1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

Selam kizlar benim 17 aylik oglusum var ama cok huysuz hep mizmiz oyuncaklariyla en cok 5 dk oynar sonra surekli vizviz uyku deseniz ne gece ne gunduz duzenli uykusu yok cok zor bi bebis yani coook Allah saglik versin hepsine

tek çocuk mu?
bir de çocukların 3yaşına kadar bi oyuncakla 5 dk dan fazla tek başına oynamaması gayet normal..
belki oyuncak değil aktivite seviyordur çocuğunuz..
birlikte hoplamalı zıplamalı oyunlar sever veya kitaplar vs..

Kızlar
Nasıl oyunlar oynuyorsunuz kuzularınızla
biz en çok kitapalrla vakit geçiriyoruz..
resimlere bakıp ne olduğu hakkında konuluyoruz..
kedi abiye top atıyor
güneş ne güzel parlamış ..
vs...
ayrıca koşturmalı oyunları da çok sever kuzumm...
genelde hayvan figürülü her şeyi sever...
toprakda su da oynamaya bayılır :)

kuzum ertuğrul ateşlendi fakat gecesinde yani aşı etkisi değilde diş çıakrıyor..ik igecedirde ateş oluyor..yemek istemiyor ve el ağızda..

Allah sifa versin canım ya benim kayınvalidem diş çıkarırken taze soğan ver eline kemirsin diyordu agrisina iyi geliyormus. Kolaylıkla atlatirsiniz inşallah

Hayır bu ikinci ama ilki kiz erkek cocuklari cok farkli derlerdi gercekten öyleymiş hoplamali ziplamali zaten oynuyiruz tabiki ama surekli ilgilenemiyorum dogal olarak benimki biraz fazla hareketli ve huysuz :)

Benim oğlumda çok hareketli hiç oturmaz yemek yerken bile.Kovalamaca oynamayı dans etmeyi seviyor.Market broşürlerine bakmayı seviyor.Arabaları seviyor .Koltuklara tırmanmayı seviyor vs..

Günaydın.
Bizimde uykularimiz düzenli olmasa gündüz 3 cocukla basa cikamazdim herhalde. Çok sukur

Kendi kendilerine uyuyorlar mı .Nasıl uyutuyorsunuz bebişleri kızlar.

Günaydın 14 aylık oğulcuğum ve uykusuz gecelerim var.uyku düzenini oturtamıyorum. Oturtmaya çalışmaktan da vazgeçtim artık. Gece sürekli dönüyor emiyor kendi uyusa da beni uyutmuyor. Birkaç gündür akşam 9 gibi uyuyor sabah 4 5 gibi tamamen uyanıyor. Beraber yatıyoruz elimden tutuyor hadi salona gidelim oynayalım modunda :) gittik lego oynadık biraz evvel geri uyudu ben gene uykusuz

Selam kizlar benim oglus her gece saat basi uyanip emer uyudugu zamanlardada cok huzursuz uyur surekli doner ben besikte sallayarak uyutuyirumki ginduz uykusunda hep besikte ve uyanana kadar arada mutlaka sallarim yoksa uyumuyor

Selam kizlar benim oglus her gece saat basi uyanip emer uyudugu zamanlardada cok huzursuz uyur surekli doner ben besikte sallayarak uyutuyirumki ginduz uykusunda hep besikte ve uyanana kadar arada mutlaka sallarim yoksa uyumuyor
Oğlunuz kaç aylık benimki de huzursuz uyuyor sürekli dönüyor

14 aylık doktora mı götürsem diyorum bazen ama emdiği için öyle diyorlar
Benim oglumda hazimsizlik sıkıntisi var bazen ondan dolayi ama.geneldede gece emmek istedigi icin huy oldu artik evet emmeyi birakinca duzene girer insallah dr sormustum ben ne zaman duzelor diye 2 yasinda dedi cunku dis sıkıntisi falan gecer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…