1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

Yüklenmemiş şimdi oldu

Eklentiler

• IMG_5871.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_5876.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_5877.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_5878.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 76
Sağlıklı birsekilde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yazınızın hepsini okudum mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde banada inşallah sizden dua istiyorum çünkü Kulun kula yapacağı en güzel şey duadır duanıza benide katarmısınız hamilelerin duası kabul olurmuş .Bende 5 yıllık evliyim 1 düşük 1 kimyasal gebelik oldu sonrasında 2 kere tüp bebek tedavisi olduk ikiside negatifle sonuçlandı 3.tefabiye basliycam rabbim nasip ederse tabi..biraz korku biraz kaygı ve heyecanda var inşallah bu sefer pozitif olur be 9 ayın sonunda sağlıkla kucağıma alirim tabi isteyen herkes

Yaaa güzel duanız için çok teşekkür ederim inşaAllah Rabbim sizi daha fazla bekletmesin sağlıklı hayırlı bi evlat versin gönlünüzden ne geçiyorsa versin inşaAllah herşeyin bi vakti zamanı var merak etmeyin birgün olacak

Kimyasal sonrası gebe kalma şansı çok yüksek diye duydum. Hamile kalan çok var.

Ayyy öncelikle sağlıklı bir gebeliğiniz olsun ve sağlıcakla kucağınıza alıp sağlıcakla büyütün inşallah sizin adınıza çok sevindim
Sizde kendimi gördüm ben de ilk ay hemen olacak diye düşünmüştüm ah benim saf hallerim hala tecrübesizim tabii ama yine de çok şey öğrendim burdan öğrenmeye de devam ediyorum. Daha yeniyim bu yolculukta biz de şakalaşırken bi an ciddiye döndü olay Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kolaylaştırsın inşallah

Çok teşekkür ederim güzel duanız için Rabbim sizin de gönlünüzden geçeni versin inşaAllah hayırla sağlıkla

Hepsini okudum cok güzel yazmissin. Allah saglikli ve hayirli evlad versin. Bana da dua et, beni tanimasan da.

Hepsini okudum cok güzel yazmissin. Allah saglikli ve hayirli evlad versin. Bana da dua et, beni tanimasan da.
Ya Allah razı olsun ederim tabi tanımanın hiç önemi yok Rabbim ne istiyorsan sana onu en kısa zamanda hayırlı şekilde versin inşaAllah

İyiki bu yazıyla Karşılaştım teşekkür ederim çok Allah razı oldun bizlere dua edin lütfen

Bilmiyorum ama içimden geleni söyleyeyim tam da bu konuda dertleşilecek insansın bence samimiyetini km lerce uzaklardan hissettim

1,5 yıl oldu bıktım,yıldım usandım gibi moddayım hatta ilişki anında bile aşırı sınır stres gelmeye başladı hiç olmayan haller bunlar bana ama o siniri anlatamam yani eşime çaktırmıyorum tabii çok garip ruh haline büründüm bırazda bıktım sanki boşa yaşıyormuşuz gibi geliyor yapmak istemiyorum bile

Şimdi Ovulasyon testi yaptım pik oldu ve ateşimde en yüksek seviyeye ulaştı ilk defa bunu değerlendirmeye alıcam senden dua istiyorum lütfen bana dua et bizde Rabbimin izniyle kavuşalım bu sevince inşallah şimdiden Allah razı olsun senden ne muradın varsa kalbinden geçenleri en güzel zamanda yaşatsın Rabbim sana inşallah

İyi de bugüne kadar neler yaptınız
Sadece kendiniz mi denediniz?
Yani doktora falan gittiniz mi
Neler denediniz
Herseyi yaptık Hersey çok normal senin yaptıklarından biri hariç ( hsg) onu yeni söyledi dr onada cesaretim sıfır korkuyorum canım yanacak. Bağıracam aglıycam diye acıya karşı hassasiyetim var korku ve panikte çok işte onada cesaretımı toplıyım yaptırıcam sonrada bırsey kalmıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…