- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.176
-
- Konu Sahibi Littlestar
Selam kizlar benim 17 aylik oglusum var ama cok huysuz hep mizmiz oyuncaklariyla en cok 5 dk oynar sonra surekli vizviz uyku deseniz ne gece ne gunduz duzenli uykusu yok cok zor bi bebis yani coook Allah saglik versin hepsine
biz en çok kitapalrla vakit geçiriyoruz..Kızlar
Nasıl oyunlar oynuyorsunuz kuzularınızla
kuzum ertuğrul ateşlendi fakat gecesinde yani aşı etkisi değilde diş çıakrıyor..ik igecedirde ateş oluyor..yemek istemiyor ve el ağızda..
Hayır bu ikinci ama ilki kiz erkek cocuklari cok farkli derlerdi gercekten öyleymiş hoplamali ziplamali zaten oynuyiruz tabiki ama surekli ilgilenemiyorum dogal olarak benimki biraz fazla hareketli ve huysuz :)tek çocuk mu?
bir de çocukların 3yaşına kadar bi oyuncakla 5 dk dan fazla tek başına oynamaması gayet normal..
belki oyuncak değil aktivite seviyordur çocuğunuz..
birlikte hoplamalı zıplamalı oyunlar sever veya kitaplar vs..
Benimki hareketleri oyunlari seviyor kedi kopek veya koyun olup oglusumu kovaliyorum cok mutlu oluyor bazende kitaptan hayvanlara bakiyoruz seslerini soyluyoruzKızlar
Nasıl oyunlar oynuyorsunuz kuzularınızla
Hayır bu ikinci ama ilki kiz erkek cocuklari cok farkli derlerdi gercekten öyleymiş hoplamali ziplamali zaten oynuyiruz tabiki ama surekli ilgilenemiyorum dogal olarak benimki biraz fazla hareketli ve huysuz :)
Kizim 3.sinif evet fazlaca enerji lazim ama o da bende yok sanirim:) senin kac cocugin var ?kız erkek farkı evet var..
diğeri kaç yaşında...
enerji geerek fazlaca...
1 oğlum var :) 19aylık...Kizim 3.sinif evet fazlaca enerji lazim ama o da bende yok sanirim:) senin kac cocugin var ?
Allah hepimize dirilik versin1 oğlum var :) 19aylık...
bizimki de çok hareketli maaşaallah :)
kendimi diri tutmaya çalışıyorum ben de...
Oğlunuz kaç aylık benimki de huzursuz uyuyor sürekli dönüyorSelam kizlar benim oglus her gece saat basi uyanip emer uyudugu zamanlardada cok huzursuz uyur surekli doner ben besikte sallayarak uyutuyirumki ginduz uykusunda hep besikte ve uyanana kadar arada mutlaka sallarim yoksa uyumuyor
17 aylik sizinki kac aylik?Oğlunuz kaç aylık benimki de huzursuz uyuyor sürekli dönüyor
14 aylık doktora mı götürsem diyorum bazen ama emdiği için öyle diyorlar17 aylik sizinki kac aylik?
Benim oglumda hazimsizlik sıkıntisi var bazen ondan dolayi ama.geneldede gece emmek istedigi icin huy oldu artik evet emmeyi birakinca duzene girer insallah dr sormustum ben ne zaman duzelor diye 2 yasinda dedi cunku dis sıkıntisi falan gecer dedi14 aylık doktora mı götürsem diyorum bazen ama emdiği için öyle diyorlar