Peki gelinlik felan işi nasıl olacak? Gelinlik giyecek misiniz? O ölçüler sizin üstünüze göre oluyor ya zayıflarsanız olmaz tekrarHerkese merhabalar arkadaşlar 85 kiloyum ve bir ay sonra düğünümüz var acilinden nasıl kilo verebilirim lütfen yatdımcı olun
Bir yakininin dugunu bence, kendisi evlenmiyorPeki gelinlik felan işi nasıl olacak? Gelinlik giyecek misiniz? O ölçüler sizin üstünüze göre oluyor ya zayıflarsanız olmaz tekrar
Düğünümüz var diyince kendi diye düşündüm ama bilemedim tabiBir yakininin dugunu bence, kendisi evlenmiyor
Oyle olsa 1 ay sonra evleniyorum ya da dugunum var derdi. Dugunumuz var dedigine gore bence aileden biri evleniyorDüğünümüz var diyince kendi diye düşündüm ama bilemedim tabi
Biraz geç kalmışsınız ama diyet ve spor başka yapacak bir şey
evet abimin düğünü anneyim emziriyorum sürekli yeme istediği beni mahvettiDüğünümüz var diyince kendi diye düşündüm ama bilemedim tabi
ahh keşke kolay olsa benim içinde ama tutamıyorum kendimiBir ayda çok sıkı diyet yaparsanız sporla desteklerseniz 6 ila 8 kilo arasında verirsin
Bende 1 ay öncesine kadar 85 kiloydum. Şimdi diyet ve yürüyüşle 78.5 oldum. Bir diyetisyenle görüşebilirsiniz emziren anneler için özel diyet yazıyorlarevet abimin düğünü anneyim emziriyorum sürekli yeme istediği beni mahvetti
Ben de gelin sizsiniz sandımevet abimin düğünü anneyim emziriyorum sürekli yeme istediği beni mahvetti
Kendinizi tutamıyorsanız buradan size ne gibi bir tavsiye gelebilir?ahh keşke kolay olsa benim içinde ama tutamıyorum kendimi
Bende 1 ay öncesine kadar 85 kiloydum. Şimdi diyet ve yürüyüşle 78.5 oldum. Bir diyetisyenle görüşebilirsiniz emziren anneler için özel diyet yazıyorlaç
ahahahshshsh yok yok ben değilim gelin benden daha rahat ama kim istemezki güzel şık bır elbise kilomdan elbise denemeye bile gidemedimBen de gelin sizsiniz sandımEmziriyormuşsunuz yüklenmeyin kendinize. Bol bol su için spor yapın.
Evet haklısınız inşAllah verebilirimKendinizi tutamıyorsanız buradan size ne gibi bir tavsiye gelebilir?
Sizin elinizde kendinizi tutup yememeniz. Emziren anneler içinde diyet listeleri oluyor ama hepsi sizde bitiyor yine.
teşekkür ederim 10 kilo versem yeterliBiraz geç kalmışsınız ama diyet ve spor başka yapacak bir şey yok.
1 ayda 10 kilo zor, 6-8’i gecemeyebilirsinizteşekkür ederim 10 kilo versem yeterli
sezeryan göbeğim gitse yeter1 ayda 10 kilo zor, 6-8’i gecemeyebilirsiniz
İste o zor be, gitmiyor osezeryan göbeğim gitse yeter
ah biz kadınlar ne çok dert çekiyoruzİste o zor be, gitmiyor o
Ben zaten balik etliydim, ust uste 2 dogum yapinca (biri sezaryen) asla veremedim uzunca bir sure ama ben ciddi diyet ya da spor yapmadim bu surecte. Sonra bi yerden sonra e azcik veriyim bari dedim, simdi 38-40 beden arasiyim (ufak bebe 7,5 yasindaah biz kadınlar ne çok dert çekiyoruz