• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 8-9 kilo (önemli)

Diyetisyenlerin ozel tartilari (tanita idi yanlis hatirlamiyorsam) var kas yag su ve metabolizma hizini olcen. Onlar size soyleyebilir metabolizma hizinizi.

3 aya kalmaz bile ödemde olsa hiç eksilmeyen hatta diyete başladığı hafta kilo bile alan var demek ki herşey yolunda tebrikler :46:yeterki sabırlı olun dediğiniz gibi çabucak verilen kilolar çabucak da alınıyor tarçına gelince aslında herşeyin fazlası zarar birde sürekli içince aynı etkiyi almayabilirsiniz vücut alışıyor ve etkisi aynı olmuyor dönüşümlü yapın birgün tarçın için diğer gün az şekerli bir limonata olabilir tatlı isteği içinse bir iki hurma yanında birkaç fındık vs kendinize değişik alternatif yaratın daha iyi sonuç alırsınız :16:

Peki çok teşekkür ederim mate çayida içiyorum yesilcayla birlikte bi gün tarçın bi gün mate yaparım o zaman :) evet sanırım iyi gidiyo bakalım 1 ayda kaç kilo olacak kayıp :)

Peki çok teşekkür ederim mate çayida içiyorum yesilcayla birlikte bi gün tarçın bi gün mate yaparım o zaman :) evet sanırım iyi gidiyo bakalım 1 ayda kaç kilo olacak kayıp :)
rica ederim şu adresten metabolizma hızını hesaplayabilirsiniz gerçi bazı siteler de değişik sonuçlar çıkıyor ama örnek olur belki size siz yine de bence 1200 kalori altına düşmemeye çalışın çok az yiyince de metabolizma yavaşlıyor :16:

http://diyet.com.tr/index.asp?actions=bazalmetabolizma

rica ederim şu adresten metabolizma hızını hesaplayabilirsiniz gerçi bazı siteler de değişik sonuçlar çıkıyor ama örnek olur belki size siz yine de bence 1200 kalori altına düşmemeye çalışın çok az yiyince de metabolizma yavaşlıyor :16:

http://diyet.com.tr/index.asp?actions=bazalmetabolizma

bende öyle yapmaya çalışıyorum 1200 ün altında yersem başım dönüyo zaten ama özellikle akşam yemeklerinden önce içtiğim mate çayı iştahımı kapatıyo istesemde çok yiyemiyorum akşam yemeğini

Kızlar önce 1 aylık diyet listemden bahsedeyim;

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak limonlu su. 10 dk sonra ise kahvaltı

Kahvaltı: Haftanın 3 günü normal kahvaltı yani 1 parça light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, salatalık, bol maydanoz. Diğer 3 günü yulaf kepekli kahvaltı. 1 günü ise sadece yumurta(bol maydanozlu yağsız tuzsuz omlet

1. ara öğün: 1 ay içinde değişik ara öğünler kullanacağım her hafta farklı olacak. Mesela ilk hafta 2 adet kuru kayısı ve 1 zayıflama kürü diğer hafta ananas diğer hafta yeşil kahve gibi...

Öğlen: 70 gr ızgara tavuk(bol baharatlı) yanında activia veya light yoğurt 1 kase diyet çorba

2. ara öğün: yeşil çay

Akşam: Geniş bir tabak karabuğdaylı salata, 1 activia yoğurt (salatanın özü karabuğday olacak içinde salatalık marul maydonoz ve her gün farklı 1 haşlanmış sebze koyacağım içine. Yağsız, tuzsuz sadece limon ekleyeceğim.) En geç 17:30 da akşam yemeği bitmiş olacak.

Gece 21:00 gibi 1 bardak daha yeşil çay (metabolizma için)
Günde 3 lt su

Ve bu diyetin yanı sırak sarkmamak için her gün 30 dk tempolu yürüyüş, 10 dk koşu, 15 dk bisiklet, 30 dk pilates, 100 tane ip atlama, 30 day shred ve arada bölgesel incelme egzersizleri yapacağım(bacak,kalça inceltme vs...)

- Şimdi esas sorum ben 8-9 kg civarı vermek istiyorum 1 ayda. Sizce bu listeyle mümkün mü?
- Eğer mümkünse ayda 8-9 kg vermek sağlıksız mı yani vücudumun sarkmasından çok korkuyorum.
- Eğer mümkün değilse ayda nasıl 8-9 kg verebilirim?

Spor programınıda göz önünde bulundurarak cevaplarınızı bekliyorum kızlar :))

Ben sürekli diyet yapmış biri olarak söylüyorum yavaş verilen kilo kalıcıdır hızlı verilen kilo o kadar kalıcı olmaz. Üstelik ayda 8 kilo sağlıksız en fazla 5 kilo verilir ama yinede sizin tercihiniz

ben uzmam sayilmam ama bencee kendine cok güzel liste hazirlimisin
burda gördügüm cogu listeden daha dengeli ve saglikli.
bu karabugdayi nasil kullaniyorsun salata bi anlatabilir misin bana?
bende yapabilirim, tok tutar mi? Tadi nasil?

kendine koydugun hedef cok yüksek, su an kilon kac bilmiyorum ama
ne kadar ck kilon varsa basta o kadar hizli veriyorsun

bide aksam saat 9da yesil cay icme bende, onunda icinde normal cay ve cola gibi kaffein var uykunu rahatsiz eder....

Son düzenleme:
ben uzmam sayilmam ama bencee kendine cok güzel liste hazirlimisin
burda gördügüm cogu listeden daha dengeli ve saglikli.
bu karabugdayi nasil kullaniyorsun salata bi anlatabilir misin bana?
bende yapabilirim, tok tutar mi? Tadi nasil?

kendine koydugun hedef cok yüksek, su an kilon kac bilmiyorum ama
ne kadar ck kilon varsa basta o kadar hizli veriyorsun

bide aksam saat 9da yesil cay icme bende, onunda icinde normal cay ve cola gibi kaffein var uykunu rahatsiz eder....

Teşekkür ederim bende uzun araştırmalarım sonucu bu diyeti hazırladım yani karbonhidrat, proteini dengelemeyi öğrendim zayıflatan besinleri ağırlıklı tüketmeyi öğrendim ve ortaya böyle bir liste çıktı bende sağlıksız olduğnu düşünmüyorum sebze protein o bu hepsinden var içinde. Karabuğday çok zayıflatıyormuş ama nasıl yapılıyor bilmiyorum annem yapıyor benim için ondan öğrenirim :) Tadı kötü değil sonuçta içinde salata malzemeleride var.
68 kiloyum en azından rahat 8 kg gider diye düşünüyorum bu listeyle.
Yeşil çay rahatsız eder evet ama gece metabolizmayı hızlandırmak için içiyorum :)

Teşekkür ederim bende uzun araştırmalarım sonucu bu diyeti hazırladım yani karbonhidrat, proteini dengelemeyi öğrendim zayıflatan besinleri ağırlıklı tüketmeyi öğrendim ve ortaya böyle bir liste çıktı bende sağlıksız olduğnu düşünmüyorum sebze protein o bu hepsinden var içinde. Karabuğday çok zayıflatıyormuş ama nasıl yapılıyor bilmiyorum annem yapıyor benim için ondan öğrenirim :) Tadı kötü değil sonuçta içinde salata malzemeleride var.
68 kiloyum en azından rahat 8 kg gider diye düşünüyorum bu listeyle.
Yeşil çay rahatsız eder evet ama gece metabolizmayı hızlandırmak için içiyorum :)

ögrenirsen sevinirim tatlim,
bilmekten zarar gelmez bende sayende ögrenmis olurum :)
yesil cay mucizevi bi icecek zaten, diyeti cok güzel destekliyor.
verebildin mi kilo?

Kahvaltı: Haftanın 3 günü normal kahvaltı yani 1 parça light beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, salatalık, bol maydanoz. Diğer 3 günü yulaf kepekli kahvaltı. 1 günü ise sadece yumurta(bol maydanozlu yağsız tuzsuz omlet

1. ara öğün: 1 ay içinde değişik ara öğünler kullanacağım her hafta farklı olacak. Mesela ilk hafta 2 adet kuru kayısı ve 1 zayıflama kürü diğer hafta ananas diğer hafta yeşil kahve gibi...

Öğlen: 70 gr ızgara tavuk(bol baharatlı) yanında activia veya light yoğurt 1 kase diyet çorba

Akşam: Geniş bir tabak karabuğdaylı salata, 1 activia yoğurt (salatanın özü karabuğday olacak içinde salatalık marul maydonoz ve her gün farklı 1 haşlanmış sebze koyacağım içine. Yağsız, tuzsuz sadece limon ekleyeceğim.) En geç 17:30 da akşam yemeği bitmiş olacak.

Günde 3 lt su

Ve bu diyetin yanı sırak sarkmamak için her gün 30 dk tempolu yürüyüş, 10 dk koşu, 15 dk bisiklet, 30 dk pilates, 100 tane ip atlama, 30 day shred ve arada bölgesel incelme egzersizleri yapacağım(bacak,kalça inceltme vs...)

- Şimdi esas sorum ben 8-9 kg civarı vermek istiyorum 1 ayda. Sizce bu listeyle mümkün mü?
- Eğer mümkünse ayda 8-9 kg vermek sağlıksız mı yani vücudumun sarkmasından çok korkuyorum.

Merhaba,
Kaç kilosun, beden kitle indeksin kaç? 100 kilo birinin kilo vermesi ile 50-60 kilo birinin ya da beden kitle indeksi 30 ve üzeri olan biriyle, beden kitle indeksi 20'lerde olan birinin kilo verme hızı bir olmaz. Ne kadar az kilo varsa o kadar zor olur vermek. Sadece bu liste değil, hangi liste olursa olsun 10 kilo fazlası olan biri 1 ayda bu kadar kilo vermez, 20-30 kilo fazlası olan biri verebilir belki ama yine de metabolizmasına bağlı. Ben 1.5 ayda 10 kilo verdim, sağlıklı kilomun 20-25 kilo üzerindeydim başladığımda.

Merhaba kizlar benimde birkac hafta sonra dügüm var akabinindede balayi. Vucudum öyle igrenc bir durumda ki, resmen özgübenim kayboldu. Müstakbel esimin yaninda bikiniyle falan nasil dolascagim :( Nasil onunla bu halde uyurum:2: Düsündükce moralim bozuluyor. Kizlar acil birseyler yapmam gerek, bana yol gösterin lütfen. Moralim cok bozuk ne yapabilirim bu kisa sürede. Salladim salladim yumurta kapiya dayandi. Vucudumun sikilasmasini nasil saglarim??? :43:

Benim beden kitle endeksim 25

Son düzenleme:

Günde 3 lt su

spor ve bol su oldukça sarkma olmaz canım , daha da sıkılaşacaksın hatta başarılar :))
Ve tartıya en fazla haftada 1 kere cık, cok tartılma fıstık

teşekkür ederim :) peki sence bu diyet ve spor listesi ayda 9 kg verdirir mi? Şuan 68 kiloyum

Boyun kaç ? Kilon çok fazla değil, mesela bende başladım diyet ve spora 86 kiloyum , ben 9 kg verebilirim , çünkü ne kadar fazlaysan o kadar hızlı veriyorsun , 9 kilo veremeyebilirsin ama zaten bu çok normal, böyle acele etme bence keyfini çıkar, zaten kendin hissediyorsun kilo verdiğini, tartı sadece aracı , çok takılma ona tatlış bence :16:

Boyun kaç ? Kilon çok fazla değil, mesela bende başladım diyet ve spora 86 kiloyum , ben 9 kg verebilirim , çünkü ne kadar fazlaysan o kadar hızlı veriyorsun , 9 kilo veremeyebilirsin ama zaten bu çok normal, böyle acele etme bence keyfini çıkar, zaten kendin hissediyorsun kilo verdiğini, tartı sadece aracı , çok takılma ona tatlış bence :16:

boyum 1.61 kilom 69 da olabilir tam emin değilim. Ama şöyle bir yapım var çok hızlı kilo verebiliyorum alırken de hızlı alıyorum malesef. Peki sence benim yapımda birine ayda 10 kg verdirebilir mi bu diyet listesi yoksa listede değişiklikler yapmalı mıyım canım?

boyum 1.61 kilom 69 da olabilir tam emin değilim. Ama şöyle bir yapım var çok hızlı kilo verebiliyorum alırken de hızlı alıyorum malesef. Peki sence benim yapımda birine ayda 10 kg verdirebilir mi bu diyet listesi yoksa listede değişiklikler yapmalı mıyım canım?

Bence biraz rahat bırak kendini :)
Liste gayet güzel daha fazla kasma, olursa olur , sen elinden geleni yap yeter ki :16:

Bence biraz rahat bırak kendini :)
Liste gayet güzel daha fazla kasma, olursa olur , sen elinden geleni yap yeter ki :16:

haklısın ya hiç rahat değilim mesela geceleri erken yatmam gerek diye düşündüğüm için erken yatamıyorum sabaha karşı yatabiliyorum anca o zamanda diyetin bozulduğunu falan düşünüyorum :))

Back