• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Hazir corba ve hazir meyve suyunu birakiyorum yarindan itibaren. Portakal greyfurt ve lahana aldim. Blenderdan gecirip lahana corbasi yapicam. Aksam da labne yerine yogurt.. bakalim kilo vermeye baslayacak miyim. Kilo veremedim diye moralim bozuldu ve bugun bozdum diyeti, 2.5 paket eti form, beyaz peynir yumurta domates yedim gun icerisinde.. yarin tekrardan start, sonuc alirim umarim

Tatlım ben yapıyorum ve faydasını da görüyorum. Bugün beşinci günüm ve 2 kilodan fazla verdim. Boyun 168 kilom şuan 58. 60 la başladım. Şuan o kadar mutluyum ki anlatamam. Sabah ilk aldığımda yanlarımı çıkaran yeşil kazağım hiç bir şekilde yanlarımı göstermedi. Sende başla, birbirimize destek olalım. Sadece bir ay dişimizi sıkacağız ve sonra hep hayal ettiğimiz o güzel elbiseleri, kazakları, pantolon veya etekleri giyebileceğiz. Tartıya çıktığımızda moralimiz bozulmayacak ya da aynaya baktığımızda kendimizi kötü hissetmeyeceğiz. Evet, zor bir diyet. Ama ben bayağı okudum yazanlardan ve kilo vermeyen görmedim. Biraz dişimizi sıkar ve gördüğün yemek ve tatlılara"bir ay bitince bunlardan yiyebilirim, zaten tadlarını biliyorum, yersem mutsuz olacağım." dersen başarırsın. Unutma bizde burdayız ve bir şekilde sana destek olamaya çalışacağız.
Teşekkürler canim inşallah verecez verecez

Hazir corba ve hazir meyve suyunu birakiyorum yarindan itibaren. Portakal greyfurt ve lahana aldim. Blenderdan gecirip lahana corbasi yapicam. Aksam da labne yerine yogurt.. bakalim kilo vermeye baslayacak miyim. Kilo veremedim diye moralim bozuldu ve bugun bozdum diyeti, 2.5 paket eti form, beyaz peynir yumurta domates yedim gun icerisinde.. yarin tekrardan start, sonuc alirim umarim
Sabah başlıyorum bende inşallah destek olalim birbirimize tartil sabah liste yapalim

Hayirli geceler.
Ben de yaklasik 3 4 lt kadar portakal suyumu bir kac saat once cok şükür sıktım.
Bir suredir dikkat de ediyordum artik buna bir aylik bir kamp süreci gibi baslamaya niyet ediyorum. Pazartesiyi beklemeden :)
Sirkeli balli ilik su iciyorum zayiflama kurlerinde vardi. Ve yesilcay muhakkak.
Bir de nasipse duzenli her gun 1-2 saat egzersiz eklemeyi dusunuyorum su an düzensiz olarak 1 saat yapiyorum.
Kesinlikle 2.5 ltden az su icilmemeli diye düşünüyorum. Son 6 ayda kilo aldim cok fena. Insallah neticeye, selamete "sabirla" ulasabiliriz.
Buradaki herkesi, tum caba gosterenleri duama almaya karar verdim.
Dualarimdasiniz arkadaşlar, dua beklerim. Hayirli geceler. Gelismeleri yazarim. :KK66: insallah.

Hayirli geceler.
Ben de yaklasik 3 4 lt kadar portakal suyumu bir kac saat once cok şükür sıktım.
Bir suredir dikkat de ediyordum artik buna bir aylik bir kamp süreci gibi baslamaya niyet ediyorum. Pazartesiyi beklemeden :)
Sirkeli balli ilik su iciyorum zayiflama kurlerinde vardi. Ve yesilcay muhakkak.
Bir de nasipse duzenli her gun 1-2 saat egzersiz eklemeyi dusunuyorum su an düzensiz olarak 1 saat yapiyorum.
Kesinlikle 2.5 ltden az su icilmemeli diye düşünüyorum. Son 6 ayda kilo aldim cok fena. Insallah neticeye, selamete "sabirla" ulasabiliriz.
Buradaki herkesi, tum caba gosterenleri duama almaya karar verdim.
Dualarimdasiniz arkadaşlar, dua beklerim. Hayirli geceler. Gelismeleri yazarim. :KK66: insallah.
Tatlım sizde benim dualarımdasınız. Hepimiz için istiyorum bende dua ederken.

Bisey olmaz inşallah.tam gaz devam et.tartil yarin kac verdin merak ettim ve sakin yeme :KK20:

Yemedim sorun yok tuttum kendimi :KK71:demin aç karna tartıldım 57 kilo çıktım. Hayatımda en son ne zaman 57 kilo olduğumu bile hatırlamıyorum çok mutluyum:halay:

Çok iyiymiş 20 kilo acaba yağ dan mı verdin bide herhangi bir egzersiz yürüyüş fln yaptın mı

Ben dogru duzgun veremedim diye bozmustum 72.5tum bozdugumda sjmdi 75 olmusum :( bende pek ise yaramiyor gibi geliyor ama yuzde yuz uymadim tabi listeye. 1 hafta tamamen uyarak denicem son kez bakalim ise yaricak mi

Herkese merhaba bende sizinle bu diyeti yapıp gelişmeleri paylasmak için yeni uye oldum. Bu sabah başladım ekstradan kahvaltida haşlanmış yumurta yedim. şuan 85 kiloyum. gelişmeleri ilerleyen zamanlarda yazacağım. h

Back