sonuçta buranın linki bişey olmaz canımkk da zaten sorun olmaz demi canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/trambolin-ile-zayiflama.453474/page-78
kendime dert ediyorum çünkü insanların saygısızlığına kızıyorum kuzum yani ben 150 kiloda olabilirim bu benimle dalga geçmelerini mi gerektirir?O zaman neden bu kadar dert edindiniz ki kendinize de
yok bebeğim sen onlara de neden dert edindinizki kilolarımı sizene de bebeğimkendime dert ediyorum çünkü insanların saygısızlığına kızıyorum kuzum yani ben 150 kiloda olabilirim bu benimle dalga geçmelerini mi gerektirir?
ya canım hiiiiçççç dert edinme bu kiloyla alakalı değil emin ol, o zamanda söyleyecek başka bişey bulurlardı. mesela bi bayan var tanıdığımız, bir yıldır her gördüğünde evlilik nasıl gidiyo diye soruyo bana. kötü gidiyo desem ya da suratımı assam sanki dünyalar onun olacak. bazı insanlar illa böyle davranışlar sergiliyor ne yazıkki, aslında nasıl basitler farkında değillerkendime dert ediyorum çünkü insanların saygısızlığına kızıyorum kuzum yani ben 150 kiloda olabilirim bu benimle dalga geçmelerini mi gerektirir?
heheheh sanada tavsiye ederim zuzumkız bu trombolin dediklerinin yarısı kadar bile iyiyse yaşadın sen
kuzum ben onlara kız diye dedim sanakendime dert ediyorum çünkü insanların saygısızlığına kızıyorum kuzum yani ben 150 kiloda olabilirim bu benimle dalga geçmelerini mi gerektirir?
artık uğraşamıyorum kızlar çocukluğumdan beri böyle tiplerle uğraşıyorum inanın insanların zayıf yönleriyle kusurlarıyla alay etmeyi çok seviyorlar sanki kendileri mikemmel.. direk muhabbeti kesiyorum artıkyok bebeğim sen onlara de neden dert edindinizki kilolarımı sizene de bebeğim
yok kuzum üzülme yanlış anlamadımkuzum ben onlara kız diye dedim sana
ben sana yalnış bişey demem ki hiç
beni yalnış anlama üzülürüm
bizim evde zaten eşşek kadar eliptik, stepper,twister,dumblelar var. trambolin girerse daha bize yer kalmaz, bi de koca çığrından çıkarheheheh sanada tavsiye ederim zuzum
ayy bebeğim sen bana yolla o dengesizleriyok kuzum üzülme yanlış anlamadım
bizim evde zaten eşşek kadar eliptik, stepper,twister,dumblelar var. trambolin girerse daha bize yer kalmaz, bi de koca çığrından çıkarama çok eğlenceli duruo ya. neyse bende ipim varmış gibi atlıım bari
walla çok zevkli duruyo, bencede alben senden öndeyim o vakit
kız böyle zıplayınca boş boş bacaklarım acıyor alıyorum ben bu trambolini
kefir yoğurt gibi bişiymi?zayıflatıyormu ?? ben neler denedim ama 70 in aşşaına inemedim gittiiiiibugün kü kilom 59,600
ben hergün tartılırım takıntı oldu
şimdi menüye geçelim
gene kefir :) bu kefir iyi bişey galiba
bi yerde gördüm kefir içtikten 4 saat sonra yemeği yiyin diye öğlene
tekavül ediyor zaten bende öyle yapıyorum
gün ve gün vericem galiba :)
yaa evet videoları izleedimwalla çok zevkli duruyo, bencede al
canım kefir beslenmeme destek benimkefir yoğurt gibi bişiymi?zayıflatıyormu ?? ben neler denedim ama 70 in aşşaına inemedim gittiiiii
kız herkes inceltiyo yazmış ama bilmiyorum ki? zaten üst bacak inceltiyo dedikleri için içim gittiyaa evet videoları izleedim
olumsuz yorum yapan yok bacak kalınlaşırmı ki acaba
benimde öyle ama baldırlara takıldımda ben :)kız herkes inceltiyo yazmış ama bilmiyorum ki? zaten üst bacak inceltiyo dedikleri için içim gitti
baldır üst bacak aynı değil mi?benimde öyle ama baldırlara takıldımda ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?