- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
- Konu Sahibi QUEENofTURKEY
-
1.5 ayda 63ten 52ye dustun sanirim canim yanlis anlamadim di mi?
Peki daha sonra beslenmene nasil devam ettin? Spor yaptin mi?
Rica ederim canım ben de 48 icin tekrar ugrasacagim. Beni de haberdar et. Hirslanalim. Abur cubur kendimizi tutalim. Ben cekirdege asla hayir diyemeyenlerdeyim ama hirs yapinca tutuyorum zamaninda tuttum. Kendimi hep en sevdigim tarzin icinde zayif hhayal ederdim kilom cok fazla degildi ama boyuma gore fazlaydi. Sonra disari ciktigimda falan milletten ne eksigim var falan derken basardimYa ne kadar hırslandım şu anda anlatamam
Evleneli 7 ay oldu. 52 kiloyla evlendim ve şimdi 65 kiloyum.
Tam 13 kilo aldım, abur cubur düzensiz beslenme derken....
Boyum 1.58 kilom 65. Çokkk fazla benim vücuduma.
Taşıyamıyorum zaten artık çabuk yoruluyorum
Ben de zamanında çok çok az yiyerek 45 kiloya düşmüştüm ama sağlıksız olacak ki hemmen geri aldım kiloları.
şimdide her akşam çekirdek yiyorum o yüzden kilo aldığımı düşünüyorum
Kahve yanı çikolatalar tatlılar derken... Oldum panda gibi
Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım
Şimdilik 10 kilo versem yaza kadar bana yeter..
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
Rica ederim canım ben de 48 icin tekrar ugrasacagim. Beni de haberdar et. Hirslanalim. Abur cubur kendimizi tutalim. Ben cekirdege asla hayir diyemeyenlerdeyim ama hirs yapinca tutuyorum zamaninda tuttum. Kendimi hep en sevdigim tarzin icinde zayif hhayal ederdim kilom cok fazla degildi ama boyuma gore fazlaydi. Sonra disari ciktigimda falan milletten ne eksigim var falan derken basardimmezdeke iyi ise yaradi bu arada.
Sabah uyanıp erken uyanmak önemli şekersiz bir türk kahvesi@QUEEN1905 süper valla umarım hiçbir gramın geri dönmez bir daha :)
Bir günlük menünü paylaşır mısın?
Menü zor görünüyor ama sonuç mükemmel olunca insanın katlanası gelir :) akşam kahve içemiyorum ben yoksa sabahlar olmasın :) onun yerine yeşil çay koyarım herhalde :)Aksam yatmadan da mutlaka bir bardak sekersiz Türk kahvesi iciyordum
Bnde geçen yıl evlendim düğünden 6 ay sonra 12 kilo almıştım. Şuan 1 yıl oldu hala 15 kilo fazlayım :)Ya ne kadar hırslandım şu anda anlatamam
Evleneli 7 ay oldu. 52 kiloyla evlendim ve şimdi 65 kiloyum.
Tam 13 kilo aldım, abur cubur düzensiz beslenme derken....
Boyum 1.58 kilom 65. Çokkk fazla benim vücuduma.
Taşıyamıyorum zaten artık çabuk yoruluyorum
Ben de zamanında çok çok az yiyerek 45 kiloya düşmüştüm ama sağlıksız olacak ki hemmen geri aldım kiloları.
şimdide her akşam çekirdek yiyorum o yüzden kilo aldığımı düşünüyorum
Kahve yanı çikolatalar tatlılar derken... Oldum panda gibi
Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım
Şimdilik 10 kilo versem yaza kadar bana yeter..
Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?