bilmiyourm hiç doktora gitmedim diyetisyen filan benim sağolsun üsüm 38 beden altım 42-44 beden kalça problemim var yürüş bandı aldım bakalım ama evde öle duryuoo lahana suları flanalar filanlar hiç veremiomm yemekle aramda yok dedğin gibi bi hastalık olabilir belki.bide işim masa başııcanım kefir beslenmeme destek benim
az ve öz çok çiğneyerek yiiyorum boyun kaç
belkii hastalığın olabilir
bilmiyourm hiç doktora gitmedim diyetisyen filan benim sağolsun üsüm 38 beden altım 42-44 beden kalça problemim var yürüş bandı aldım bakalım ama evde öle duryuoo lahana suları flanalar filanlar hiç veremiomm yemekle aramda yok dedğin gibi bi hastalık olabilir belki.bide işim masa başıı
hımmmm anladım, üst bacağı inceltirken altı kalınlaştırmayalım dosun senyok kızz dizin aşağısı
lenn yapmaz herhalde 1 kilo yağ bi kilo kas fotosu geldi aklımahımmmm anladım, üst bacağı inceltirken altı kalınlaştırmayalım dosun senbilmiyorum dostum biraz kas yapar herhalde
hımmmm anladım, üst bacağı inceltirken altı kalınlaştırmayalım dosun senbilmiyorum dostum biraz kas yapar herhalde
delikocaman baldırları kaslı kaslı bi gacı olurmuşum
benimkini parmağımın ucunda çeviririm artık :)
şaka maka alcam haftalık değişimi sizinle paylaşcam canım
neee akşam döner sabah börek miii dur sıra bizde seni bi fırçalayalımbugün adetim en sağlam günü
tartıdan uzak durmak lazım
nese akşam güzel bi döner yedim ama tabak ta
sabahta arkadaşım börek almış çayla onu yedim
heh yavrum sen aynı bendensin hoşgeldiiinnn:) ne güzel yürüyüş bandın varmış değerlendir bi ayda işe yarar, ve mutlaka doktora git tiroit filan varsa veremezsin, bende var metabolizma hızım sıfırbilmiyourm hiç doktora gitmedim diyetisyen filan benim sağolsun üsüm 38 beden altım 42-44 beden kalça problemim var yürüş bandı aldım bakalım ama evde öle duryuoo lahana suları flanalar filanlar hiç veremiomm yemekle aramda yok dedğin gibi bi hastalık olabilir belki.bide işim masa başıı
iyide ekmek arası değil ve 50 grneee akşam döner sabah börek miii dur sıra bizde seni bi fırçalayalım
hahaha yarasın kuzum şaka tabi :)
bende sabah börek yedim de
ama bugün ctesi olur öyle dimi
şaka yaptım kuzum zaten sen işini bilirsiniyide ekmek arası değil ve 50 gr
1300 kalori alma şansım var 881 kalori almıştım
akşamda onu yedim
sabahkine bişey diyemem ama öğlen
domates salata dengelerim
şaka yaptım kuzum zaten sen işini bilirsin
ay hadi hayırlı olsun canım:)
trambolinimi siparş ettim
haftaya elimde olur
çok sabırsızlandım
ne kadara aldın bende mi alsam yahubacakları katlanıyor
90 cm canım videolarını bulucam artık
ben taktım bu işe
bebeğim yazdım ama cevap alamadım forumdaay hadi hayırlı olsun canım:)
ya büyük bişey mi evde nereye koyucaksın onuuu
85 tlye aldım zuzune kadara aldın bende mi alsam yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?