• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

bendeeeeee acı acı seviyorum kahveyi, gerçek süt olursa dediğin gibi ne ala yoksa sek:KK50:

kuzum ayran iç şişir mideni yoksa sonun fena

yemeğe yoğurtla başla 3 kaşık ye, bi beş dakka sonra asıl yemeğe geç:KK66:
limonlu su içiyorum canım
süt kahve falan takılcam durdurum ben kendimi meraklanma sen :KK66:
esk kargoda bi gelse trambolinim artık :KK35:
çok heyecanlıyım

bendeeeeee acı acı seviyorum kahveyi, gerçek süt olursa dediğin gibi ne ala yoksa sek:KK50:

kuzum ayran iç şişir mideni yoksa sonun fena

yemeğe yoğurtla başla 3 kaşık ye, bi beş dakka sonra asıl yemeğe geç:KK66:
bunun için geç kaldım sanırım :D yarın öyle yaparım canım

salata ye o zaman sadece dövecem artık gelip yetti da:KK67:
obur sende :63:
kuzucum ben işyerinde saklama şansım yok yanıma pek bişey getiremiyorum yemeği sevmedğm zamanlar bi gün önceden bakıp getiriyorum ama bugün tavuk sote vardı aa güzel oh mis yerim dedim ama o kadar kötüydüki yağı bi yerde suyu bi yerde midem almadı.. yani salata filan yeme şansım bugün için yok

kuzucum ben işyerinde saklama şansım yok yanıma pek bişey getiremiyorum yemeği sevmedğm zamanlar bi gün önceden bakıp getiriyorum ama bugün tavuk sote vardı aa güzel oh mis yerim dedim ama o kadar kötüydüki yağı bi yerde suyu bi yerde midem almadı.. yani salata filan yeme şansım bugün için yok
akşam çok asılma
yemek yerine bol bol salata ye demek istedim
kuzucum :)

IMG_20150330_162350.jpg

Yanlış anlaşılmasın
soğuk sütün içine sade nescafe katıp soğuk bi içecek yaaptım:KK53:

Eklentiler

• IMG_20150330_162639.jpg
    IMG_20150330_162639.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 50
Benim kilomda bi değişim yok. 70 kiloyum hala. Haftasonu urfaya gidip geldim. Düzensizdim biraz. Sanırım onun etkisi var. e yaptığım kaçamakları düşününce çok şükür almadım diyorum :KK14:

Benim kilomda bi değişim yok. 70 kiloyum hala. Haftasonu urfaya gidip geldim. Düzensizdim biraz. Sanırım onun etkisi var. e yaptığım kaçamakları düşününce çok şükür almadım diyorum :KK14:
kaçamak yapmadığımız haftasonu yok ki :KK3:

kaçamak yapmadığımız haftasonu yok ki :KK3:
Aynen canım ya. Annem yine boş durmadı sağolsun. Gerçi yediğim şeyler genel olarak sağlıklıydı. Mesela akşam ya tavuk yedim ya balık. Ama yanında ekmeği kaçırdım. Ve niyeyse acayip meyve istiyordu canım. Yedim ben de. Özellikle portakal ve çilek. Hiç affetmedim. Ama o ekmeği yemeyeydim iyiydi :oops:

naptın kuzum benim
nasılsın iyisin demi
İyiyim ya süperim. Özel dönemim bitmek üzere kendimi çok iyi hissediyorum ve bu ay ilk kez ağrı kesicisiz geçirdim. Midemden dolayı ağrı kesici yasaktı. Ben de adet sancısına alternatif çözümler arıyordum. Civan perçemi ve adaçayını okudum. Başlamadan 1 hafta önce içmeye başladım. Neredeyse hiç ağrım olmadı. Ben iğne olmadan rahatlayamayan biriyim üstelik. Her ay acillik olur bayılmalar falan yaşardım. Doktora göründüm kaç kez. Ağrı kesici verip gönderdiler. Ama adaçayı ve civan perçemi çayını tavsiye ederim. Senin de zor geçiyor biliyorum. Belki bi faydası olur :KK60:

İyiyim ya süperim. Özel dönemim bitmek üzere kendimi çok iyi hissediyorum ve bu ay ilk kez ağrı kesicisiz geçirdim. Midemden dolayı ağrı kesici yasaktı. Ben de adet sancısına alternatif çözümler arıyordum. Civan perçemi ve adaçayını okudum. Başlamadan 1 hafta önce içmeye başladım. Neredeyse hiç ağrım olmadı. Ben iğne olmadan rahatlayamayan biriyim üstelik. Her ay acillik olur bayılmalar falan yaşardım. Doktora göründüm kaç kez. Ağrı kesici verip gönderdiler. Ama adaçayı ve civan perçemi çayını tavsiye ederim. Senin de zor geçiyor biliyorum. Belki bi faydası olur :KK60:
yaa evet zor geçiyordu ama zıplamak işe yaradı bende
ne alaka anlamadım
yarın gelcek trambolin kargo başka semte gitmiş
yarın nakil edilcek dediler
zıplıycam hoplıycam bundan sonra
sende ekmeği falan kaçırma artık yaza az kaldı
gelirim bak yanına:KK67:

yaa evet zor geçiyordu ama zıplamak işe yaradı bende
ne alaka anlamadım
yarın gelcek trambolin kargo başka semte gitmiş
yarın nakil edilcek dediler
zıplıycam hoplıycam bundan sonra
sende ekmeği falan kaçırma artık yaza az kaldı
gelirim bak yanına:KK67:
Çok haklısın. Sabah hariç kullanmayacam artık ekmeği. Sabah da yulaflı veyaz çavdarlı ekmeklerden yiyecem :D

Ben geldim günlüğüm
kilom 58,40 geldi
iyim ama bu açlık ne garip doymuyorum
hee sanmaa yiyiorum ama canım sürekli bişiler istiyor :KK53:

açlığımı bastırmak için kuru meyve ve yeşilçay aldım kendime şu an
napalım var bi garip iştahı açıklık
aslında midem küçük olması lazım ama

Back