- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Geçen hafta 84.6
Bugün 85.5
Bıkdım yaaaa.......
canım o kadar kiloyu 1 haftada, 1 ayda mı aldın? dönemseldir. vucudun tepkisidir. çok mu aç kalıyorsun? vucut savunmaya mı geçti acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen hafta 84.6
Bugün 85.5
Bıkdım yaaaa.......
Doğum sonrası kılo veremiyorum kızım 9 aylık oldu doğumdan çıktığımda 82 ıdım sonra 88 oldum 5 aydır çok uğraşıyorum hareket etmeye çalışıyorum aç kalıyo olabılır ım aksam 6 dan sonra yemiyorum ekmek tukeymıyorum ben 5 yıl önce pilates yazılım 2 ay gıttım 3 kılo aldım bırakmıştımcanım o kadar kiloyu 1 haftada, 1 ayda mı aldın? dönemseldir. vucudun tepkisidir. çok mu aç kalıyorsun? vucut savunmaya mı geçti acaba?
canm ya aynen 4gun once 73.3 bugun 74.9 ne oluyo fazla yedigim bisey yok ve emziriyorum cok canim sıkldi butun hewesim kactiGeçen hafta 84.6
Bugün 85.5
Bıkdım yaaaa.......
Ya sorma benım hepınuzden çok Zayıflamaya ıhtıyacım var ve bugün çok üzüldüm ya aynı kılo da kalsam by kadar uzulmezdımcanm ya aynen 4gun once 73.3 bugun 74.9 ne oluyo fazla yedigim bisey yok ve emziriyorum cok canim sıkldi butun hewesim kacti
Merhaba birsey soracaktim leslie de her mil i kac gun yapiyorsunuz bir uste gecmek icingünaydınlar..
hergün 5 mil yapmaya alıştım.. aznce de 5 mil yaptım 1 saat 8 dk sürüyor..
kızlar spora başladıktan sonra bir süre artıda olmanız normal her bir kas hücresi ağırlığının 3 katı kadar su tutuyor.. biraz sabır gösterip devam ederseniz tartıda eksiyi göreceksiniz
Normalde 5 gün diyor ben 1 mıle 3 gün yaptım 2 mıle 5 6 gün yaptım 3 mıle yanı geçtimMerhaba birsey soracaktim leslie de her mil i kac gun yapiyorsunuz bir uste gecmek icin
Peki teşekkürler :)Normalde 5 gün diyor ben 1 mıle 3 gün yaptım 2 mıle 5 6 gün yaptım 3 mıle yanı geçtim
Benım kımsem yok tek başımıza yaşıyoruz aılelerımız memleket te ben yapmasam yapacak yardım edecek kimse yok eşimde herzaman evde olmuyor mecburiyetten yoksa hıc halım kalmadıdun bende pek spor yapamadim oğlumla uğraşmaktan.bugün de 3 mile yaptim. zeynepravzanur kendini fazla yormuyor musun.emzirdigin için dikkat et canim kendine :)
4-5 günde bir artırabilirsin canımMerhaba birsey soracaktim leslie de her mil i kac gun yapiyorsunuz bir uste gecmek icin