1 ay düzenli olarak leslie ve benimle yürüyüşe var mısınız ?

canım o kadar kiloyu 1 haftada, 1 ayda mı aldın? dönemseldir. vucudun tepkisidir. çok mu aç kalıyorsun? vucut savunmaya mı geçti acaba?
Doğum sonrası kılo veremiyorum kızım 9 aylık oldu doğumdan çıktığımda 82 ıdım sonra 88 oldum 5 aydır çok uğraşıyorum hareket etmeye çalışıyorum aç kalıyo olabılır ım aksam 6 dan sonra yemiyorum ekmek tukeymıyorum ben 5 yıl önce pilates yazılım 2 ay gıttım 3 kılo aldım bırakmıştım

Canim benimde acil sekilde kilo vermeye ihtiyacim var hemde cooook 55 e kadardussem cok ii olacak ama yapisti gitmiyo offf offf :KK43:

bir yerde spora başlayınca ödem oluşabileceğini sonrasında normale donecegini okumuştum boyle bir durum olabilir hemen moralinizi bozmayin kizlar..vazgeçmek yok hemen

Gunaydin herkese...
bugün anca 1 mile yapabildim.birkaç gündür 3 mile walk away pounds u yapmaya çalisiyorum.bu daha zormuş.hareket tekrari daha fazla oldugundan zorladi beni

günaydınlar..
hergün 5 mil yapmaya alıştım.. aznce de 5 mil yaptım 1 saat 8 dk sürüyor..
kızlar spora başladıktan sonra bir süre artıda olmanız normal her bir kas hücresi ağırlığının 3 katı kadar su tutuyor.. biraz sabır gösterip devam ederseniz tartıda eksiyi göreceksiniz

Kızlar nasılsınız gıremedım dün mısafurım vardı babam 1 günlüğüne torununu görmeye geldı ve geri gıttı hayal gıbı ydı hıc anlamadan gıttı :KK43: tabı bende dün leslie yapamadım ufak bir kaç kaçamak da yaptım 1 kase puding yedım dayanamadım :KK43:

günaydınlar..
hergün 5 mil yapmaya alıştım.. aznce de 5 mil yaptım 1 saat 8 dk sürüyor..
kızlar spora başladıktan sonra bir süre artıda olmanız normal her bir kas hücresi ağırlığının 3 katı kadar su tutuyor.. biraz sabır gösterip devam ederseniz tartıda eksiyi göreceksiniz
Merhaba birsey soracaktim leslie de her mil i kac gun yapiyorsunuz bir uste gecmek icin

Kızlar bugün 6 saat temizlik yaptım yemek yiyecek halım kalmadı mutfağın ve salonun duvarlarını sıldım sonra evı supur sıl toz al derken aksam oldu :)

dun bende pek spor yapamadim oğlumla uğraşmaktan.bugün de 3 mile yaptim. zeynepravzanur zeynepravzanur kendini fazla yormuyor musun.emzirdigin için dikkat et canim kendine :)
Benım kımsem yok tek başımıza yaşıyoruz aılelerımız memleket te ben yapmasam yapacak yardım edecek kimse yok eşimde herzaman evde olmuyor mecburiyetten yoksa hıc halım kalmadı

selam fıstıklar..
ben haftasonları pek giremiyorum nete..
bu haftasonu sporumu yapamadım çünküüü regl olduuummmmmm yaşasıııııııınnn :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25::KK25:
nerdeyse 14 ay oldu . şimdi artık daha hızlı veririm kilocuklarımıııı

X