hepsi ne kadar ?
karabayfamily@gmail.com
mor bot ve beyaz spor ayakkabı,orta öndeki iki beyaz ayakkabıyı alayım ben diğerlerinden de satılmayanlardan beğendiklerimi nolarına göre yazıyorum.
1,3,4,14,15 deki 9 ay sonrasına uyanlar,16,19,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,39 kızım şu an 9 aylık ve yazlık olanları yaza göre düşündüm.1,5 yaşında olacak.normal gelişiyor yani çok iri değil yazlık olanlar o zamana uyarsa olsun ayakkabılarla beraber hepsi ne kadar olur?
foto sırasına göre. morlu tek resimdeki çiçekli,arkası püsküllü ayakkabı.
16. fotodaki ayakkabı.tek tek fotoları seçip nasıl alıntılıyoruz ben resimlerini seçeyim isterseniz. karışıklık olasın.
Canim bende bilmiyorum bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim..
Haa tamam ama o kahverengi bot ve satildi canim..
foto sırasına göre. morlu tek resimdeki çiçekli,arkası püsküllü ayakkabı.
kızım için ayakkabı bakıyorum burdan ve hep geç kalıyorum. güle güle kullansın sahibi.
Esofman tayt takim 3 er tl kaban 10 tl coraplar 1 tl kot pantolon kirmizi yesil elbise kot sort benetton hirka 5 er tl yagmurluk salopet 7 ser tl
Taytlar satildi..
1-3 elbiseler 5 er tl 4- elbise 10 tl bunlar 1-1.5 yas
14 kulotlu coraplar en kucugu 6. Ay en buyugu 1,5 yas 1 er tl
15-badyler 1 yas 1 er tl
19 esofman 1 yas 3 tl
27-28 tisortler 1,5 yas 3 er tl
29-30 salopet ve kapri takim 7 ser rl
31-tisort 2 tl
32- kapri takim 4 tl
33-sort 5 tl
24-35 elbiseler 3 er tl
bunlara ilave olarak spor ayakkabı orta öndeki resimdeki iki beyaz ayakkabıyı ekleyin.çorapların 6 ay olanı kalsın.yazlık olanlar 1,5 yaşa uygun mu?hepsinede bir fiyat verin.
Canim ondeki puskullu beyaz satildi..kiyafetler 1,5 yasa uygundur kizim bu yaz giydi..istediklerinin icinden baska bi arkada ta sordu bazilarini ondan cevap gelince hesaplayim olur mu canim?
1,3,4,14,15 deki 9 ay sonrasına uyanlar,16,19,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,39 kızım şu an 9 aylık ve yazlık olanları yaza göre düşündüm.1,5 yaşında olacak.normal gelişiyor yani çok iri değil yazlık olanlar o zamana uyarsa olsun ayakkabılarla beraber hepsi ne kadar olur?
foto sırasına göre burdakiler ve spor ayakkabıyla,pembe çiçekli ayakkabı.emzirme örtüsünüde ilave edelim.çok lazım olmasada bazan gerekebiliyor.
foto sırasına göre burdakiler ve spor ayakkabıyla,pembe çiçekli ayakkabı.emzirme örtüsünüde ilave edelim.çok lazım olmasada bazan gerekebiliyor.