1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Boşver sen. Öyle gereksiz konuşmalara bayılır öyle tipler. 10 dk bile yürümüş olsak boş boş oturmaktan kesinlikle iyidir. Bildiğin yolda devam et. Zaten ağızlarının payını vermişsin çok güzel

Bu arada beni cezalandırın diye geldim. Motivasyonum yerlerde. Spo yapmak istemiyorum. Ayy sürekli bişey yeme derdindeyim. Dün gece çok geç uyudum hatta sabah 6 falandı uyuduğumda. Ve yedim de yedim. Çekirdekler mi yemedim çikolatalar mı yemedim. Yahu şu adet döneminde niye doymuyorum ben. Su da içmiyorum pek. Üşeniyorum kalkıp almaya resmen. Yardım edin kızlar. Bırakmak istemiyorum. Sanki hep böyle kilolu kalacakmışım gibi geliyor. Öyle olunca da diyet falan hak getire

Canım deme öyle hem adettsinn hemde önemli bi hastalık atlattın
biraz süre tanı kendine
bak ben trambolin araştırıyorum hem müzük dinler hemde zıplarız ne dersin
hem doktorun yasaklı listesine uyman gerekmiyormu senin bakım

Evet uymam gerekiyor da uykum kaçınca sinir oldum. Yerken hiç düşünmedim bile. Akşam da çok güzel yemiştim oysa ki. yeşil mercimek çorbası ve haşlanmış bi parça tavuk yediydim. Ama gel gör ki gece duramadım. Çok yedim ya. Hem vicdan azabı çekiyorum hem de bıktım bu kilolu halimden

üzülme kuzum bugün başla tekrar
1 kere kaçamak yaptın diye diyetimi bozcan

Haklısınn canım ya ne bilim geldiler bana herhal

Evet ya zaen bütün gün oturuyorum diye her fırsatta hareket ediyorum ama insanlar zayıf noktamı anladı bi kere:s

200 kez daha atladım
400 oldu bugün yarın 600 yapıcam inş...

kızlar kayınvalideciğimde kalan altınlarım var
alınca ondan trambolin alcam bugün haberini vercek bakalım
gene sallamassa

gelmişlerdir bilirim hep gelirler
kızz zıpla hopla aç müzği dans et de neşen yerine gelsin
Senin lafını dinledim. Ve hemen kendimi dışarı attım. 1 saat yürüdüm. Sonra da sevdiceğimle yemeğe çıktık. Ben tavuk ızgara yedim. Yanına da ayran ve salata. Ekmeğe dokunmadım bile

günaydın kızlar altınlarımı aldım
içinden 3 tane si yok gelcek dedi ama nese
sabah kahvaltım 1 bardak kefir bi tane poğaça
sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum
çünkü gece 2 kez uyanıp ilaç alıyorum
biraz yorucu oluyor ondan bu öğlen son zaten
nese kilom dünle aynı
tramboline bakıcam alıyorum izin çıktı koçişten zıplayarak zayıflanırmı diyor
görcek o nasıl zayıflanır

günaydın canım hadi hayırlı olsun o zaman trombolinin. sen daha keyifli spor yaparsın benden, eliptik beni çok zorluyor

günaydın canım hadi hayırlı olsun o zaman trombolinin. sen daha keyifli spor yaparsın benden, eliptik beni çok zorluyor
evet bi topik buldum onu okuyorum canım
o uyuz kocama göstercem nasıl zayıflıycağımı
suratıma garip garip bakıyor bide

evet bi topik buldum onu okuyorum canım
o uyuz kocama göstercem nasıl zayıflıycağımı
suratıma garip garip bakıyor bide
link atsana bende bakıyım merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…