• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

açlığımı bastırmak için kuru meyve ve yeşilçay aldım kendime şu an
napalım var bi garip iştahı açıklık
aslında midem küçük olması lazım ama
günaydın :) duydum duydum sizi yemedim akşam sadece mantar yemeğim vardı yemek yedim, sabahta tam tahılı ekmeğimle tost, yumurta yiyyemiyorum çok pis alerji yaptı her yerim kzarıklık içinde :(

günaydın :) duydum duydum sizi yemedim akşam sadece mantar yemeğim vardı yemek yedim, sabahta tam tahılı ekmeğimle tost, yumurta yiyyemiyorum çok pis alerji yaptı her yerim kzarıklık içinde :KK43:
O yumurta alerjisi bendede var
canım geçen yedimde midem delindi falan sandım ya
ağrıdan mahvetti beni
afiyet olsun kuzum sana

Kizlar yeni edindiğim bilgileri paylasayim yemekten 15 dk oönce su icmemiz gerekiyomus ( ben hemen önce saniyodum ) bol bol protein tuketmemiz gerekiyomus kaslardan olmayalim diye ;) yumurta, sut, et, balik , badem findik , ... Çok dikkat ediyorum ben artik sabah da tartildim 58.6 olmusum - 100 alismistim -300 lere hic hoşuma gitmedi yaneyse ;)

Kahvaltima 2 yumurta haslayim simdi peynir zeytinle bi kahvalti yapayim :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

canım afiyet olsun bende
sabah kahvaltı da sandviç yedim
şimdide domates salata peynir zeytin kovacak elektrik olmayan illerden biri de burası gelse de ise versem kendimi
boş durdurkca canım biseyler istiyor

Bu elektrik olayi neydi bugün yaaa mahvetti hepimizi amaaa bozmadim diyetimi :KK25::KK36:

geldim kızlar işlerimde birikmiş
dün sinir oldum kendi kendime sıkıldım
nese atlattık şükür
akşam koçişle hamburger yedik
eve gelince meyve salatası
kilom 58,400 hala meraklanmayınn
hamburgerin yarısını patatesin yarısını çaktırmadan ona
yedirdim napıyım
ben zayıfladıkça adam şişti napcakssın

sandwiç yedim çayımı içiyorum
buı bahar kriz bana resmen
sandwiç yeyip de doymamak ne demek
önceden yeterdi bana sinir oluyorum kendime

sandwiç yedim çayımı içiyorum
buı bahar kriz bana resmen
sandwiç yeyip de doymamak ne demek
önceden yeterdi bana sinir oluyorum kendime

kuzum bende de var ne yazıkki. sabır şu hava değişimleri bitecek, acelemiz yok bizim sonuçta bu dönemi kilo almadan geçirmek bile iyi bizim için(tabi 300-500 bişeyler versek daha iyi de). psikolojik ihtiyacımızı yemekle doldurmamaya çalışacağız. benim adamda kazandibi ile fırın sütlaç almış gelmiş dün sağolsun(dolapta beklio şimdilik), ben iki kaşık alıp onu besliyorum ayağına ona yedirmezsem neyim :KK70:

kuzum bende de var ne yazıkki. sabır şu hava değişimleri bitecek, acelemiz yok bizim sonuçta bu dönemi kilo almadan geçirmek bile iyi bizim için(tabi 300-500 bişeyler versek daha iyi de). psikolojik ihtiyacımızı yemekle doldurmamaya çalışacağız. benim adamda kazandibi ile fırın sütlaç almış gelmiş dün sağolsun(dolapta beklio şimdilik), ben iki kaşık alıp onu besliyorum ayağına ona yedirmezsem neyim :KK70:
taktik bu anacım vercez
kaşıkla ağızlarına onlar yedikçe biz doycaz :KK49:

Hanımlar karg adresini yalnış yazmışlar yarın gelcek
trambolinim sıktılar ama ya çok istiyorum ya gelmiyor

Gene kimse piyasada yok günlükçüm ne yapcaz böyle
Baharın rehavetine kapılıp gitmişler
gelseler olcak ama nesee bişey demiyorum
kovarım hepsini yok yokk döverim ben onları:KK67:
öğlen yemeğim domates salata peynir zeytin poğaçam vardı dünden o
bahar insanı acıktıyrıyor ama ben ona yenilmiyorum
hemen sade kahvemi yaptım içiyorum:KK76:

zaten bişeyi çok isteyince olmuyor kuzu gelir gecikmeli de olsa.. bende ezogelin çorba içtim öğlen bahar fena acıktırıyor hemde :)

Back