Merhaba guzel anneler,benimde kizim 21 aylik oldu :) anca araniza katilabildim
yeni gordum :)
Valla ne yalan soyleyeyim dertliyim de derdime care var mi diye bakinirken gordum.
Ben her konuda geride kaliyorum cevremdeki annelereden valla nasil oluyo anlamiyorum,onlar bu kadar seyi nerden ogreniyo da ben sonradan duyuyorum bilmiyorum...
Mesela kizim 8 aylikti joimove dans etkinligine gittik duydunuzmu bilmiyorum bebisleri kanguruya koyuyorsunuz dans ediyorsunuz :) neyse giderken yanimiza cubuk kreker yapip aldim havic kestim aldim v.s. orda annelerden biri cubuklari gorunce ooo blw annesi filan dedi bi blw muhabbeti dondu ben hic sesimi cikarmadim eve geldim baktim blw ne diye
Bebek liderliginde beslenme diye bisey varmis yok listeler şunlar bunlar hatta blw marketi dibimize acilmis benim dunyadan haberim yokmus
Mesela kizi oyun grubuna goturuyodum haftada 3 gun 9 aylikti o zaman o gun bebeklerden biri keyifsizdi iki anne aralarinda konusuyodu atak haftasi filan diye biri telefonundan wonder week diye bir uygulama acti bakti,yok bilmem kacinci hafta yok sunlari bunlari yapabilir diye okudu agzim acik kaldi...bebeklerin atak donemleri varmis,harika haftalar diye kitap varmis,telefon uygulamasi bile varmis benim dunyadan haberim yokmus yine
Yok ilk adim ayakkabasinim anatomik olmasi gerekirmis insanlar adidaslar filan aliyomus ne cahillikmis...ya bu anneler bunlari nerden ogreniyo ben niye boyle geride kaliyorum cok uzuluyorum valla o yuzden derdime care ararken topigi gordum
hemen araniza siginiym dedim :)