1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

Ovulasyon kullanıyorum. Pikden sonra t çizgisi ertesi gün azalıyor ve siliniyor. bu yumurtladığım ve çatladığı anlamına geliyor mu acaba. Ya da atıyorum yumurta diyelimki 13 mmde kaldı, yeterince büyümedi yine de çatlama olarak görüyorsak biz bunu ama döllenmez diye biliyorum. Yani çatlama varsa ovülasyonda yumurta döllenmeye hazır büyüklüktedir denilebilir mi

Canım arkadaşım yazdığın her kelimeyi noktasına virgülüne kadar seninle yaşadım ne kadar zorlukların içinden geçtiğine ben şahidim bu kötü günleri beraber atlattık şimdi güzel günleri beraber yaşıyoruz senin adına çok ama çok seviniyorum o pamuk kalbinden öperim bizleri unutmayıp dualarına kattığın için de teşekkür ederiz rabbim kucağına almayı nasip etsin evladını su gibi gir su gibi çık doğumhaneden

13 mm deyken pik olur mu bilmiyorum hiç ama pikten sonra silinmesi çatladığı anlamına geliyor evet. O gün ilişki kesinlikle olmalı.

Yiiiaaa canımıniçiiii bıkmadan her gün beni dinlediğin için katlandığın için sana ayrıca teşekkür iyi ki varsın varsınız
Eminim bir gün gelecek aynı şeyleri ben sana yazacağım şükrederek
Güzel duan için Allah razı olsun

Hep heyecanla ve olacağına inanarak dinledim seve seve sende iyi ki varsın iyi ki tanımışım, Arkandan geliyorum

Gozunuz aydin saglikla alin kucGiniza bende de pcos var ve tiroit cikti ne yapmam gerek ne gibu riskleri var

Gozunuz aydin saglikla alin kucGiniza bende de pcos var ve tiroit cikti ne yapmam gerek ne gibu riskleri var
doktorum tiroid leri tedavi etmeden hamile kalsaydım riskli gebelik grubunda olurdun dedi. Düşük veya bebeğin kalbi durabilirmiş Allah korusun.
Vücudun ikinci beyni gibi birşey yani. Tüm metabolizmadan hormonlardan sorumlu.
Endokrinoloji ya da dahiliyeye gitmeniz lazım onlar gereken ilacı başlıyorlar.
Kilo sorunu da yapıyor.

Pcos un ne derece olduğu önemli.
Bende de Pcos vardı ama adet oluyordum en azından.

Güzel duanız için çok teşekkür ederim darısı size olsun inşaAllah

O kadar güzel anlatmışsınız ki Allah razı olsun Rabbim bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah hakkımızda herşeyin en hayırlıs neyse o olsun Rabbim çok büyük dualarınızı dualarımızı en güzel zamanda bizlere yaşamayı nasip etsin inşallah

Yaa Allah sizden de razı olsun çok mutlu oldum duanıza. İnşaAllah isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlar

Yaa Allah sizden de razı olsun çok mutlu oldum duanıza. İnşaAllah isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kucağımıza alalım hayırlı evlat olsunlar
Amin İnşAllah adete 3 gün var geçerse umarım olmaz kan vercem Rabbim isteyen dileyen herkse nasip etsin inşallah

Ben de klomen ve catlatma ignesi ile kimyasal gebelik gecirdikten hemen sonra kendiliginden hamile kaldim tedaviye baslamak istemedim hemen bu klomen famera benzeri ilaclarin etkileri kesinlikle 1 ay olmuyor arkadasin da dedigi gibi en onemlisi hormon testleri ve adeti duzene koymak. Bende de insulin direnci vardi ben de klomen kullandim cidden ise yaradi benim adetim duzenli olmasina ragmen pcos vardi daha zordu isim.. simdi 20 haftaya giriyorum. Hepinize bol bol dua ediyorum..

Ay ne mutlu sana yolu yarılamışsın maşaAllah
Bende de insülin direnci vardı gliforu o yüzden kullandım. Düşürdüğüm ay hamile kaldım. Ve etki konusunda haklısın. Klomen kullandığım aydan sonraki 2 ay kendiliğinden 2 şer tane yumurtam çatladı. Tutmadı gebelik olmadı ama çatladı.

Duygulandım aynı şeyler hemen hemen rabbim sağlıkca kucağına almayı nasip etsin gerçekten o kadar çok şey öğrendim ki en başta yumurtlama ne onu bilmiyordum ama ilk ilişkiden bi kaç gün sonra karnımı elleyip hamilemiyim acaba diye sorular soruyodum kendime bende bir buçuk yıl sonra hamile kaldım ama sağlıksız bir gebelik oldu rabbim kimseye yaşatmasın ama hayırlı buymuş demeyi bildim ve sanki daha da olgunlaştım Öldürmeyen acı güçlendiriyor gerçekten beta hcg yükselişini görmek mutluluk vericiydi bir ay sonra düşüşünü görmek de bi o kadar üzücü öğrendim ki bunuda yaşayan çok kişi varmış bu yüzden tüm hamile kalmak isteyenlere duam sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah seninde sağlıcakla kolaylıkla mutlu mesut geçer hamilelik dönemin ve sağlıcakla kucağına alırsın cennet kokulunu

Ya şimdi de sen beni duygulandırdın. Bazen ne yaparsak yapalım boş. Nasibi vakti saati değilse kendimizi de parçalasak olmuyor bunu 1,5 sene boyunca yaşadım. Allah büyük herkese dua ediyorım ya herkese. Her aklıma geldiğinde güzel duan için çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin

Amin cnm sağol

Cnm tiroidin kaçtı acaba benim 2.22 çıktı sıkıntı olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…