Doğuma Hazırlık 1 Ay içinde doğum yapacaklar buraya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NurHanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
37
19
Doğuma son 30 gün kaldı. Vacinismus korkumu burada formda asmistim. Şimdi nasipse doğuma son bir ay kaldı. Doğum korkusundan daha çok çatı muayenesi korkutuyor. Çatı muayenesi yaptırmadan normal doğum yapan var mı ? Yada bahsedildiği kadar zor mu ?
36+0'dayim.. sizde durumlar nedir ?

Yanı aradan bir 10 yıl gectı ama Catı muayenesinin zor olmdıgını hatırlıyorum🤔

Çatı muayenesi yapılmadı, sancılanmam olunca açıklığa bakıldı sadece.
Ayrıca günümüzde pek uygulanmıyor çünkü doğumu tetikliyor.

38+1deyiz biz de. İlk doğumum, heyecanla bekliyoruz bakalım

Çatı muayenesi yaptirdim. Acımadı arkadaslar. Is sizde bitiyor. Kabul etmeniz gerek ve gevsemeniz gerek. Sagolsun ebe hanim da yavas muayene etti. Hic korkacak birşey yokmus.

HErkese merhaba bebeğim birgün çok hereketliyse birgün hiç hareketlerini alamıyorum buda beni korkutuyor 36 +3 haftalığız

Benimde 40 gunum kaldi aydan azicik fazla ama pek bi korkum yok catidan falan 3. Dogumum olacak😁dogum sancilari biraz korkutuyor artik ama oda gelir gecer dayanilmayacak bisey degil

9 günüm kaldi. Bebek aksamlari cok hareketli adeta cikis yolu ariyor gibi. Bu da biraz kasilma yaptırıyor.
Heyecan dorukta
korku yok
En guzel bekleyiş
En guzel an için

Benimde 40 gunum kaldi aydan azicik fazla ama pek bi korkum yok catidan falan 3. Dogumum olacak😁dogum sancilari biraz korkutuyor artik ama oda gelir gecer dayanilmayacak bisey degil

valla bende korkuyorum fakat dünyada milyonlarca kadın doğurmuşsa ben de doğurabilirim. Bunu başarabilirim diye düşünüyorum :) kadınların gücü adınaaaa :KK70:

sadece ilk doğumum olacağı için bir belirsizlik var tabi, bu da beni biraz korkutuyor. :/

Sağsalim doğar inşallah bende 39+3deyim hala belirli bir sancım olmadı 1 aydır ara ara yalancı sancım oluyor okadar bu arada 2.doğumun 1.si sezeryan dı

Sağsalim doğar inşallah bende 39+3deyim hala belirli bir sancım olmadı 1 aydır ara ara yalancı sancım oluyor okadar bu arada 2.doğumun 1.si sezeryan dı
9 günüm kaldi. Bebek aksamlari cok hareketli adeta cikis yolu ariyor gibi. Bu da biraz kasilma yaptırıyor.
Heyecan dorukta
korku yok
En guzel bekleyiş
En guzel an için
Merhaba doğum yaptınız mı acaba? Nişan geldimi ya
Da sancınız oldumu

X