- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dikkat edilmezse geri alinir bence,,Bu sıvı diyeti gercekten kilo vermeye yardimci olur ama ne kadar saglikli daha sonra da hizla geri alınır mi acaba . Bende denemek isterdim eger regl olursam başlicam olmassa başlamam hayirlisi bakalim
Bozmadigim halde 300 gr almisim ben de niye anlamadim ama moralimi bozmadan devam ediyorumTunaydin kizlar dun tatil gunumdu b6gun tekrar dan devam 80,8 ile devam 1 gunde hemen 700 gr geri geldi olsun keyfim yerinde 6 gun yine devam
Vucudu sasirtma fikri mantikli gibi aslinda. Benim kilo vermem duraklarsa ben de deneyebilirimpambuk-apla tebrik ederim azimle devam ediyorsun. benim de 3 haftam doldu, daha önce yazdığım gibi tam uyamadım hiç. o nedenle sanki normal diyet yapıyormuş gibi kilo veriyorum. yani yavaş yavaş. 83,5 ile başladım bugün 79,3 olmuşum. ben de senin gibi moralimi bozmadan devam etmeye çalışıyorum. bir de vücut başta hızlı verip sonra yavaşlıyor. acaba 5 gün sıkı tutup sıvı diyetini tam uygulayıp 2 gün normal yemek yesem (tabi diyette gibi devam ederek) vücut her defasında diyete yeni başlamış gibi hızlı mı verir diye düşünmeye başladım. dener miyim bilmiyorum :)) deneyen olursa paylaşsın :)) gerçi pambuk-apla sen öyle yapıyorsun sanırım, tatil günün olduğuna göre. sonucu bizimle paylaşır mısın.
Kilo kaybi azalir diye dusunuyorum ben de onumuzdeki haftalarda benim ilk hedefim 69.9u gormek, 72.5la basladim ve bir an once 69lara inmek icin basladim ve su an 1kg civari kaldi onu vermeden yavaslamaz insallah :))kakaovanilya tebrik ederim. ben çalışıyorum ara öğünde süt, öğlen ayran falan hergün bulunduramıyorum yanımda. buzdolabı da olmadığından işyerinde stok da yapamıyorum. ben de ilk hafta tam uymamama rağmen 2,1 kilo verdim ama her hafta kilo kaybı azaldı. ben de kalorili şeyler yemiyorum, ya yemeklerden 1 kaşık alıyorum, ya 1 dilim elma yiyorum ama malesef kilo kaybı az. motivasyonumu korumaya çalışıyorum. başlamışken bırakmak istemiyorum. uzun bir yolum var daha en az 15 vermem lazım. hepimize kolay gelsin.
2 haftadir oyle yapıyorum pek ise yaradigi soylenemez belki benim troidlerim az calisiyordur ondan veremiyorum dur sende dene istersenpambuk-apla tebrik ederim azimle devam ediyorsun. benim de 3 haftam doldu, daha önce yazdığım gibi tam uyamadım hiç. o nedenle sanki normal diyet yapıyormuş gibi kilo veriyorum. yani yavaş yavaş. 83,5 ile başladım bugün 79,3 olmuşum. ben de senin gibi moralimi bozmadan devam etmeye çalışıyorum. bir de vücut başta hızlı verip sonra yavaşlıyor. acaba 5 gün sıkı tutup sıvı diyetini tam uygulayıp 2 gün normal yemek yesem (tabi diyette gibi devam ederek) vücut her defasında diyete yeni başlamış gibi hızlı mı verir diye düşünmeye başladım. dener miyim bilmiyorum :)) deneyen olursa paylaşsın :)) gerçi pambuk-apla sen öyle yapıyorsun sanırım, tatil günün olduğuna göre. sonucu bizimle paylaşır mısın.