Hoş bulduk canım. Bugün okuyalım bakalım tüm sayfaları. YEni arkadaşlar katılmış. BEn de canın sıkılıyordur diye düşünmüştüm. Bayağı eğlenmişsinizhoşgeldin canım benim
ben sana özet geçerim meraklanma sen
evet 2 tane var canım biri yan topikten komşu uğrar aradaHoş bulduk canım. Bugün okuyalım bakalım tüm sayfaları. YEni arkadaşlar katılmış. BEn de canın sıkılıyordur diye düşünmüştüm. Bayağı eğlenmişsiniz
Anladım canım. Eee kilon ne durumda?evet 2 tane var canım biri yan topikten komşu uğrar arada
biride benden takıldık beraber
arada girenlere bakma sen
ortalığa laf atıp karıştırmak istediler galiba
ama beceremediler
Anladım canım. Eee kilon ne durumda?
Antibiyotik şişkinlik de yapıyor kabızlık da yapıyor canım. Çok Geçmiş olsun. Süt de kabızlık yapar yalnız. Ona da dikkat et. 57ler iyi yaa58,70 canım
57 i gördüm oda antibiyotik falan derken
mahvoldum ben mahvetti beni kabız yaptı dişim hala berbat bi dişimi kaybetcem
kaybedebilirim
bende süte ve limona verdim kendimi napıyım
cöö dedi gitti canım 57 diAntibiyotik şişkinlik de yapıyor kabızlık da yapıyor canım. Çok Geçmiş olsun. Süt de kabızlık yapar yalnız. Ona da dikkat et. 57ler iyi yaa
Hİç bozma moralini. Sağlığın çok daha önemli şu an. Bi süre böyle devam etsin bakalımcöö dedi gitti canım 57 di
dişimin sağlığı için içiyorum napıyım bebeğim kefirimde var
1 haftada bu illet başa sardırdı beni
aynen canım diğer dişime zarar vermişler büyük ihtimalHİç bozma moralini. Sağlığın çok daha önemli şu an. Bi süre böyle devam etsin bakalım
Pilates yapıyor musun canm?Ben bugün başlayacamaynen canım diğer dişime zarar vermişler büyük ihtimal
umarım çekilmek yada kanal tedavisine gerek kalmaz
yok kuzum darbeleri bir harekettePilates yapıyor musun canm?Ben bugün başlayacam
Anladım canım. Neyse toparla da başlarsın nasılsayok kuzum darbeleri bir harekette
diş sancısı çekiyorum deli gibi
bugün yürürken bile ağrıdı
Anladım canım. Neyse toparla da başlarsın nasılsa
Tamam canım. Yaza kadar gitsin bu kilolar yeter artıkaynen canım toparlarım bebeğim inş
sende toparlan kendini zormalama ama olurmu
çok yüklenmeden yapalım diyetimizi
Tamam canım. Yaza kadar gitsin bu kilolar yeter artık
Maşallah kuzum az ve öz besleniyon ama dikkat ettBugünkü menümü de paylaşıym hemen.
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 fincan adaçayı.
2 saat sonra 1 bardak süt ve 5 kuru kayısı
2-3 saat sonra tavuk suyuna çorba
akşam: çorba ve 2 parça haşlanmış tavuk. Akşam 8-9 gibi de 3-4 kaşık yoğurt yerim.
Bugün 8 bardak su içildi
45 dk pilates yaptım.
Teşekkürler canım. Ben de vizelerim başlayana kadar bi yapiym da ondan sonra bi süre yürüyüşle devam ederim.Maşallah kuzum az ve öz besleniyon ama dikkat ett
alman gereken besinleri al canım benim
plates falan yalan oluyor benim
eve git yemek yap fırsat kalmıyor
eşim yürürüz havalar ısınsın dedi ama ne kadar uygularız bilmem
Yap canım ama zorlama bünyeniTeşekkürler canım. Ben de vizelerim başlayana kadar bi yapiym da ondan sonra bi süre yürüyüşle devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?