1 Ay sonra düğünüm vardı. Nefes alamıyorum.. 🥹Her gelen akıla çok ihtiyacım var..

Yakın evli çevrem de aynısını söylüyor bizim hiç bi problemimiz yokken evlendik yine de evlendikten sonra çok sorunlar yaşadık aşk bitiyor gözden perde kalkıyor heyecan tutku bitiyor diyorlar. Yaşamayan bilemiyor tabi ama söylenenlerle kendimi avutmaya çalışıyorum. Aynı evin içine girip devamlı hakaret şiddet küfür ile mutlu olacağımı sanan ben çok büyük aptallık ettim

Ailesi istemiyordu beni basım açık diye, öyle yaptılar böyle yaptılar ayırdılar işte. Gelinliğim her şeyim tamamdı. İyi ki ayrılmışim ama şimdi ben çok mutluyum sende olacaksın.
Sadece başınız açık diye mi bunu yaptılar. Bu insanların yatacak yeri yok Sonra başkasıyla evlenmiştir kesin. Geri dönmeye çalışmadı mı hiç kaç yıllık ilişkiydi ?

Sizi sevmiyo. SEVMİYOR. Seven böyle yapmaz. Affetmenizi falan yargılamayacağım ama şiddeti geçtim küfrü bile kabul etmemeniz lazım. Ayrıca aldatılarak birini affetmeyi kendinize layık görüyor musunuz? Dünyada zibilyon tane erkek var sizde de belli ki sevecek delikanlı tertemiz bir yürek var. Yine seversiniz ve sevilirsiniz. Lütfen kendinize bunu layık görmeyin. Başta insan napacağım onsuz diyor haklısınız. Ama inanın bana zaman o kadar iyi bir ilaç ki. Hayatınızdan derhal çıkarıp engelleyin. Stalk yapmayın. Ne cehenneme gidiyorsa gitsin pislik

Beni sevmediğini her zerrem hissetti o anda yüzük atıldı zaten. Herseye göz yumdum aptalım.. Ama başkasına dokunmasına iki yılını gözümün içine baka baka geçirmesine göz yumamazdım. Umarım bir sabah uyandığımda hiçbisey kalbimi acıtmaz

Sadece başınız açık diye mi bunu yaptılar. Bu insanların yatacak yeri yok Sonra başkasıyla evlenmiştir kesin. Geri dönmeye çalışmadı mı hiç kaç yıllık ilişkiydi ?
Evett sadece basım açık diye. Ayrıldıktan sonra kaçalım diye yalvaldi kabul etmedim 1 ay sonra anasının bulduğu kapalı kızla evlendi

Ne bu camdaki kiz karadeniz versiyonu mu Bence siz kurban kesin, sadaka dagitin kurtuldunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…