• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20 kilo verdim

Çok sağlıklı bir şey değil bir ayda 20 kilo vermek ama ben sizi azminizden dolayı tebrik ederim :)

Süpersiniz yaaa
Çok merak ettim öncesi sonrası fotoğraf var mı :)

once sonra fotoğrafı koysaydınız keske 1 ayda 20 kilo bide şaka gibiii

Merhaba arkadaslar uzun zamandir forumu takip ediyordum fakat uye olmamisitim ama artik bende sizin ile faydalanicaginiz seyleri paylasmak istedim. Kisa zaman once kilolarimdan muzdarip sizler gibi ne yapabilicegimi arastirip duruyordum taa ki bu urunu buluncaya kadar.. Yaklasik 2 ayda 17 kilo verdim. urunun adini burada veremiyorum sanirim ama ilac degil kesinlikle bir baharat karisimi ve bir program ile yapiliyor porgramda hersey serbest 2 ogun bu baharat karisimini yiyorsunuz ve 1 ogunde istediginiz bir yemek.inanin hic aclik ve halsizlik cekmeden cok cok guzel bir sekilde zayifladim.Harika bir kocluk destegi zaten sahibi olan bayan cok disiplinli ve cok yardimci oluyor size kocluk anlaminda.

Selam. Azminiz için sizi tebrik ediyorum önce.. 1 ayda 20 kilo vermek ne demek Allah aşkına?! Mantıklı bir olay mi? Mantığı geçtim sağlık açısından ne büyük yıkım! Vücudunuza nasıl bi şok yaşatmışsınız, inanamıyorum resmen. Arkadaşlar gözünüzü seviim yapmayın böyle şeyler! Allah muhafaza HIK! Diye gidersiniz. Hiç mi korkmuyorsunuz? Sağlıklı kilo vermek diye bir şey var. Zamana yayarak,yavaş yavaş. Neyse...

Merhaba kızlar ,

Bundan iki ay önce işimden ayrılmış 4 aydır evde olan biriydim spor yok habire ye otur :) 79 kiloydum çok istediğim bir iş vardı özel ve kaliteli bir holding ama görüşmeye gittiğimde ordaki kızlar zayıf kuru birşeydiler :)) içeri girer girmez bana baktılar işe 1 ay sonra başlayacaktım ama bu kiloyla başlarsam sorun büyük olacaktı ee manken gibi kızlar:KK17: bende aşağıdaki diyeti uyguladım benim için çok zor oldu çünkü çikolataya aşık biriyim :26: ama bu diyeti yaparken spor yapmazsanız olmaz ... ben bacaklarımdan sikayetçiyim çok kalınlar ama malesef bacaklarım genetik... yine aynı :KK43: 1ay boyunca aynı diyeti hergun uyguladım haftada bir küçük bir tabak makarna yediğim oldu tabı :KK55:
sabah:

öncelikle bir bardak ılık suyun içine 1 kaç damla limon sıkıp içiyoruz ardından ;

2 grisini
1 kibrik kutusu yağsız peynir
1 fincay şekersiz çay

öğlen :

1 adet haşlanmış patates yağsız tuzsuz ama pul biber ekleyebilirsiniz.
1 elma
şekersiz çay

bu arada günde 2,5 litre su tüketmeden uyumadım :KK55:

aksam 8 den önce
2 ad haslanmış patates (evet yine :) )
2 grisini
bol bol su

ve şuan 58 kiloyum 1 ay 3 gün oldu :)))))))))))

bu arada hergün 1,5 saat tempolu yürüyüş..

benim zayıflama hikayem budur :)
sevgilerrrr

bu listeyi kim uygulasa kilo verir zaten çok sağlıksız çok

Bende bu diyeti yapiyorum ve bugun 5.günüm ve harika sonuç veriyor henüz tartilmadim ama evdekiler tebrik ediyor 2 gün sonra regl olmam lazim sonrasinda tartilip sizede ne kadar verdigimi söyleyeceğim amac 1 ay zaten... normalde zayiftim stres ve psikolojik nedenlerden kilo almistim vereceğim bu sefer aşırı kararliyim her gün 1 saat spor yapıyorum birde :)

Bende bu diyeti yapiyorum ve bugun 5.günüm ve harika sonuç veriyor henüz tartilmadim ama evdekiler tebrik ediyor 2 gün sonra regl olmam lazim sonrasinda tartilip sizede ne kadar verdigimi söyleyeceğim amac 1 ay zaten... normalde zayiftim stres ve psikolojik nedenlerden kilo almistim vereceğim bu sefer aşırı kararliyim her gün 1 saat spor yapıyorum birde :)
Merhaba tam aynısını mı yapıyorsunuz bir de kaç kilo verdiniz acaba?

Sonuçlarını merakla bekliyorum canım pazartesi günü nasipse bu diyeti yapmayı düşünüyorum sıkıldım artık şu kilolardan hepsini denedim bi bu kaldı bunuda yapalım bari :KK12:

Sonuçlarını merakla bekliyorum canım pazartesi günü nasipse bu diyeti yapmayı düşünüyorum sıkıldım artık şu kilolardan hepsini denedim bi bu kaldı bunuda yapalım bari :KK12:
Kesinlikle yap inanılmaz fark ediyor allah yardimcin.olsun biraz sıkıcı ama değer diy3 düşünüyorum zaten daha benim de 1 haftasi gitti kaldı 3 hafta :) yetis bana

kızlar tüm başlığı okudum eşimede danıştım o içinde et, süt, sebze,meyve gurubu olmadığını filan söyledi. yani protein,vitamin vs de gerekli değilmi? bazı diyetlerde haftada iki gün karbonhidrat bile var bünye şoka uğramasın diye. en fazla 1 hafta diyet 1 hafta ara şeklinde uygulamayı düşünüyorum ben. Pazartesi başlayacağım Allahın izniyle ama listede değişiklik yapacağım risk alamam :KK43:

Kesinlikle yap inanılmaz fark ediyor allah yardimcin.olsun biraz sıkıcı ama değer diy3 düşünüyorum zaten daha benim de 1 haftasi gitti kaldı 3 hafta :) yetis bana
Senin sonucu bekliyorum canım senden haber alır almaz bende başlıyorum
Bi sorum olacaktı sen diyet bitince nasıl bir koruma programı düşünüyorsun malum bu şok diyet bırakınca kg alınabilir :KK69:

Senin sonucu bekliyorum canım senden haber alır almaz bende başlıyorum
Bi sorum olacaktı sen diyet bitince nasıl bir koruma programı düşünüyorsun malum bu şok diyet bırakınca kg alınabilir :KK69:
Selinoks yani konuyu açan arkadaş geri almamış ki yaptıgım arastırmalar sonucunda kilo alınmıyor ve haşlanmış patates faydaları hakkında araştırma yapmanızı öneririm arkadaşlar. Ciddi anlamda çok faydalı oldugunuda göreceksiniz.
sevgiler :)

Selinoks yani konuyu açan arkadaş geri almamış ki yaptıgım arastırmalar sonucunda kilo alınmıyor ve haşlanmış patates faydaları hakkında araştırma yapmanızı öneririm arkadaşlar. Ciddi anlamda çok faydalı oldugunuda göreceksiniz.
sevgiler :)
Normal yemesine dönüp kg almamış hayret vallahi süpermis:KK57: Patatesi de önceden araştırdım bır çok şeye faydali hadi kızlar yapalım şu diyeti ve zayiflayalim :KK71:

Back