• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Bugun 80,1 ciktim -100 gr bunada sukur dun arti cikmistim yarinda 79 u gorurum inşallah

Ben 72.5 ciktim, dun gun icinde 72.8 cikmistimm 300 gr gitmis, ben de bi an once 69lari gormek istiyorum. Ilk basamaktaki dusus cok motive edici oluyor

Bu sıvı diyeti gercekten kilo vermeye yardimci olur ama ne kadar saglikli daha sonra da hizla geri alınır mi acaba . Bende denemek isterdim eger regl olursam başlicam olmassa başlamam hayirlisi bakalim

Ilk gun 300 gr gitmisti, dun eksi 1 kg gordum tartida kizlarr :) hatta 1,3. 2 gunde 1,5 kg gitti, simdilik guzel gidiyor her sey,

Tunaydin kizlar dun tatil gunumdu b6gun tekrar dan devam 80,8 ile devam 1 gunde hemen 700 gr geri geldi olsun keyfim yerinde 6 gun yine devam

Günaydın kizlar malesef yine 79 u göremedim hatta ayniyim 80,8 gece 3 e kadar ac kalıyorum yine gitmiyor regl e bagliyorum 2 3 gun sonra bitiyor tek kacamagim yemeklerin tadina bakmak omu etkiliyor yada spor yapmıyorum ondanmi hicte spor icin istegim yok aksama kadar kosusturuyorum neyse morelimi bozmucam zaten ayin 27 sine kadar yeminliyim rabbimin izniyle gidicek inşallah

pambuk-apla pambuk-apla tebrik ederim azimle devam ediyorsun. benim de 3 haftam doldu, daha önce yazdığım gibi tam uyamadım hiç. o nedenle sanki normal diyet yapıyormuş gibi kilo veriyorum. yani yavaş yavaş. 83,5 ile başladım bugün 79,3 olmuşum. ben de senin gibi moralimi bozmadan devam etmeye çalışıyorum. bir de vücut başta hızlı verip sonra yavaşlıyor. acaba 5 gün sıkı tutup sıvı diyetini tam uygulayıp 2 gün normal yemek yesem (tabi diyette gibi devam ederek) vücut her defasında diyete yeni başlamış gibi hızlı mı verir diye düşünmeye başladım. dener miyim bilmiyorum :)) deneyen olursa paylaşsın :)) gerçi pambuk-apla pambuk-apla sen öyle yapıyorsun sanırım, tatil günün olduğuna göre. sonucu bizimle paylaşır mısın.

Ben gecen ay falan bu diyete basladigimda tam uymadan yapiyordum ve cok az kilo vermistim, uymadan dedigim de oyle cok kalorili seyler kacamaklar falan degil, aciktigimda eti form eti gong falan yiyordum ya da o tarz az kalorili seyler ve sonra motivasyonum
Bozuldu pek veremedim diye ve biraktim. Bu defa soz verdim kendime en azindan 1 hafta hic bozmicam diye ve bozmadim, bugun 5. Gunum toplamda 1,7 kg gitti. Bir de bu hic spor yapmadan ve su icemeden verdigim, dun 1 litre icebildim, bugun artik iki litreye cikaricam, spora baslayabilir miyim bilmem. Bir hafta bi tutsanız kendinizi, en ufak bir kaçamak olmadan ama, farkı görürsünüz bence

pambuk-apla pambuk-apla tebrik ederim azimle devam ediyorsun. benim de 3 haftam doldu, daha önce yazdığım gibi tam uyamadım hiç. o nedenle sanki normal diyet yapıyormuş gibi kilo veriyorum. yani yavaş yavaş. 83,5 ile başladım bugün 79,3 olmuşum. ben de senin gibi moralimi bozmadan devam etmeye çalışıyorum. bir de vücut başta hızlı verip sonra yavaşlıyor. acaba 5 gün sıkı tutup sıvı diyetini tam uygulayıp 2 gün normal yemek yesem (tabi diyette gibi devam ederek) vücut her defasında diyete yeni başlamış gibi hızlı mı verir diye düşünmeye başladım. dener miyim bilmiyorum :)) deneyen olursa paylaşsın :)) gerçi pambuk-apla pambuk-apla sen öyle yapıyorsun sanırım, tatil günün olduğuna göre. sonucu bizimle paylaşır mısın.
Vucudu sasirtma fikri mantikli gibi aslinda. Benim kilo vermem duraklarsa ben de deneyebilirim

kakaovanilya kakaovanilya tebrik ederim. ben çalışıyorum ara öğünde süt, öğlen ayran falan hergün bulunduramıyorum yanımda. buzdolabı da olmadığından işyerinde stok da yapamıyorum. ben de ilk hafta tam uymamama rağmen 2,1 kilo verdim ama her hafta kilo kaybı azaldı. ben de kalorili şeyler yemiyorum, ya yemeklerden 1 kaşık alıyorum, ya 1 dilim elma yiyorum ama malesef kilo kaybı az. motivasyonumu korumaya çalışıyorum. başlamışken bırakmak istemiyorum. uzun bir yolum var daha :( en az 15 vermem lazım. hepimize kolay gelsin.

kakaovanilya kakaovanilya tebrik ederim. ben çalışıyorum ara öğünde süt, öğlen ayran falan hergün bulunduramıyorum yanımda. buzdolabı da olmadığından işyerinde stok da yapamıyorum. ben de ilk hafta tam uymamama rağmen 2,1 kilo verdim ama her hafta kilo kaybı azaldı. ben de kalorili şeyler yemiyorum, ya yemeklerden 1 kaşık alıyorum, ya 1 dilim elma yiyorum ama malesef kilo kaybı az. motivasyonumu korumaya çalışıyorum. başlamışken bırakmak istemiyorum. uzun bir yolum var daha :KK43: en az 15 vermem lazım. hepimize kolay gelsin.
Kilo kaybi azalir diye dusunuyorum ben de onumuzdeki haftalarda :KK43: benim ilk hedefim 69.9u gormek, 72.5la basladim ve bir an once 69lara inmek icin basladim ve su an 1kg civari kaldi onu vermeden yavaslamaz insallah :))

2 haftadir oyle yapıyorum pek ise yaradigi soylenemez belki benim troidlerim az calisiyordur ondan veremiyorum dur sende dene istersen

100 gr fazla ciktim bugun tartida diyeti hic bozmadigim halde ama motivasyonu dusurmek yok, diyete devam. Su icme isini cozemedim bir turlu :( 2-2,5 litre icebilsem cok iyi olacak

geçmiş sayfaları okudum biraz, herkes çok güzel kilo vermiş, biz niye o kadar hızlı veremiyoruz kızlar :( atağa geçmek lazımm

Back