Patetesin FaydalarıHaşlanmış patatesi bir arastirsaniz arkadaşlar bizlerde kendimizi öldürmeye niyetli falan değiliz ve ayrica ben spor hocasiyim, bunun çok daha agirlari yapılıyor eğer herhangi bir yarismaya vs katilacaksaniz ... zaten bu uzun süreli istesende yapilamaz ...
ne durumdasın canımm? ben artık bıktım patatesten ama mecbur son 5 kilo vermem lazım :))Canım ic tabii ki bende kahvesiz yasayamam haftada 1 gün 1 öğün ödül ver kendine ben onu da yaptim ama abartmadan tabii ki çok öptüm sonuclari sende yaz merak ediyorum :)
İyiyim canım bikmakta haklısın ama ha gayret verdiğin kiloları düşün azmet birde ben patatesin üstüne pul biber ve limon sıkıyorum biraz daha iyi oluyor tadı bi dene istersen
Evet canım 1 hafta oldu ben 2 kg verdim dün 1 öğün ödül verdim kendime ama pişman oldum midem artık alıştı sanırım ağır yemek kaldirmiyor sende kilo durumu nedir canım 4 kg vermistin değil miAynen öyle zaten ara verdim ya tekrar başlamak zor oldu haberin olsun ben yogurt falan kattım bugun yoksa gitmiyor artık :)))) senin 1 hafta oldu degilmi ?
Evet canım 4 kilo vermiştim...bende ara verdiğim dönemde yediklerim ağır geldi ve çıkardım açıkçası... 2. gün bugün yine başladım pazartesi,salı işte... sen az vermişsin suyu az mı içiyorsun acaba ?Evet canım 1 hafta oldu ben 2 kg verdim dün 1 öğün ödül verdim kendime ama pişman oldum midem artık alıştı sanırım ağır yemek kaldirmiyor sende kilo durumu nedir canım 4 kg vermistin değil mi
Malesef ben fazla su icemiyorum maksimum 1 lt fazlası midemi bulandiriyor gerçi 1 haftada 2 kg benim için gayet iyi bir rakam zaten başlarken de 20 veremiycegimi biliyordum ne verirsen kar yaniEvet canım 4 kilo vermiştim...bende ara verdiğim dönemde yediklerim ağır geldi ve çıkardım açıkçası... 2. gün bugün yine başladım pazartesi,salı işte... sen az vermişsin suyu az mı içiyorsun acaba ?
Niye ki insulin direncin falan mı var canım ? Bende dayandım bugunde ama açlıktan uzadım resmen :)))Malesef ben fazla su icemiyorum maksimum 1 lt fazlası midemi bulandiriyor gerçi 1 haftada 2 kg benim için gayet iyi bir rakam zaten başlarken de 20 veremiycegimi biliyordum ne verirsen kar yani
Yok canım benim ki insülin değil kortizon kiloları yapistilar resmenNiye ki insulin direncin falan mı var canım ? Bende dayandım bugunde ama açlıktan uzadım resmen :)))
Anladım canim ilaclari kestikten 1 sene sonra vucudun rahatlar zaten otomatik vermeye başlarsin cok sıkma kendini canim benim.. bende de kist oldu hormon hapi kullandim 4 ay 17 kilo aldim veremedim diyet yapsamda ilaçlar bitti 1 ay gecti sonra vermeye başladım diyetisyenimde demisti zaten ilac kullanirken veremezsin diye vücut attiktan sonra normale donermisYok canım benim ki insülin değil kortizon kiloları yapistilar resmen
Çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun gidecek bu kilolar başka yolu yokAnladım canim ilaclari kestikten 1 sene sonra vucudun rahatlar zaten otomatik vermeye başlarsin cok sıkma kendini canim benim.. bende de kist oldu hormon hapi kullandim 4 ay 17 kilo aldim veremedim diyet yapsamda ilaçlar bitti 1 ay gecti sonra vermeye başladım diyetisyenimde demisti zaten ilac kullanirken veremezsin diye vücut attiktan sonra normale donermis
Geçmiş olsun canim
Sağ mısınız diye bi bakayım dedim
patates tok tutar yağ ve tuz eklemedikten sonra kilo aldırma etkisi olacağını düşünmüyorum insan vücudu uyurken bile kalori yakar günlük hareketliliği de düşünürsek bence hiçbir sakıncası olmaz.bu arada tebrik ederimbana bir etkisi olmadı..
birşey sorabiliremiyim grisini nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?