Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zayıflamak için sadece dikkatli besleniyoruz diyemiycemMerrhaba kizlar
Ben 158boyunda 58kiloyum hedefim 56 minyon tipliyim 56 olunca zayif gorunuyorum.beraber verelimmi.sizler neler yapiosunuz
he ben bide kalori takibi yapıyorum canımMerrhaba kizlar
Ben 158boyunda 58kiloyum hedefim 56 minyon tipliyim 56 olunca zayif gorunuyorum.beraber verelimmi.sizler neler yapiosunuz
Bu programi banada gonderebilirnisin birarada puan sayarak diyet yapmistim oda ise yaramisti.52kilo olmustum bir ara evlenmeden once.ozamanda cok zayifsin diyorlardi.tabiiki 54 55 olmayi cok istiyorum ama ufak baslamak istiyorum yani 56yi bi goreyimde daha sonra hala kararliysam 54hedefim.15gun sonra annemler gekecek bana 10gunlugune.aikem yurtdisinda kaliyorda.onlar otur kalk ye ic olacagi icin bende bu zayiflama seruveni biraz uzun surecek ama yaza kadar kararliyim ins.he ben bide kalori takibi yapıyorum canım
1300 kalorilik besleniyorum
2 3 kez 1500-1600 falan oluyor
telime program yükledim ordan bakıyorum
sen bilin canım ama ideal kilon avrupaya standartına göre o canımBu programi banada gonderebilirnisin birarada puan sayarak diyet yapmistim oda ise yaramisti.52kilo olmustum bir ara evlenmeden once.ozamanda cok zayifsin diyorlardi.tabiiki 54 55 olmayi cok istiyorum ama ufak baslamak istiyorum yani 56yi bi goreyimde daha sonra hala kararliysam 54hedefim.15gun sonra annemler gekecek bana 10gunlugune.aikem yurtdisinda kaliyorda.onlar otur kalk ye ic olacagi icin bende bu zayiflama seruveni biraz uzun surecek ama yaza kadar kararliyim ins.
nerdesin kız senMerhabalar kizlaaarrr azminize hayranim ayy. Ben bi birakiyorum 2 3 kilo aliyorum yeniden bi azimleniyorum rejime basliyorum sizden destek alayim diye buraya geliyorum ... Ama siz hic birakmiyosunuz bravo valla !!! Geçenlerde de söylemiştim asssk arkadasimla takilirken 57.2 yi gördüm sonra bi biraktim rejim isini gecen yine bi zayiflayim dediğimde geldiğimde kactim hatirlamiyorum da bu gün 60.0 la yine aranizdayim bu arada bi de spora gittiğim halde boyle aldim siz hesap edin nasil biraktigimi
hadi bakalım başlıyoruZ yaza az kaldiCanimsin asssk arkadasim basladim tekrar merak etme sen 23 nisanda 6 yol önce aldigim takimimi giyicem kararliyim bu sefer gitmek yok :)
Kuz aynı kilodayiz ayni vercez hadi bakalimHimm basladim valla bi gece AC yattim sabah tartildim 58.7 ciktim çok sevindim kilo çokalmamisim hep yediklerim agir basiyomus cçok mutluyum çok !! Bari vereceğim 4 buçuk kilo kaldi
ohh ne güzel canımBu sefer çok azimliyim çok !! Kurtulana kadar su kilolardan burdayim birlikteyiz canim benim bu sefer pes etmek yok
ohh ne güzel canım
yalnız benim açlık krizim bir tuttu
şu an çok acım yaa adetim deli olcam doymuyorum
hemen sade sütsüz şekersiz yapıp geliyorumşekersiz koyu neskafe benim hızımı hep keser bi neskafe iç
hemen sade sütsüz şekersiz yapıp geliyorum
düşünüyordum iyi
oldu :)
afiyet olsun kuzum