• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-10 kilo arası verelimmi kiloları

Canım ben de 3 gündür mide ağrımla cebelleşiyorum resmen. Serumlar iğneler hiçbir şey kar etmedi. Midem ağrıyor. Ülser var da. Ama bugün iyiyim sanki. Daha bişey yemedim. Hava çok güzel. Yürüyüşe çıkayım diyorum ama bakalım.
geçmiş olsun canım
benimde ağrıyordu ama atlattım şükür
dikkat et kendine
beslenmen biraz garip mi geldi vücuduna acaba olabilir belki
ondan sıkıntılı oluyordur

geçmiş olsun canım
benimde ağrıyordu ama atlattım şükür
dikkat et kendine
beslenmen biraz garip mi geldi vücuduna acaba olabilir belki
ondan sıkıntılı oluyordur
Sanırım ara öğün falan koymam lazım. Uzun süre midemi boş bırakmam yasak. Ama ihtiyaç hissetmiyorum ki. Aslında beslenme düzenim tam da mideme uygun şekilde. Kızartma yok. Hazır gıdalar yok. KEfir içiyorum o da mideye faydalıymış. Neyse bakalım artık. Onun dışında iyiyim hatta bayağı iyiyim. Birazdan tartılıcam. Bakalım artık:KK15:

Sanırım ara öğün falan koymam lazım. Uzun süre midemi boş bırakmam yasak. Ama ihtiyaç hissetmiyorum ki. Aslında beslenme düzenim tam da mideme uygun şekilde. Kızartma yok. Hazır gıdalar yok. KEfir içiyorum o da mideye faydalıymış. Neyse bakalım artık. Onun dışında iyiyim hatta bayağı iyiyim. Birazdan tartılıcam. Bakalım artık:KK15:
kefir iyi gelir canım meraklanma
evet kayısı falan al
ama özellikle hurma öneririm mutlaka dene
oda tek başına çok şifalı canım benm

kefir iyi gelir canım meraklanma
evet kayısı falan al
ama özellikle hurma öneririm mutlaka dene
oda tek başına çok şifalı canım benm
Tamam canım aklımda bulunsun. Dün 70.9 dum. Bugün 71.2. Ama şişkinliğim var. Göbeğimden belli. :confused:

Tamam canım aklımda bulunsun. Dün 70.9 dum. Bugün 71.2. Ama şişkinliğim var. Göbeğimden belli. :confused:
canım o zaman kefirin yanından 3 4 tan hurma ye yemekten önce
3 gün falan yap sen
sütte içebilirsin kefir yerine
vücut kendini toplasın biraz

BU hafta sonu kayseriye gidecem. Ev arkadaşlarımdan biri kayserili. PERşembe akşamı çıkacaz yola. Anladığım kadarıyla annesi diyet falan dinlemiyormuş ama benim de iradem var sonuçta. Dikkatli olcam. Öyle mantı börek götürmek yok :21:

canım o zaman kefirin yanından 3 4 tan hurma ye yemekten önce
3 gün falan yap sen
sütte içebilirsin kefir yerine
vücut kendini toplasın biraz
Sayende hayatım boyunca içebileceğim bi içeceğim oldu. Süt ve türevlerine zaten hastayım ben. Bayılarak içiyorum kefir. Ama kahvaltıya almaya karar verdim senin yaptığın gibi. Boşş mideye daha etkili olur. Acayip tok tutuyor inanamadım:KK75:

BU hafta sonu kayseriye gidecem. Ev arkadaşlarımdan biri kayserili. PERşembe akşamı çıkacaz yola. Anladığım kadarıyla annesi diyet falan dinlemiyormuş ama benim de iradem var sonuçta. Dikkatli olcam. Öyle mantı börek götürmek yok :21:
dikkat et o zaman 2 günün var dediğim yöntemi yapalım sana
rahat atlat canım haftasonunu

Sayende hayatım boyunca içebileceğim bi içeceğim oldu. Süt ve türevlerine zaten hastayım ben. Bayılarak içiyorum kefir. Ama kahvaltıya almaya karar verdim senin yaptığın gibi. Boşş mideye daha etkili olur. Acayip tok tutuyor inanamadım:KK75:
ne demek canım benm herkese tavisye edicem herkez içsin

sen kefiri iç 4 saat sonra yemek ye ne yiceksen
2 gün proteini basalım sana
çok açlık hissedersen eğer hurmada al onlan takıl

Sipariş ettim gelmesini bekliyorum canım
oyy süper sende katıldın aramıza
şifa olsun canım inş...
bu 2 gün ekmek falan yeme karbonhidrat falan
proteinle beslen haftasonu için deste olsun sana

oyy süper sende katıldın aramıza
şifa olsun canım inş...
bu 2 gün ekmek falan yeme karbonhidrat falan
proteinle beslen haftasonu için deste olsun sana
Tamam canım. Ne yesem ki akşama ya. Tavuk mu yapsam

tavuk haşla canım
2 öğün mü yapcan sen şimdi
Evet canım sabah uyanamadım. Kaç gündür uykusuzdum. Uyuyabildiğim kadar uyumuşum :cool:
Bi de akşam yerim. Zaten haşlama tarzı şeyler yiyim diyorum bugünlerde. Arkadaşlara fırında tavuk yaparım patatesli falan. Kendime de haşlarım artık

Evet canım sabah uyanamadım. Kaç gündür uykusuzdum. Uyuyabildiğim kadar uyumuşum :cool:
Bi de akşam yerim. Zaten haşlama tarzı şeyler yiyim diyorum bugünlerde. Arkadaşlara fırında tavuk yaparım patatesli falan. Kendime de haşlarım artık
tavuk yicen patates yok 2 gün
protein ağırlıklı beslen yoğurt ye
salatada ekleyebilirsin
akşam falan meyvede yeme
kilon kaç bakıyım tartıldın mı

tavuk yicen patates yok 2 gün
protein ağırlıklı beslen yoğurt ye
salatada ekleyebilirsin
akşam falan meyvede yeme
kilon kaç bakıyım tartıldın mı
Evet canım 300 gram artıdayım ama göbeğim davul gibi ondandır. Yeşil çay falan atarım ben o ödemi:KK28:

Back