- 6 Aralık 2021
- 1.384
- 2.164
Kim o barıştırmaya çalışanlar allah aşkına? Kendi hayatlarını bile istediğini gibi, tatminle, bilinçle yaşayamamış aile büyüklerimi. Aldatma dahi olmadan şiddet bile tek başına evlilik olmaması için. Gençsiniz muhtemelen; 5 yıl nedir ki bir ömrün yanında. Bir an bile düşünmeyin lütfen, allah kurtarmışBir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Üstünden aylar geçmesine rağmen hiç bişeyi atlatamadım içim paramparça.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.
5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defaKalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.
Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
İhanet,dayak, küfür ,hakaret hâlâ "çok seviyorum ne yapayım ?"diyen bir kadın......Bir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.
5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defaKalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.
Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Siz aslında neyin ne olduğunu iyi biliyorsunuz da kafanız çok dağınık, hala biri mantıklı bişeyler anlatsa da ikna olsam bu kabus bitse aşamasındasınız. Adam deli gibi aşık o kadına, ama ailesi onaylamıyor. Siz o onayı almış birisiniz. Sevgilinizin duruşu yok, sevgisine sahip çıkacak ailesinin karşısına geçecek, sevdiği kadını kabul ettirecek toto yok onda. Ailesi ısrar inat barıştırmaya çalışıyor çünkü siz giderseniz o kadın gelecek, başkasından olma çocuğu ile ailenin içine girecek, kadın önceden idmanlı olduğu için tabi kök söktürcek bunlara. Elaleme ne diyecekler? Elalem diyecek gül gibi kızı bıraktı bekar başına çocuklu kadın getirdi. Kimsenin sizi düşündüğü yok aklınızı başınıza alın. Evlenirsenizde bırakmaz o kadını, kadın bırakmayınca. O kadın adamın aklında bi yerde asılı kalmaya devam edecek, malum kavuşunca sevgi kavuşamayınca kara sevda olur.Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Şu yorumu okuyunca çok ağladım. Neden ben b kadar güçlü olamadım dik duramadım kendimi bu kadar ezdirdim bi başkasına tercih edilmek öyle zor birşeymiş ki .. Öğretmenim cahil biri de değilim ama bana neler oldu bu hale nasıl geldim inanın bilmiyorum aklım almıyor kalbim almıyor. Ve en kötüsü herseyi yaşadık senelerce herseyin ilkini onunla yaşadım beni aldatırken bile benimle birlikte oluyordu bi insan sevmediği birine nasıl dokunur
Bazı erkekler damacanaya bile halleniyor,fazla icsellestiriyorsunuz.....
Sizinki yılların vermiş olduğu alışkanlık sadece çünkü böyle biri sevilmez, sevilemez...Şu yorumu okuyunca çok ağladım. Neden ben b kadar güçlü olamadım dik duramadım kendimi bu kadar ezdirdim bi başkasına tercih edilmek öyle zor birşeymiş ki .. Öğretmenim cahil biri de değilim ama bana neler oldu bu hale nasıl geldim inanın bilmiyorum aklım almıyor kalbim almıyor. Ve en kötüsü herseyi yaşadık senelerce herseyin ilkini onunla yaşadım beni aldatırken bile benimle birlikte oluyordu bi insan sevmediği birine nasıl dokunur
Öyle bi olur ki valla şaşarsınız. Hiç mi erkek görmediniz ki? Hiç mi mesaj kutunuz abazalar tarafından doldurulmadı?Şu yorumu okuyunca çok ağladım. Neden ben b kadar güçlü olamadım dik duramadım kendimi bu kadar ezdirdim bi başkasına tercih edilmek öyle zor birşeymiş ki .. Öğretmenim cahil biri de değilim ama bana neler oldu bu hale nasıl geldim inanın bilmiyorum aklım almıyor kalbim almıyor. Ve en kötüsü herseyi yaşadık senelerce herseyin ilkini onunla yaşadım beni aldatırken bile benimle birlikte oluyordu bi insan sevmediği birine nasıl dokunur
Sakın barışma. Dayağı affetmissin devamı gelmiş bunu affedeceksin devamı gelecekm bekarsin, gençsin evlenip ne yapacaksın da hayatını karartacaksin. Sakin sakin sakin kimsenin gazına gelme, onun da sözüne kanma. Numaranı değiştir.Bir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Allah aşkına SUS. Senin yüzünden ben utandım şu an.Bir gün o aldattığı kadından şüphelendim diye evime gelip her yeri kırdı döktü beni dövdü üste cıktı nasıl bana bunu yakıştırırsın güvenmezsin diye seni sevmesem beş senedir seni neden çekeceğim neden evleneceğim diye
Kadın yüzünden dayak yemişsiniz hâlâ seviyorum seviyorum..... Kusura bakmayın böyle aşkınız sevginiz yerin dibine batsın hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz???Bir gün o aldattığı kadından şüphelendim diye evime gelip her yeri kırdı döktü beni dövdü üste cıktı nasıl bana bunu yakıştırırsın güvenmezsin diye seni sevmesem beş senedir seni neden çekeceğim neden evleneceğim diye
Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Sanırım siz çok haklısınız. Çünkü evin tek çocuğu bilindik esnaf bir aile. Ailesi kabul etmez babasıyla birlikte çalışıyor onlara karşı gelmeyi göze alamadı yüksek ihtimal. Belki de benimle evlenip şartları eşitleyip beni bırakacaktı bu süreçte de onunla görüşmeye devam edecekti. Çünkü mesajlarını okudum çok içten ve güzel şekilde konuşmuş bejım duymadığım şeyler. Ama bi insan sevmediği bir insanlar nasıl evlenmeyi düşünür aynı evin içine girip aynı yatağa girmeyi düşünür insanlar nasıl bu kadar kötü olabilirSiz aslında neyin ne olduğunu iyi biliyorsunuz da kafanız çok dağınık, hala biri mantıklı bişeyler anlatsa da ikna olsam bu kabus bitse aşamasındasınız. Adam deli gibi aşık o kadına, ama ailesi onaylamıyor. Siz o onayı almış birisiniz. Sevgilinizin duruşu yok, sevgisine sahip çıkacak ailesinin karşısına geçecek, sevdiği kadını kabul ettirecek toto yok onda. Ailesi ısrar inat barıştırmaya çalışıyor çünkü siz giderseniz o kadın gelecek, başkasından olma çocuğu ile ailenin içine girecek, kadın önceden idmanlı olduğu için tabi kök söktürcek bunlara. Elaleme ne diyecekler? Elalem diyecek gül gibi kızı bıraktı bekar başına çocuklu kadın getirdi. Kimsenin sizi düşündüğü yok aklınızı başınıza alın. Evlenirsenizde bırakmaz o kadını, kadın bırakmayınca. O kadın adamın aklında bi yerde asılı kalmaya devam edecek, malum kavuşunca sevgi kavuşamayınca kara sevda olur.