kuzz koyu yaptım iştah falan kalmadı
bende de çok etkili ya, hadi bi krizi atlattın. bi kaç gün içinde geçer krizlerinkuzz koyu yaptım iştah falan kalmadı
dün ben pekmez yedim görmen lazım nasıl kriz geldiysebende de çok etkili ya, hadi bi krizi atlattın. bi kaç gün içinde geçer krizlerin
dün ben pekmez yedim görmen lazım nasıl kriz geldiyse
öğlen öğünü yaptım onu
bizim elemana o sandwiçi yicen mi dedimolur öyle vurma kendineben regl olduğumda o kadar midesiz oluyorum ki tatlı tuzlu hepsi birbirine giriyo haftaya ben geçecem bu sıkıntılardan
bizim elemana o sandwiçi yicen mi dedimşoka girdi
sonra kilo aldın sen iyice diyor bana
eşimde anneme diyor kilo almaya başladı çok yiyor anne diyor
doyuramadım bi diyor
o kadar pekmezi yediğimi görmedi
napım en masum o geldi
kızz acayip takılıyorlarbak yaduyma kuzum adet yüzünden karnın şiş duruyordur anlamaz onlar
benimkide bana balık etli dedi(kızdırmak için değil gayri ihtiyari dedi, normalde hiç düşüncesini söylemez. benim için balık etli diye düşünüyormuş demekki! yaza kadar incecik olmazsam neyim çok pis hırslandım-umarım regl oluncada bu hırsımı unutmam-)
unutmaa hemen regl olunca tatlı krizlerinibak yaduyma kuzum adet yüzünden karnın şiş duruyordur anlamaz onlar
benimkide bana balık etli dedi(kızdırmak için değil gayri ihtiyari dedi, normalde hiç düşüncesini söylemez. benim için balık etli diye düşünüyormuş demekki! yaza kadar incecik olmazsam neyim çok pis hırslandım-umarım regl oluncada bu hırsımı unutmam-)
günaydın kızlarrrr ben bu haftaya çok kötü başladım neden bilmiyorum moralim kötü hava değişikliklerinden mi acabakendimi şişko ve çirkin hissediyorum ;( böyle hissettikçede yiyesim geliyo ;(
Ya bende adet dönemine girdim haftaya ctesi adetim, ben adet olmadan bir hafta önceden duygusallık krizlerim başlıyoçirkin hissetmek ne demek yaa alla alla
limonlu su ve sade kahve iç hemen
almıyım ayağımın altınaa
ben adetli halimle kriizlerimle uğraşıyorum senn yaptıgına bak
tamm bende kahve içtim acı neskafeYa bende adet dönemine girdim haftaya ctesi adetim, ben adet olmadan bir hafta önceden duygusallık krizlerim başlıyo
hemen sade bi türk kahvesi içiyorum tamam
kuzu acı nescafe ağrıtmıyo mu mideni yaa ben sütlü bile nescafe içemiyorum mide ağrısından ölüyorumtamm bende kahve içtim acı neskafe
yatıştı iştahım
yok kuzz süttozu şeker falan koymam benkuzu acı nescafe ağrıtmıyo mu mideni yaa ben sütlü bile nescafe içemiyorum mide ağrısından ölüyorum
Ay keşke içebilsem de ödem atsam midemi deliyo anacım ben türk kahvesi müptelasıyım :)yok kuzz süttozu şeker falan koymam ben
hakiki süt olursa ne ala yoksa sade içerim
hiç bişey olmaz ödem çözüyor hem
iç canım ama sade ve şekersiz canımAy keşke içebilsem de ödem atsam midemi deliyo anacım ben türk kahvesi müptelasıyım :)
BENDE AÇIM AÇÇÇÇÇ.. yemek o kadar kötüydüki sadece çorba ve yoğurt yiyebildim akşam yine yemeğe bi saldırışa giricemiç canım ama sade ve şekersiz canım
bende öğle yemeğimi yedim domates salata zeytin
kaşarlı tosrt ve çay doymadım açlık kötü bişey
bu kadr eşeye hala acım
BENDE AÇIM AÇÇÇÇÇ.. yemek o kadar kötüydüki sadece çorba ve yoğurt yiyebildim akşam yine yemeğe bi saldırışa giricem
yok kuzz süttozu şeker falan koymam ben
hakiki süt olursa ne ala yoksa sade içerim
hiç bişey olmaz ödem çözüyor hem
iç canım ama sade ve şekersiz canım
bende öğle yemeğimi yedim domates salata zeytin
kaşarlı tosrt ve çay doymadım açlık kötü bişey
bu kadr eşeye hala acım
BENDE AÇIM AÇÇÇÇÇ.. yemek o kadar kötüydüki sadece çorba ve yoğurt yiyebildim akşam yine yemeğe bi saldırışa giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?