Boşver sen. Öyle gereksiz konuşmalara bayılır öyle tipler. 10 dk bile yürümüş olsak boş boş oturmaktan kesinlikle iyidir. Bildiğin yolda devam et. Zaten ağızlarının payını vermişsin çok güzelgünaydın canımm
ay bende bi tembellik iki gündür atlamadım ip ama bu akşam başlıyorum bende
benimde kahvaltım tostum yine
yarın yumurta zeytin yapçam
işyerinde imkanın olması güzel ip atlamak için
yaa ben biraz yürüyüş yaptım milletin diline düştüm
sinir oluyorum insanlara
500metre yürümekle zayıflanmaz diyo aptalın biri
sana ne dedim seni ilgilendiriyo mu
şu insanlar neden üstlerine vazife olmayan işlere karışıyolar
Canım deme öyle hem adettsinn hemde önemli bi hastalık atlattınBu arada beni cezalandırın diye geldim. Motivasyonum yerlerde. Spo yapmak istemiyorum. Ayy sürekli bişey yeme derdindeyim. Dün gece çok geç uyudum hatta sabah 6 falandı uyuduğumda. Ve yedim de yedim. Çekirdekler mi yemedim çikolatalar mı yemedim. Yahu şu adet döneminde niye doymuyorum ben. Su da içmiyorum pek. Üşeniyorum kalkıp almaya resmen. Yardım edin kızlar. Bırakmak istemiyorum. Sanki hep böyle kilolu kalacakmışım gibi geliyor. Öyle olunca da diyet falan hak getire
Evet uymam gerekiyor da uykum kaçınca sinir oldum. Yerken hiç düşünmedim bile. Akşam da çok güzel yemiştim oysa ki. yeşil mercimek çorbası ve haşlanmış bi parça tavuk yediydim. Ama gel gör ki gece duramadım. Çok yedim ya. Hem vicdan azabı çekiyorum hem de bıktım bu kilolu halimdenCanım deme öyle hem adettsinn hemde önemli bi hastalık atlattın
biraz süre tanı kendine
bak ben trambolin araştırıyorum hem müzük dinler hemde zıplarız nedersin
hem doktorun yasaklı listesine uyman gerekmiyormu senin bakım
üzülme kuzum bugün başla tekrarEvet uymam gerekiyor da uykum kaçınca sinir oldum. Yerken hiç düşünmedim bile. Akşam da çok güzel yemiştim oysa ki. yeşil mercimek çorbası ve haşlanmış bi parça tavuk yediydim. Ama gel gör ki gece duramadım. Çok yedim ya. Hem vicdan azabı çekiyorum hem de bıktım bu kilolu halimden
gelmişlerdir bilirim hep gelirlerHaklısınn canım ya ne bilim geldiler bana herhal
Evet ya zaen bütün gün oturuyorum diye her fırsatta hareket ediyorum ama insanlar zayıf noktamı anladı bi kere:sBoşver sen. Öyle gereksiz konuşmalara bayılır öyle tipler. 10 dk bile yürümüş olsak boş boş oturmaktan kesinlikle iyidir. Bildiğin yolda devam et. Zaten ağızlarının payını vermişsin çok güzel
O izlenimi verme onlara canımEvet ya zaen bütün gün oturuyorum diye her fırsatta hareket ediyorum ama insanlar zayıf noktamı anladı bi kere:s
hayır bide ben kendimle barışık bi insanım yani, insanlar çok saygısızO izlenimi verme onlara canım
O zaman neden bu kadar dert edindiniz ki kendinize dehayır bide ben kendimle barışık bi insanım yani, insanlar çok saygısız
Boşver kapat kulağını o tarz insanlara. Ağzı olan konuşuyor misali.Evet ya zaen bütün gün oturuyorum diye her fırsatta hareket ediyorum ama insanlar zayıf noktamı anladı bi kere:s
Senin lafını dinledim. Ve hemen kendimi dışarı attım. 1 saat yürüdüm. Sonra da sevdiceğimle yemeğe çıktık. Ben tavuk ızgara yedim. Yanına da ayran ve salata. Ekmeğe dokunmadım bilegelmişlerdir bilirim hep gelirler
kızz zıpla hopla aç müzği dans et de neşen yerine gelsin
günaydın kızlar altınlarımı aldım
içinden 3 tane si yok gelcek dedi ama nese
sabah kahvaltım 1 bardak kefir bi tane poğaça
sabah kalkıp kahvaltı hazırlayamıyorum
çünkü gece 2 kez uyanıp ilaç alıyorum
biraz yorucu oluyor ondan bu öğlen son zaten
nese kilom dünle aynı
tramboline bakıcam alıyorum izin çıktı koçişten zıplayarak zayıflanırmı diyor
görcek o nasıl zayıflanır
evet bi topik buldum onu okuyorum canımgünaydın canım hadi hayırlı olsun o zaman trombolinin. sen daha keyifli spor yaparsın benden, eliptik beni çok zorluyor
link atsana bende bakıyım merak ettimevet bi topik buldum onu okuyorum canım
o uyuz kocama göstercem nasıl zayıflıycağımı
suratıma garip garip bakıyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?