etmek yok. Sizinleyimm verecegiz bu kilolari!

Kızlar selam Bende aranıza yeni katıldım günlerdir okuyorum sıvı diyetini. Tek başıma motive olamıyorum. Bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. Pazartesi hem spora hemde sıvı diyetine başlayacağım. İnşallah bende 20kg verebilirim. Eski zayıf halimi çok özlüyorum

Merhaba fistiklarr bugunn tam uyamadimm. 1 dilim kepekli ekmek yedimm cok yogun gunler geciriorum. 1 dilim kepekli ekmek birde yesil fasulye yedim azicik. Biraz suclu hissettim kendimi ama bu saatten sonra birsey agzima almmam sadece suuuuuuu:))

Kizlar birsey diyecem sizzler tamam durum paylasiyorsunuz ama sadece durum paylasarak olmazki birbirimize destek olup karsilik cevap vermemiz gerekiyoo. Sonucta desteklede amacli. Hayir yapmiycaksak ben yokum bu forumda. Kendibasima yaparim diyetimi. Ayni cunku ha burdaym ha kendibasima zaten destek cevap veren yok

kızlarrrr bugün 4. günüm sabah tartıldıgımda 1 bucuk kilo eksik gördüm :halay:üstelik sabahları kahvaltida ekstradan 1 haşlanmış yumurta yememe rağmen. zaten öbür türlü hiç dayanamam:bicak:

Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor diyetler? Kimler devam ediyor? Ben de 2 gündür yapıyorum ama araya öğlen ve akşam birer kaşık yemek ekliyodum. bugünden itibaren tam yapmaya çalışacağım. Öğlene kadar sorun yok, akşam üzeri acıkıyorum. onu da suyla falan geçiştirmeye çalışıyorum. Halsizliği soruyor burada biçok kişi, bende ilk gün halsizlik oldu, 2. gün hiçbişey kalmadı. gayet iyiyim çok şükür.

Başlangıç kilom 83,5 boy 1.70 hedef 60

inşallah devamını getirip hedefe ulaşabilirim. henüz yeniden tartılmadım. bi değişiklik yoksa motivasyonum gider diye çok korkuyorum :bicak:

Y yah sende son durum ne, maşallah iyi başladın devamı gelir umarım. Tekrar tartıldın mı? Bugün 7. günün sanırım. Hadi güzel haberler ver de motive olalım.

Y yah senin gibi ben de 4. gün sabahında tartıldım, 81,9 çıktım tam 1 kilo 600 gram gitmiş. o kadar mutluyum ki anlatamam :halay::eğlence:

ben de başladığımdan beri sabah 1 haşlanmış yumurta ekliyorum kahvaltı için, öğlen ve akşam da birer kaşık normal yemek yememe rağmen sonuç iyi.

süper ya bunda vücuttaki ödem de vardır diye düşünüyorum ama yine de süper 3 günün sonunda. zaten bu diyete başlamamdaki sebep de hızlı kilo verebilme umuduydu. benim gibi 20-25 kilo fazlalığı olan kişiler için ayda 4 kilo verilecek bir diyet motive etmiyor malesef . inşallah daha çok verebildiğim haberleriyle gelirim buraya.

Y yah hadi sen de tartıl. seninle kilolarımız çok yakın ya, sen ne kadar zayıflarsan ben de ona yakın zayıflarım diye şartlanıp motive oluyorum.

Hollywood Starlarının Zayıflama Yöntemi

Ultra Lipo yöntemi şu anda Türkiyede yeni uygulanmaya başlanan bir yöntemdir. İncelme ve zayıflama olarak bilinen bu yöntem tek seansda uygulanır. Bu seansda 10 santimle 16 santim arasında bir incelme yapılabilir. Ultra Lipo yöntemi yağ hücrelerini yok ederek dolaşım sistemi ile atılmaları sağlayan bir yöntemdir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

selam kızlar 8 gun oldu tam 2 kilo gitmiş tartida haber veriyim dedim belki daha fazla olabilir cunku dun regl oldum o da siskinlik yapiyor ya

hadi gözün aydın regl bitince daha net ortaya çıkar kaç kilo verdiğin. çünkü sıkı tutuyorsun ve 3 günde 1,5 kilo vermiştin, 8 günde 2 kilo değildir o. :KK3:

Hazır çorbayla uygulanabilirmi bu diyet ?
Ben knorrun cabuk corbasi + %100 cappy portakal suyuyla yaptim, tartida pek bir fark goremedim maalesef ama yuzde yuz uymamistim diyete ve hic su icmemistim. motivasyonum dustu biraktim. Lahana, kabak, havuc vs. ile kendim corba yaptim ama onlar da hic icilmiyor midem bulaniyor. Yarin yine cabuk corbayla baslicam mecburen

P.tesi bende başlıyorum gecensene 8 gun yaptim 3.6 kilo verdim dahada geri almadim yine yapicam ama bu sefer 1 ay benimle baslamak isteyen varsa buyursun gecen yaptigimda hazir sebze mantar ve domates çorbası ile yaptim aksamda peynirli yesil salata olarak yapmistim yine oyle yapıcam

P.tesi bende başlıyorum gecensene 8 gun yaptim 3.6 kilo verdim dahada geri almadim yine yapicam ama bu sefer 1 ay benimle baslamak isteyen varsa buyursun gecen yaptigimda hazir sebze mantar ve domates çorbası ile yaptim aksamda peynirli yesil salata olarak yapmistim yine oyle yapıcam
ya ben dunden beri cok savsakladim yarin sıkıca başlıycam yine haberleşelim isterseniz sizle de

Yapmayin arkadaslar. Verdiginiz butun kilolar kastan olacak ve sonra daha hizli alacaksınız. Bol proteinli beslenme biraz da sporla harika vucudunuz olur. Ben yaptim mesela bir senedir dikkat ediyorum sadece dort bes kilo eksigim var ama iki beden inceldim ve sikilastim

Sivi diyetini ben yapmak zorunda kalmistim bir dönem kolonoskopiye girecegim için. O bir hafta da asiri zayıfladım ama daha sonra spor yaparken o kadar zorlandım ki cunku eriyenler kaslardı. Hizli kilo verirseniz proteinsiz sporsuz verirseniz selulitleriniz çıkar vucudunuz sarkar catlaklar olur

mevcut olan yağ erimeden kasların erimesi mümkün degil evet cok saglikli bir diyet degil ama spor ve kaslar konusunda da bir bilginiz olmadığı kesin

Hayir mumkun. Hatta spor yaparken bile dinlenme suresinden bir iki saniye calarsaniz bile kas yikimi başlar. Bu konuda oldukca bilgiliyim ve sonuclarini aldim. Tesekkurler

Back