1-10 kilo arası verelimmi kiloları

günaydın günlüğüm
kızlar gelmeden yazıyım
akşam koçiş elleriyle tost yaptı karısına
bende ütü yaptım
kefirde içtim 1 bardak akşam
kiloma gelince kilom bugün 58,500 geldi
Tebrik ederim canım. Ben özel dönemimdeyim. Tartılmaya korkuyorum. Kocaman bi göbeğim var. 1 hafta sonra bildiririm kilomu

tünaydın kızlar:)) ben dün akşam yemek yemedim sadece bi muz.. bu sabahta aynı tostum ve öğlen semizotu yoğurt yedim, pazartesi tartıldım 65,300 bi daha taaaaa pzar akşamı tarılcam:)

tünaydın kızlar:)) ben dün akşam yemek yemedim sadece bi muz.. bu sabahta aynı tostum ve öğlen semizotu yoğurt yedim, pazartesi tartıldım 65,300 bi daha taaaaa pzar akşamı tarılcam:)
hoşgeldin kuzum maşallah bende
öğlen sabah menü aynı gidiyor
akşam kuru piav yaptım
ipe başlıycam kız

Ben de menümü yaziyim o zaman.
Sabah
Saat 10 gibi 1 haşlanmış yumurta
12'de çok az peynir
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Şu an da 4 kaşık yoğurt içine kuru kayısı ve ceviz ekledim onu yiyorum.
Akşam da yeşil mercimek çorbası içerim. Günü kapatırım. Bugün spor yok. Erkek arkadaşımla yollara atacaz kendimizi gezecez. O da spor sayılır sanırım

hem de en güzel spor :))

aynen canım aman dikkat et kendie
fazla yorma kendini

hep sen mi dövcen dişdi oydu buydu yaz geldi bak, sıkılaşmassak kilo versek bile bıngıl bıngıl olucaz
ayy aynen acilen toparlanmam lazım
çamaşır ipi olur mu
halatmı alsam acaba

ayy aynen acilen toparlanmam lazım
çamaşır ipi olur mu
halatmı alsam acaba
eşim elinde ip varmış da atlıyomuş gibi yapıyo evde. hiçbirisi olmasada oluyo demekki

o zaman kuzucum decathlon gibi yerlere bak oralarda var spor için ipler, hem elini acıtmazsın
bak öyle dersen sittin sene alamam
ben çamaşır ipi halat falan takılırım

o zaman kuzucum decathlon gibi yerlere bak oralarda var spor için ipler, hem elini acıtmazsın
komşu komşuu kızz buldum ben ip başlıyorum
akşam hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaç kezden başlıyım hadi bakam bilgi verin

selam
ben ip atlardım eskiden harika bir spor:) atlayış tarzına göre değişir. sekerek atlarsan hani küçükken sokakta atladığımız gibi 500-600 yaparsın ben 1000 e kadar yapıyordum. Ama çift ayak atlarsan o daha zor onun için daha az olabilir

komşu komşuu kızz buldum ben ip başlıyorum
akşam hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaç kezden başlıyım hadi bakam bilgi verin
canım ilk gün yorulduğun yerde bırak sonra o başlangıç olsun yavaş yavaş arttır.

sen nasıl zayıfladınmı demiycem
sıkılaşmışmıydın canım

canım ilk gün yorulduğun yerde bırak sonra o başlangıç olsun yavaş yavaş arttır.
tamam çift ayak atlıycam
aslında şöyle bi fikrim geldi
spor ayakkabılarımı dükkana getirsem
ben 7 de çıkıyorum
6 da herkz gitmiş oluyor
burda yapsam ama zeminde önemlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…