• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...

Eşinizin kardeşi ve karısı babasıyla aynı evde değilmiydi. Bir konunuzda öyle söylemiştiniz.

hemen iş aramaya başla diye yönlendirsem mi?
kpss ye 1.5 ay dan az kaldı, sonra çalışamadım der diye karışmak istemiyorum. çünkü düzenli çalışıyor şu anda.
oh ben çalışmadan durayım, para yiyeyim diyen biri değil, birisi işini sorduğunda utanıyor çalışmıyorum demeye.
benim iş yerindeki hocalarımdan falan çekiniyor bu yüzden biraz..

idare et bence canım zaten 1.5 ay kalmış şurda sınava, morali bozulmasın, ondan sonra açık açık konuşursun bu yaptıkların mantıksız mantıklı bi sebep istiyorum diye

Askerden yeni gelmiş, ne düşünüyor bilemeyiz. Belki birden aile özlemi çekiverdi:)

Aramızda para mevzusu olmaz demişsin ya.. Sen bunu mevzu yapmadığın için olabilir mi?
Eşin düşüncesizce davranıyor.
Konuşmaya çalışsan kavga edersiniz.
Yapman gereken onun seninle konuşmak istemesini sağlamak.
Konuyu sen açma... o gelsin bir sorun var konuşmalıyız desin... o zaman seni dinler... diye düşünüyorum..

Eşinizin kardeşi ve karısı babasıyla aynı evde değilmiydi. Bir konunuzda öyle söylemiştiniz.

doğru hatırlıyosunuz beraberlerdi. ama kardeşi karısıyla ev tutup çıktılar 2 ay önce.

idare et bence canım zaten 1.5 ay kalmış şurda sınava, morali bozulmasın, ondan sonra açık açık konuşursun bu yaptıkların mantıksız mantıklı bi sebep istiyorum diye

sınava kadar ben de huzursuzluk çıksın istemiyorum...
zaten haftaya annemin ameliyatı var bi de eşimle sıkıntı yaşamayı gözüm almıyor açıkçası..

Aramızda para mevzusu olmaz demişsin ya.. Sen bunu mevzu yapmadığın için olabilir mi?
Eşin düşüncesizce davranıyor.
Konuşmaya çalışsan kavga edersiniz.
Yapman gereken onun seninle konuşmak istemesini sağlamak.
Konuyu sen açma... o gelsin bir sorun var konuşmalıyız desin... o zaman seni dinler... diye düşünüyorum..

evet aslında dediğiniz doğru marjinaly,
kendisi fark etse keşke.
bir şeyler olduğunun farkında, ikide bir arayıp konuşmaya çalışıyor, ama neye kızdığımı anladığını sanmıyorum ona göre böyle oradan oraya gezmesi normal herhalde :37:

acaba bugün ne zaman gelecek?
2 tane tren var, ya 6.30 gibi ya da gece 11 gibi gelir diye düşünüyorum.

Bukadar alınana kadar istese okurdu geçmiş artık
Nie çalışmıyor KPSS hazırlanmakla çalışmamak nealaka
Eşimde bende Üni mezunuyuz ilkokul mezunu arkadaşlarımızda var avukatta var hiçkimse kendini diğerinden üstün görmüo bunu yenmesini sağlayabilirsin
Bi akşam yemeğe çağır mesela

askerden yeni döndü, ameliyat oldu, raporu bugün bitiyor hatta.
hani hem dinlenir iyileşme aşamasında hem de sınava son 1 ay kala tempoyu arttırarak çalışır diye düşünmüştük.
zaten ha deyince de iş bulabileceği bir şehir değil burası.
askerden önce işkura başvurmuştu askerlik yapmayınca işverenler iş vermek istemedi.
eşim de kendisi aşağı görmüyordur öyle düşünmüyorum ama kafa yapıları tutmuyor galiba.

Çalışmadığı için belki sıkılıyodur ya

evet bence de sıkılıyordur ama 3 haftada bu ne çok sıkılmak böyle :50:

Canım öbür konuna baktım bahsettiğin beraber gezdikleri kardeş eşinin eskisiyle evli olan kardeş mi?? 😨

evet, aynen de kendisi. dün kardeşiyle buluşmamışlar tek takıldı.
ama bugün görüşürler herhalde.

senin yine 1 saat benim eşimin memleketi 12 saat...senede ortalama 3 kez gideriz ve her yol 2 bin lira...şimdi eşim oraya taşınmak için beni ikna etmeye çalışıyor:52: yıllarca ayrı yaşamış ailesinden memleketinden hakkıdır diye düşünüyrum

offfff zormuş gerçekten.
yani benim eşim ailesinden kaçıyordu evlenmeden önce, şimdi kıymete bindi galiba.

Esinizin 2 senedir calismamasina cok sasirdim.Bi bayan olarak evi cekip cevirerek cok fazla sorumluluk aliyorsunuz bence:ssz:

bazen ben de çok yoruluyorum. :50:
ben memurum, buraya gelmeden önce izmirde çalışıyorduk, eşim de orada çalışıyordu.
sonra ben işimden istifa edip şimdiki şehre geldim.
eşim de benimle gelebilmek için işi bıraktı.
buraya geldiğinde de askere gitmesine az zaman vardı, bi daha iş bulamadı.
böyle böyle bu günlere geldik.. :ssz:

o kadar ayrılıktan sonra biraraya yeni gelmişsiniz yeni evlenmişssinz gibi bir şey. bence kuralları baştan koyun. KAfasına göre gezip gezip eve gelemez otel mi orası. hele de sınav sebebiyle işe bile girmemiş adam ortalıkta hiç gezemez. üstelik de siz çalışacaksınız o böyle yapacak. ben olsam set koyardım. Ayrıca babası da zıkkım içsin...

o kadar ayrılıktan sonra biraraya yeni gelmişsiniz yeni evlenmişssinz gibi bir şey. bence kuralları baştan koyun. KAfasına göre gezip gezip eve gelemez otel mi orası. hele de sınav sebebiyle işe bile girmemiş adam ortalıkta hiç gezemez. üstelik de siz çalışacaksınız o böyle yapacak. ben olsam set koyardım. Ayrıca babası da zıkkım içsin...

:1: bence de zıkkım içsin.
eşim aradı, temizlik yapıyomuş sabahın köründen beri.
ben de aynen öyle düşündüm peynirdelisi, birbirimizi çok özlemiştik, her şeyi beraber yaparız böyle ayrı kalmayız artık diyorduk. ama şu anki halimize şaşırıyorum :53:
benim bi ciddi konuşmalar yapmam lazım... :ssz:

:1: bence de zıkkım içsin.
eşim aradı, temizlik yapıyomuş sabahın köründen beri.
ben de aynen öyle düşündüm peynirdelisi, birbirimizi çok özlemiştik, her şeyi beraber yaparız böyle ayrı kalmayız artık diyorduk. ama şu anki halimize şaşırıyorum :53:
benim bi ciddi konuşmalar yapmam lazım... :ssz:

hayatım ekmek elden su gölden. Simdi ailesi kusur kalmıştı şimdi bir de onlara yarandı mı gelsin cennet.. yerinde olsaydım eşimden soğurdum yeminle.

Canım eşinle maddi açıdan sorunlu olduğunuzu bu gitmeleri bir düzene sokamanız gerektiğini konuşun açık açık onu suçlar gibi değilde güzellikle anlat idrak etsin diye bekleme çünkü konu aileleri yada arkadaşları olunca idrak yetenekleri biranda yerle bir oluyo bizimde aynı konudan çok sorunumuz oluyo bayramda sabah 9 dan gece 3 e kadar gezdik ve gezdiğimiz kişilerde yazlıktaydı eğer çok bayram gelenekleri olsaydı bayramda evlerine geçip misafir ağırlayabilirlerdi bunu söyleyincede sen aile kavramı bilmeyen insansın diye kavga çıkardı eşim aile dediğide üvey teyze dayı çocukları falan şu ara borcumuz olduğu halde sadece mazota verdiğimiz para 300 tl kadardı o parayla ben 1 ay ev geçindiririm ama kafaları idrak etmiyo zorla sokmak lazım kafalarına eşinde hem çalışmıyo hemde bol keseden para harcıyo aynı benim eşim gibi anlat güzelce anlamasını sağla yoksa önüne geçemiceksin

Eşim ve kardeşi boya,badana ve temizliği yapmışlar, çok yorulmuşlar, dinleniyorlarmış.
Normalde buraya gelmek için tren kullanır, tren 5 dk önceydi.
haber vermediğine göre bugün de gelmiyor.
arayıp yarın gelicem dediğinde "hiç gelme" diyeceğim kendisine. :14:

aradım.
yarın gelicem dedi.
ben de gelmene gerek yok istediğin kadar kal dedim.
"offf dediğin laflara bak" gibi bişeyler söyledi.
iyi ben 1 ay falan kalırım dedi.
kapattım ben de.
alıp başımı gidesim var ama gidecek bir yerim yok.

Esinizin meslegi nedir?
Yani kpss kazanip yerlesmek pek kolay degil artik.
Sizin tercihiniz elbette saygi duyarim. Ama egitim seviyesi sorun oluyor diye biliyorum.

Back