- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.156
-
- Konu Sahibi Littlestar
Ayy bende cok dagititorum her odaya bir kova oyuncak dokuyorum yere oturuyoruz ama o benimle oynuyor dagittigimla kalıyorumBizimkide oyle ama yalnız yapmıyor birlikte dağıtıyoruz evi
Bensiz hiç oynamıyor
Hahaa bende yengecimAynen hemde ne aglak
Bende yengec burcuyum kızımda ikimiz duygusal duygusal takiliyoruz :)))
Ben 2 yengec anasiyim
Bu yengecler cok aglak oluyo haberin olsun
Haziran temmuz dogumlu olmasi lazim yengec olmasi icin :)))Benım çocukların Burcu ne acaba. Söyledıler amaa unuttum. Ilgim yok burçlara.
29 eylul 6 kasım 16 aralık.
Bılıyormusumız.
Yengeç varmı çocuklarımda merak ettım.
Terazi akrep yayBenım çocukların Burcu ne acaba. Söyledıler amaa unuttum. Ilgim yok burçlara.
29 eylul 6 kasım 16 aralık.
Bılıyormusumız.
Yengeç varmı çocuklarımda merak ettım.
Ahahahaha :) merhaba aynen oyle vallahiSizin bebeler bunun gibi işde:)
Maşallah maşallah Rabbim bağışlasın :)Benımde 17 aylık duzeltılmiş 15 aylık kızım var. Bırde 3 yaşında kızım var. Bırdeeee 8 yaşında oğlum var.
3 çocukla şen şakrak ve çok yorucu günlerimiz geçiyor.
Günaydın herkese.
Dimi tek oyuncakları biziz :)Ayy bende cok dagititorum her odaya bir kova oyuncak dokuyorum yere oturuyoruz ama o benimle oynuyor dagittigimla kalıyorum
Kızlar
Nasıl oyunlar oynuyorsunuz kuzularınızla
Aaa çok mantıklı kayırakBiz ev tipi kaydırak aldik Salih ona bayiliyor gunde 500 kere kayiyortopla oynamayı çok seviyor. Çamaşır sepetine basket yapıyor. Tencere tava caydanlik ne bulursa oynuyor. Şarkı açıp dans ediyoruz onu da çok seviyor.
Siz neler yapıyorsunuz
Annelik delilik :)11 sene sonra bi delilik yaptım :) küçük kızım 13 büyük kızım 14 yaşındapaşam 15 aylık çok zorluyor beni ama çok tatlı uykusuz geceler , bitemeyen yemekler , bardakta soğuyan çaylar , lekeli tşörtler , rahatça alınamayan duşlar , yarımyamalak taranan saçlar , oy oy genede şükürler olsun RABBİME
kuzum ertuğrul ateşlendi fakat gecesinde yani aşı etkisi değilde diş çıakrıyor..ik igecedirde ateş oluyor..yemek istemiyor ve el ağızda..Geçmiş olsun canım Salihte ateş olmadı ama gece ağrısı oldu çok ağladı calpol verdim