1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

O kadar güzel yazmışsınız ki Rabbim hayırla sonuçlandırıp sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ve tüm anne olmak için yanıp tutuşan kimsenin elini boş bırakmasın inşaAllah. Amin. Benim Tsh 0,764 normal seyirde görünüyor. B12 362,
D vitamini 20,
Lh 7,
Fsh 6.. henüz amh çıkmadı. Hepsi normal görünüyor. Bakmam gereken atlanan başka test var mı sizce. Buna da baktırın dediğiniz?

Amiiiinnn güzel duanız için çok teşekkür ederim darısı size de olsun inşaAllah sağlıkla hayırla yani doktor değilim elbette ama kendi testlerimden yola çıkarak söylüyorum sadece prolaktin göremedim. Ama adetleriniz düzenliyse prolaktin de normal seyirdedir.
LH ve fsh da normal. Bence amh da normal çıkacak. Amh bozuk olunca fsh da çok farklı çıkıyor çünkü.
D vitamini biraz düşük çıkmış. Ben de 14-15 gibi birşeydi takviye almıştım doktor yazmıştı. Yumurtayı besleyen D vitamini ymiş çünkü.
Bir de demir baktırmalısınız. Gebelik öncesi bilmem ama gebelik sonrası demir çok önemli.

Prolaktin baktırmadım. D vitamini takviyesine başladım inanın bu seviyeye 9.75 lerden geldi D vitaminim. Adetim düzenlidir. Düzensizlik oluşmadı çok şükür. Ama ona da baktirayim içim rahat olsun diye en azından. Demir değerim bu şekilde 26 Eylül'de baktırmştmm. :)

Eklentiler

• IMG_20231021_121231.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 86
Demirden çok anlamıyorum yani kaç olması gerek bilmiyorum ama referans aralığında olması yeterli bence prolaktin süt hormonu oluyor. Bozuk olsaydı adetleriniz düzensiz olurdu zaten diye düşünüyorum.

Demirden çok anlamıyorum yani kaç olması gerek bilmiyorum ama referans aralığında olması yeterli bence prolaktin süt hormonu oluyor. Bozuk olsaydı adetleriniz düzensiz olurdu zaten diye düşünüyorum.
Cevaplamalarınız için çok teşekkür ederimmm. Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Bana da klomen+ovitrelle uygulandi nisan ayinda. O ay kimyasal gebelik ile sonuclandi. Mayis ayinda hicbir ilac vs. kullanmadan hamile kaldim. Simdi 25 haftalik hamileyim. Klomenin etkisi hemen gecmiyor diye tahmin ediyorum ya da vücut kendini kimyasaldan sonra gebelige alistirdi.

Klomen kullandıktan sonraki 2 ay hep 2 şer kez yumurtladım. Gerçekten etkisi sürüyormuş anladım. Gebelik olmadı tabi 2 yumurta bile tutmadı.

onbirmayis selamlar, öncelikle hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbelirtilerinizi yazdığın bi konu oldu mu acaba, mesajınızın sonunda onun için ayrı bi konu açarım demişsinizde

Merhaba öncelikle tebrik ederim sizi olaya hakim olmaniz ve gebe kalmaniza rağmen topiği birakmamaniza sevindim burada benim gibi başaklarina umut oluyorsunuz bu arada amh değeriniz kaçti benim 1.25 doktor sinirda dedi benimde bir sıkıntı olmamasina ragmen 1 yildir çocugum olmuyor

Yaa çok teşekkür ederim burada birsürü arkadaş edindim. Bırakması içime sinmiyor
Amh biraz farklı benim. Çünkü tahlil verdiğim hastane başka biryere yolluyor. O yüzden iki farklı sonuç çıktı. Oysa ki amh dediğimiz şey giderek düşer,yükselmez ama benim yükseldi önce 3 küsür çıkmıştı sonra 5 küsür. Çok güvenli ve kesin gelmedi bana.
Ben anlamadım
Ama sizin amh düşük değil. Eşiniz de baktırdı mı hiç kendine
Sperm testi verdi mi

Hayir eşim baktirmiyor bende üstune gitmiyorum açikcasi femera kullandim bundan iki ay boyunca bide hsg çekildi bu ay hicbirsey yapmadim adetlerim 38 gunde bir oluyordu femera kullandigimda 28 gunde bir oluyordum bu ay adetim nasil seyreder onu bilemiyorum

Siz elinizden geleni yapmışsınız hsg ye kadar. Eşinizin de kendinden emin olması lazımdı. Belki onda da sorun yok ama bunu bilemiyorsunuz,en azından akışına bırakmak için her iki tarafın da elinizden geleni yaptıktan sonra nasip demesi lazım. İnşaAllah gönlünüzce olsun hayırla sağlıkla pozitif haberini alın

Amin insallah canim Allah hicbirimizin emeğini boşa cikarmasin

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. HAmilelerin duasi kabul olurmus benimde hayirlisiyla evlenebilmem icin betul adina dua eder misiniz
Evlenebilmeniz için mi güzel duanız için teşekkür ederim Allah razı olsun.
Sizin de hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun o zaman. Hangi zaman size hayırlı olacaksa o zamanda evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…