1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

Yeni dememeye başlayan biri olarak asla kolay olmayacak biliyorum hep şaşırıyorum zaten bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl kalıyor diye

İnşaAllah ovülasyon ile denemen başarılı olır ama en önemlisi sağlıklı sonuç almak
Hsg yi de anestezili çekil
Hiçbirşey olmuyor
Devlette anestezi yok sanırım ama maddi imkanın varsa özele gidip anestezili çekilirsin. İnan gram acı hissetmiyorsun ve anestezi dediği de narkoz değil 15 dakikalık için geçiyor sadece.

Eşinin de sperm testi normal ise stres yapma zamanı vardır. Bu kadar ay çok kötüyüm psikolojim bozuk şöyle böyle yaparsan inan bana hiç faydası yok aksine daha da olmuyor o istediğin şey.
Rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor içini ferah tut sen

Yeni dememeye başlayan biri olarak asla kolay olmayacak biliyorum hep şaşırıyorum zaten bu yanlışlıkla hamile kalanlar nasıl kalıyor diye
Yanlışlıkla kalanlar yanlışlıkla olduğu için kalıyor stressiz oldukları için.
Biz planlı yapınca kalamıyoruz aklımız hep orada oluyor.

Yanlışlıkla kalanlar yanlışlıkla olduğu için kalıyor stressiz oldukları için.
Biz planlı yapınca kalamıyoruz aklımız hep orada oluyor.

Bende başladım yeni denemeye daha ilk denemem Hatta .hiç özel bişi yapmadım ama takibi ne zaman yapıp hangi güne denk getirmeliyim, neler yapmalıyım.bunları yeni yeni öğreniyorum.Mesela bende tam tersi ilk seferde direkt olmayacak, zor bişey diye kodladım o da kötü mesela.

Evet tabi o da yanlış. İyi düşünün hem zaten ilk denemeler. Birden kaptırmayın kendinizi.
Ovülasyon testi kullanın siz de. Yumurtlama gününüzü bilmiyorsanız.

Haklısın her dediğin de

Uzun zamandır yoktum. Ve inannn çok sevindim hayırla güzelliklerle al kucağına meleğini

Belirtileriniz nerede yazıyor

Kızlar siz gün aşırı ilişki mi tercih ediyorsunuz yoksa 2-3 güne bir mi bu ay yumurtalama günümü kaçırmaktan korkuyorum..

Kızlar siz gün aşırı ilişki mi tercih ediyorsunuz yoksa 2-3 güne bir mi bu ay yumurtalama günümü kaçırmaktan korkuyorum..
Ovülasyon testi yapın ve duruma göre gün belirleyin. Ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi yapıp 4 gün cinsel perhiz yapıp ilişki yapmıştım.

Ovülasyon testi yapın ve duruma göre gün belirleyin. Ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi yapıp 4 gün cinsel perhiz yapıp ilişki yapmıştım.
Düzenli regli gördüğüm için uygulamadan takip ediyorum eğer olmazsa ovülasyon testi de denerim teşekkür ederim bir de bu denemeler sonrası yanma hissiniz oluyor muydu

Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıklı etsin bebeğini seni eşini darısı benim başıma

Merhaba bir başlığa soru yazmıştınız belki hatırlarsınız aynı soruyu ben de şimdi merak ediyorum bugün tam 14. Günüm az önce elastik yoğun kıvamlı bir akıntı geldi bu akıntı yumurta çatladı demek mi sizce en son bu sabah ilişki yaptık

Hangi d vitamini markasını kullandınız acaba

Yumurtlama akıntısı diyorlar ama tam ne zaman çatlar ya da çatlamış mıdır bilmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…