1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

Öncelikle sağolun destekleriniz için .. Allah bebeğinizle mutlu huzurlu ömürler versin
C life demişsiniz karışım hiç görmedim ne diye geçiyor benim de Prolaktin ve lh sizinle aynı değere sahip de
Clife bitkisel karışım diye instagram sayfası var
Oradan sayfaya yazın detaylı anlatırlar herşeyi

Allahımmm sağlıkla kucağını almayı nasip etsin Bende senin gibi ilk denemede olacak sananlardandım ama yanıldım bu ay biraz umudum var sanki bana da dua eder misin hamilenin duası kabul olur

Allahımmm sağlıkla kucağını almayı nasip etsin Bende senin gibi ilk denemede olacak sananlardandım ama yanıldım bu ay biraz umudum var sanki bana da dua eder misin hamilenin duası kabul olur
Amiiinn inşaAllah darısı sana olsun
Ederim tabi kulüpteki herkese ediyorum tüm samimiyetimle söylüyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olsun Bende iki yıldır evliyim rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı Aşılama yaptırdım o da tutmadı şimdi tekrardan Rahim filmi cektirdim kapalı olan tüpü açtı doktor 6 ay süre verdi filimden sonra gebe kalanlar oluyor dedi bakalım bekliyorum. Başka hiçbir sorun yok ne esimde ne bende ama yine de olmuyor işte

6 ay süre için sana kendin mi dene dedi
Herhangi bir ilaç vermedi mi klomen,femara gibi ?

Öncelikle merhabalar adetime 9 gün varken gebelik testi yaptım adet döngüm 30 gün ilk iliskimden hesaplayarak 14. Gün gebelik testini yaptım kaset testti ve silik bir çizgi çıktı adet belirtim yok normalde her ay göğüs hassasiyetim olurdu kasık ağrısı olurdu yumurtlama belirtim vardı bu ay daha yumurtlama olmadı 21 Eylül de rahim filmi çektirdim çok şükür tuplerim açık çıktı her hangi bi sorun yok rahim filminden sonra gebelik şansı artıyor diye biliyorum doktorum da öyle dedi ama her hangi bi gebelik belirtik yok ama kaset testte hafif pembemsi silik çizgi gördüm sizlerin de düşüncesini almak isterim şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20231006_143620.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20231006_143806_1.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 146
Öncelikle adete 9 gün kala gebelik çıkması imkansız.
Bu düşüncem için birkaç kişiyle burada tartıştım ama hiç umrumda değil. Yine de bu düşünceyi savunacağım.
Çünkü adete 14 gün kala yumurtlama olur.
9 gün kalması daha çatlamanın ve varsa döllenmenin 4 ya da 5.günü demek oluyor.
Mümkün değil bu kadar erken çıkmaz.
Ama erken yumurtlama olmuştur, o ayki döngünüz geçen ay gibi değildir, geçen aya göre veya kullandığınız uygulamaya göre takip yaparsanız 9 gün kala diye söylersiniz.
Her ilişkide gebelik şansı yoktur. İlişkiden 14 gün sonra değil de çatlamadan 14 gün sonra yapılan test daha geçerli olur. Ayda bir gün yumurtanız çatlar ve 24 saat yaşar istisna olarak 48 saat.
Bu da adetten 14 gün önce gerçekleşir.
Bunu ben değil doktorlar böyle söylüyor.
Ve ben her çatlamadan 13 maksimum 14 gün sonra adet olurdum.
Ovülasyon testi kullanarak gününüzü bulun,öyle ilişki yapın,sonra da gebelik testi
Kaldı ki testlerde defalarca çizgi gören ama kanda negatif gören biriyim
O yüzden tek bir testte takılı kalmayın

Ovulasyon testini takip ediyorum hala yumurtlama olmadı aslında dün T çizgisi diğerlerine nazaran daha koyu çıktı yumurtlama olup olmadığını anlayamadım sizde bı göz atın isterseniz ama sanırım yumurtlama denebilmek için C çizgisinden daha koyu olması gerekirmiş ve bı arkadaşım da adetine 5 gün kala gebe olduğunu öğrendi ve o ay yumurtlama görmedi ayrıca o da rahim filmi çektirdikten sonra böyle olmuş aynı şeyler olabilir mi diye düşünmedim değil
14. Gün daha koyu sanki ve dün yaptım o testi 15 bu gün olan test

Eklentiler

• IMG_20231007_134756.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_20231007_134743.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 152
Yumurtlama görmeden nasıl hamile kalınır bunu anlayamadım
İkincisi C çizgisi değil T çizgisi sonuç gösterir. C çizgisi kontrol çizgisidir hep çıkar.
Testlerinize baktım ama ben de hiç yumurtlama göremedim pik olmamış

Her ay yumurtlama olmaz yumurtlama olmadan gebe kalan var ve ben bunu en yakınımdan biliyorum imkansızmis gibi konuşuyorsunuz da gayet olabilir bir şey doktorlar da söylüyor bunu ayrıca C cizgisinden de bahsetmiyorum hani yeni yapmıyorum bu testleri ve T nin altında pembemsi bir çizgi var dedim
ki bu da fotoğrafa bakınca görülüyor yani

Yumurta yokken sperm neyi dölleyecek ?
Bunu heryerde söylemeyin dalga geçerler

Yeni erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif bence profesyonel bilgilerini kendine sakla demekki rabbim isteyince dölleniyormuş oluyormuş:) yinede teşekkürler tatlım
gebeliğimizi tebrik ederim de sperm yumurtasız döllenebiliyorsa her erkek tek başına çocuk yapsın.
Bilime kafa attınız estağfurullah benimki ne profesyonelliği

Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkese inşallah

Yok seninki normal hamile kaldığım ay 2 küsürdü. Çok yükseklerden düştü benim.
Benim gebelikte 11 e çıktı tsh ama merak etmeyin burda okuyup korkanlar olacaktır tah 20 ye çıkmadan düşük vs sebeb olmuyor tiroidlerim alındı yaklaşık 15 senedir tiroid ilacı kullanıyorum. Yani öyle kolay bir şey değil. Ha hızlı çalışması da sorun değil ben tiroid kanserine çevirdiği için ameliyat oldum hamile kaldığım ayda 0.05 ti aslında nasip işi. Ben tek bobrekliyim biri çürük. Tiroid kanseri. D b12 demir eksikliği. Kansızlık. Mide kanseri ama ilk ay sadece iki ilişkiyle hamile kaldim. Yani ben inanmıyorum nasipse oluyor

Yeni erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif bence profesyonel bilgilerini kendine sakla demekki rabbim isteyince dölleniyormuş oluyormuş:) yinede teşekkürler tatlım
Yumurtlama olmadan hamile kalmak imkansız IMKANSIZ. Yumurta spermle döllenir ya ovulasyonunuz bozuk ya da erken gebelik testiniz. 21 günde bir adet gören biri mesela ben adetime 8 gün varken gebeliği öğrendim. Bu olabilir. Fakat asla yumurtlama olmadan hamile kalamazsiniz. Ha şu da oluyor mesela adet görmüyor ama yumurtluyor. Öyle de kalabilir. Adet şart değil her zaman. Ama yumurta şart. Sperm nereye gitcek karacigerle mi döllencek

Tebrik ederim gebeliğinizi
Tabii nasipse oluyor. Ona ne şüphe. Ama nasip diye de önlem almamak olmuyor. Siz 2 ilişkiyle hamile kalmışsınız ama ben 1,5 senede 2222 kez ilişkiyle deneyerek kalamadım. Haliyle TSH üzerine çok düştüm gebelik kesin olmaz demedi doktorum. Tsh bozukluğu ile gebelik olur ama üzerine düşülmezse farkedilmez ise riskli gebelik grubunda olur dedi. Ben zaten adet de olamıyordum TSH ı o şekilde farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…