1-10 kilo arası verelimmi kiloları

kendime dert ediyorum çünkü insanların saygısızlığına kızıyorum kuzum yani ben 150 kiloda olabilirim bu benimle dalga geçmelerini mi gerektirir?
yok bebeğim sen onlara de neden dert edindinizki kilolarımı sizene de bebeğim

kendime dert ediyorum çünkü insanların saygısızlığına kızıyorum kuzum yani ben 150 kiloda olabilirim bu benimle dalga geçmelerini mi gerektirir?
ya canım hiiiiçççç dert edinme bu kiloyla alakalı değil emin ol, o zamanda söyleyecek başka bişey bulurlardı. mesela bi bayan var tanıdığımız, bir yıldır her gördüğünde evlilik nasıl gidiyo diye soruyo bana. kötü gidiyo desem ya da suratımı assam sanki dünyalar onun olacak. bazı insanlar illa böyle davranışlar sergiliyor ne yazıkki, aslında nasıl basitler farkında değiller

kız bu trombolin dediklerinin yarısı kadar bile iyiyse yaşadın sen

kuzum ben onlara kız diye dedim sana
ben sana yalnış bişey demem ki hiç
beni yalnış anlama üzülürüm

yok bebeğim sen onlara de neden dert edindinizki kilolarımı sizene de bebeğim
artık uğraşamıyorum kızlar çocukluğumdan beri böyle tiplerle uğraşıyorum inanın insanların zayıf yönleriyle kusurlarıyla alay etmeyi çok seviyorlar sanki kendileri mikemmel.. direk muhabbeti kesiyorum artık

heheheh sanada tavsiye ederim zuzum
bizim evde zaten eşşek kadar eliptik, stepper,twister,dumblelar var. trambolin girerse daha bize yer kalmaz, bi de koca çığrından çıkar ama çok eğlenceli duruo ya. neyse bende ipim varmış gibi atlıım bari

bizim evde zaten eşşek kadar eliptik, stepper,twister,dumblelar var. trambolin girerse daha bize yer kalmaz, bi de koca çığrından çıkar ama çok eğlenceli duruo ya. neyse bende ipim varmış gibi atlıım bari
ben senden öndeyim o vakit
kız böyle zıplayınca boş boş bacaklarım acıyor alıyorum ben bu trambolini

kefir yoğurt gibi bişiymi?zayıflatıyormu ?? ben neler denedim ama 70 in aşşaına inemedim gittiiiii

kefir yoğurt gibi bişiymi?zayıflatıyormu ?? ben neler denedim ama 70 in aşşaına inemedim gittiiiii
canım kefir beslenmeme destek benim
az ve öz çok çiğneyerek yiiyorum boyun kaç
belkii hastalığın olabilir

yaa evet videoları izleedim
olumsuz yorum yapan yok bacak kalınlaşırmı ki acaba
kız herkes inceltiyo yazmış ama bilmiyorum ki? zaten üst bacak inceltiyo dedikleri için içim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…