1 ay sonra düğün var kilo vermem gerek

Quuen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
15
2
23
Herkese merhabalar arkadaşlar 85 kiloyum ve bir ay sonra düğünümüz var acilinden nasıl kilo verebilirim lütfen yatdımcı olun

Herkese merhabalar arkadaşlar 85 kiloyum ve bir ay sonra düğünümüz var acilinden nasıl kilo verebilirim lütfen yatdımcı olun
Peki gelinlik felan işi nasıl olacak? Gelinlik giyecek misiniz? O ölçüler sizin üstünüze göre oluyor ya zayıflarsanız olmaz tekrar

evet abimin düğünü anneyim emziriyorum sürekli yeme istediği beni mahvetti
Bende 1 ay öncesine kadar 85 kiloydum. Şimdi diyet ve yürüyüşle 78.5 oldum. Bir diyetisyenle görüşebilirsiniz emziren anneler için özel diyet yazıyorlar

ahh keşke kolay olsa benim içinde ama tutamıyorum kendimi
Kendinizi tutamıyorsanız buradan size ne gibi bir tavsiye gelebilir?
Sizin elinizde kendinizi tutup yememeniz. Emziren anneler içinde diyet listeleri oluyor ama hepsi sizde bitiyor yine.

Bende 1 ay öncesine kadar 85 kiloydum. Şimdi diyet ve yürüyüşle 78.5 oldum. Bir diyetisyenle görüşebilirsiniz emziren anneler için özel diyet yazıyorlaç

Ben de gelin sizsiniz sandım Emziriyormuşsunuz yüklenmeyin kendinize. Bol bol su için spor yapın.
ahahahshshsh yok yok ben değilim gelin benden daha rahat ama kim istemezki güzel şık bır elbise kilomdan elbise denemeye bile gidemedim

Kendinizi tutamıyorsanız buradan size ne gibi bir tavsiye gelebilir?
Sizin elinizde kendinizi tutup yememeniz. Emziren anneler içinde diyet listeleri oluyor ama hepsi sizde bitiyor yine.
Evet haklısınız inşAllah verebilirim

ah biz kadınlar ne çok dert çekiyoruz
Ben zaten balik etliydim, ust uste 2 dogum yapinca (biri sezaryen) asla veremedim uzunca bir sure ama ben ciddi diyet ya da spor yapmadim bu surecte. Sonra bi yerden sonra e azcik veriyim bari dedim, simdi 38-40 beden arasiyim (ufak bebe 7,5 yasinda ). Cabalayinca veriliyor, ben hic isteyip cabalamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…