• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Merrhaba kizlar
Ben 158boyunda 58kiloyum hedefim 56 minyon tipliyim 56 olunca zayif gorunuyorum.beraber verelimmi.sizler neler yapiosunuz

Merrhaba kizlar
Ben 158boyunda 58kiloyum hedefim 56 minyon tipliyim 56 olunca zayif gorunuyorum.beraber verelimmi.sizler neler yapiosunuz
zayıflamak için sadece dikkatli besleniyoruz diyemiycem
daha tam olarak atak yapamadık ama
çok çiğniyoruz spor yapan arkadaşlarım var 51 kilo falan olman gerekiyor canım
senin ama vücudunu tanıyorsundur sen

Merrhaba kizlar
he ben bide kalori takibi yapıyorum canım
1300 kalorilik besleniyorum
2 3 kez 1500-1600 falan oluyor
telime program yükledim ordan bakıyorum

he ben bide kalori takibi yapıyorum canım
1300 kalorilik besleniyorum
2 3 kez 1500-1600 falan oluyor
telime program yükledim ordan bakıyorum
Bu programi banada gonderebilirnisin birarada puan sayarak diyet yapmistim oda ise yaramisti.52kilo olmustum bir ara evlenmeden once.ozamanda cok zayifsin diyorlardi.tabiiki 54 55 olmayi cok istiyorum ama ufak baslamak istiyorum yani 56yi bi goreyimde daha sonra hala kararliysam 54hedefim.15gun sonra annemler gekecek bana 10gunlugune.aikem yurtdisinda kaliyorda.onlar otur kalk ye ic olacagi icin bende bu zayiflama seruveni biraz uzun surecek ama yaza kadar kararliyim ins.

Merhabalar kizlaaarrr ;) azminize hayranim ayy. Ben bi birakiyorum 2 3 kilo aliyorum yeniden bi azimleniyorum rejime basliyorum sizden destek alayim diye buraya geliyorum ... Ama siz hic birakmiyosunuz bravo valla !!! Geçenlerde de söylemiştim asssk arkadasimla takilirken 57.2 yi gördüm sonra bi biraktim rejim isini gecen yine bi zayiflayim dediğimde geldiğimde kactim hatirlamiyorum da bu gün 60.0 la yine aranizdayim ;) bu arada bi de spora gittiğim halde boyle aldim siz hesap edin nasil biraktigimi :-)

Bu programi banada gonderebilirnisin birarada puan sayarak diyet yapmistim oda ise yaramisti.52kilo olmustum bir ara evlenmeden once.ozamanda cok zayifsin diyorlardi.tabiiki 54 55 olmayi cok istiyorum ama ufak baslamak istiyorum yani 56yi bi goreyimde daha sonra hala kararliysam 54hedefim.15gun sonra annemler gekecek bana 10gunlugune.aikem yurtdisinda kaliyorda.onlar otur kalk ye ic olacagi icin bende bu zayiflama seruveni biraz uzun surecek ama yaza kadar kararliyim ins.
sen bilin canım ama ideal kilon avrupaya standartına göre o canım:KK66:
mesaj atıyorum

Merhabalar kizlaaarrr :KK66: azminize hayranim ayy. Ben bi birakiyorum 2 3 kilo aliyorum yeniden bi azimleniyorum rejime basliyorum sizden destek alayim diye buraya geliyorum ... Ama siz hic birakmiyosunuz bravo valla !!! Geçenlerde de söylemiştim asssk arkadasimla takilirken 57.2 yi gördüm sonra bi biraktim rejim isini gecen yine bi zayiflayim dediğimde geldiğimde kactim hatirlamiyorum da bu gün 60.0 la yine aranizdayim :KK66: bu arada bi de spora gittiğim halde boyle aldim siz hesap edin nasil biraktigimi :-)
nerdesin kız sen :KK67:
bak sen naptın öyle o kadar çabuk kilo alınmaz
oburiks başlıyorsun hemen :KK67:
bizim tam olarak yapamasakta en azından veriyoruz işte:KK66:

Canimsin asssk arkadasim basladim tekrar merak etme sen ;) 23 nisanda 6 yol önce aldigim takimimi giyicem kararliyim bu sefer gitmek yok :)

Himm basladim valla bi gece AC yattim sabah tartildim 58.7 ciktim çok sevindim kilo çokalmamisim hep yediklerim agir basiyomus cçok mutluyum çok !! Bari vereceğim 4 buçuk kilo kaldi ;)

Himm basladim valla bi gece AC yattim sabah tartildim 58.7 ciktim çok sevindim kilo çokalmamisim hep yediklerim agir basiyomus cçok mutluyum çok !! Bari vereceğim 4 buçuk kilo kaldi :KK66:
Kuz aynı kilodayiz ayni vercez hadi bakalim

2 gündür dikkat ediyorum yediğine özellikle aksam ! Sadece 1 tabak pirincsiz pirasa yemeği yedim karnim grulduyo :-)

Bu sefer çok azimliyim çok !! Kurtulana kadar su kilolardan burdayim birlikteyiz canim benim bu sefer pes etmek yok :KK55:

Bu sefer çok azimliyim çok !! Kurtulana kadar su kilolardan burdayim birlikteyiz canim benim bu sefer pes etmek yok :KK55:
ohh ne güzel canım
yalnız benim açlık krizim bir tuttu
şu an çok acım yaa adetim deli olcam doymuyorum

kilom 58,900 ben bu 57 leri ne zaman görcem ya
deli oldum bi düşmedi
zayıflamam lazımmmmmmmmmmmmmm:KK34:

Back