1,5 yıl çaba sonucunda hamile kalma sürecim ve belirtilerim🙏🏼

Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin bir sesde kurtarsın bende anne olmayı çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah her dua ettiğimde evlat steyen herkese de ediyorum

Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin bir sesde kurtarsın bende anne olmayı çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah her dua ettiğimde evlat steyen herkese de ediyorum
Çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun. Bundan sonra siz de dualarımdasınız mutlaka birgün oluyormuş. Sadece o doğru zamanı sabırla beklemek lazım ama o an idrak edemedim işte.

Evet sağlık sorunun yoksa olur Rabbim er yada gec derdi verdiği gibi dermanida verir benim hormonlar yüksek bazen düşüyor amh 0.04 4 gün önce öğrendim doktor rahim filmi çektir 1 ay dene olmazsa tüp bebk yap dedi eşime bunu dediğimde bana kaç yıldır evliyiz sanki oncwden böyle seylermi vardı annemin 7 yıl olmamış diyor tüp bebek sagliksiz diyor ve yaptirmazlar ailesine soylettirmedim söylese hayatta izin verm3zl3r 10 aydır evliyim 26 yaşındayım
Çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun. Bundan sonra siz de dualarımdasınız mutlaka birgün oluyormuş. Sadece o doğru zamanı sabırla beklemek lazım ama o an idrak edemedim işte

annesi 7 yıl beklemiş diye sen de beklemek zorunda mıymışsın. Tamam yaşın genç ama hiçbirşey yapmadan beklemek de olmaz. Kaldı ki yumurta rezervi yani amh dedikleri şey yaş gittikçe azalır.
Değerin biraz düşük evet ama imkansız diye birşey yok.
Madem karşı taraf Şuan için doktor lafını etmiyor sen de bitkisel şeyler dene.
Clife bitkisel karışım diye yaz instagrama.
Orada kullanıcı yorumlarında amh ile ilgili şeyler geçiyordu. Faydasını gören çok var.
Belki sana da faydası olur
Tabi ki direk tüp bebek dite birşey yok ama öncesinde ister bitkisel ister de ilaçla falan yumurtanı büyütürler
Ben de femara ile hamile kaldım mesela.
Belki sana da bunu verir.

Ultarasonlada baktı askinda oncesinden ilaç tedavisine başlatirim dedi test istedi tekrar ultrasonla baktı tuo bevek yao dedi galiba ultrasondada sorun var yumurtalqrimda her ay düzenli adet olurum. Yoksa ilk ilaç deyip sonra tüp bebek desin doktor başka doktorlara gidicem eğer 1 ay bile benim için belki geç olur hiç olmazsa bunun vebali esimin üstünde olur olan bana olur ayrilsakta

İyi düşün iyi olsun başka doktora git tabi. Özel hastaneler direk tüp der zaten. Bi de kendi hastanesi yapıyorsa tamam. Ama ilaç denemeden aşılama bile denemeden tüp bebek demek bence anlamsız

Çok güzel anlatmışsınız, bebişinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Bende gebelik planlaması için doktoruma göründüm eşimde bende muayeneden testlerden geçtik bende pcos dışında birşey yok, açıkçası pcosu da problem olarak görmüyorum her ay adet oluyorum çünkü. Doktorum inofolic combi ve d3 vitamini yazdı bunları kullanıyorum 2 aydır, geçen muayenemde rahim filmi istedi gebelik şansı daha yüksek oluyormuş onu da çekildim şükür tüplerim de açık bekliyoruz bakalım güzel haberi

Baştan baktırarak en iyisini yapmışsınız. Herşey nasip kısmet tabi zamanını bekler ama ben baştan baktırmayarak vakit kaybetmişim diyorum. Dediğiniz gibi pcos engel değil. Adetleriniz düzenliyse hiç engel değil herşey gönlünüzce olsun kolaylıkla nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla

Cnm inanmıyorum demek hamilesin bnde seni merak edıyordum
Ayy aynı haftadatız hemde
Nasıl gdıyor?

Öncelikle sağolun destekleriniz için .. Allah bebeğinizle mutlu huzurlu ömürler versin
C life demişsiniz karışım hiç görmedim ne diye geçiyor benim de Prolaktin ve lh sizinle aynı değere sahip de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…