Erkek İnfertilitesi 1.000.000'la gelen mucizem!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim benim sen bu sonucu fazlasiyla hakettin yilmadin mucadele ettin ve sonunda rabbim in de izniyle yavruna kavustun:) Seni cok tebrik ediyorum herkesi seni ornek almaya davet ediyorum ...

Canim benim sen bu sonucu fazlasiyla hakettin yilmadin mucadele ettin ve sonunda rabbim in de izniyle yavruna kavustun:) Seni cok tebrik ediyorum herkesi seni ornek almaya davet ediyorum ...

Krisim çok teşekkür ederim sana.
Bir tek msjla hiç tanımadığın birine sunduğun dostluğun,
o güzel desteğin için!Öyle kıymetliydi ki,bizi taa buralara getirdi işte.
Evet ben mücadele etmeyi göze almıştım baştan ama,
ameliyat için çok yakın aile dostumuz ürolog bile ''gerek yok bu kadarcık varikosel bu denli hasar veremez''derken,
sen inatla ''olun''dedin.ve biz senin verdiğin o samimiyetle,destekle sana güvenmeyi seçtik.Yanılmamışız :)
Diyorum ya bu topiğin sana daha çoooook ihtiyacı var.
Kuzucuklarından vakit buldukça çıkıp çıkıp gel :) İyi ki varsın ve hep ol!

mutluluk cnm burada en büyük teşekkürlerden birinide ürolog aile dostunuzun bile ''gerek yok bu kadarcık varikosel bu denli hasar veremez''demesine rağmen gidip kendisi ameliyat günü alan eşin hak ediyor.hiç bir insan kolay kolay samimi olduğu bir dr olma demesine rağmen gidip ameliyat günü almaz.en azından benim eşim almazdıtebrik ederim kendisini .takviyeleri binbir nazla niyazla içen eşlere örnek olsun eşin

Öyle canım,ne önemli bir yere değinmişsin.
Ben bunu hep vurguluyorum da tekrar yineleyim.
Gerçekten çok şanslıyım ven-har.
Beni hiç üzmedi,hiç kırmadı.
Ben araştırdım,bulduğum kaynakları,örnekleri O'na okudum.
O yapması gerekene karar verdi.
Ki inan eşimin hayatta ki en büyük fobisidir ameliyat.
Spor hayatı ameliyat olmayı reddettiği için biten biri eşim.
mucizemizi ben doğurucam ama bir doğum kadar büyük bir minneti ben O'na borçluyum.
Bak gece gece gözlerimi doldurdun :)

demek spor hayatı bitti ameliyat olmadığı için.bir kere daha tebrik ederim eşini.inşallah yavrunuzda bu fedakar anne babaya layık bir evlat olur.

kesinlikle sana katılıyorum canım benim eşim amelıyat olman lazım demişti doktoru tam 6-7 ay amelıyta olsun diye uğraştım 7 ayda olmuştu

cnm rica ederim dr.kontrolü olmadan ne kadar doğru olur demişsin işine karışmak istemem içininde rahat olması için istersen kontrolünüze kadar kürler yap ilaca kontrolden sonra başlayın dr uygun görüp verir belki vermesede siz hatırlatırsınız bizim dr.proxseed plusu 4.ayımızda verdi sigorta karşılamıyo pahalı bir ilaç ama hiç aksatmadan kullanın 3ay demişti gebelik oluşmazsa gelin olmazsa 3ay daha devam edebiliriz hem tahlil yapılıcak ilerleme varmı görürüz demişti cuma gidicez nasipse durumu bildiririm cnm RABBİM bu yolda mücadele edenlere şifalar versin yar ve yardımcımız olsun

Merhabalar arkadaşım tüp bebek merkezi ararken buldum topiğini ve ağlayarak okudum yazını sanki beni anlatıyordun
Rabbim mucizeni kucağına almayı da nasip eder inşallahhh
Rabbim ol dedikten sonra 1milyonmuş 10taneymiş önemi yok o istesin yeter ki
Hamilelerin duaları kabul olur derler dualarını eksik etme bizlerden

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kesinlikle sana katılıyorum canım benim eşim amelıyat olman lazım demişti doktoru tam 6-7 ay amelıyta olsun diye uğraştım 7 ayda olmuştu

benimkide olmam dememişti ama ameliyat olmak için herhangi bir adım da atmamıştı tam 8 ay.

anladm canımm çok tşk ederim tekrardan..önce kontrol sonra ilaçlar daha iyi olucak sanırm kafam öyle karışıkki insan çaresiz olunca sabırsız olıuyor sanırım...inşallah güzel haberlerini duyarız en kısa zamanda canım haberleşiriz allah hepimize şifalarrr versinnnn

benimkide olmam dememişti ama ameliyat olmak için herhangi bir adım da atmamıştı tam 8 ay.

nedir bu erkeklerden çektiğimiz bilmiyorum valla onu yemem bunu içmem çok sıkıldım artık eşim yine nazlanmaya başladı çok sinir bozucu

nedir bu erkeklerden çektiğimiz bilmiyorum valla onu yemem bunu içmem çok sıkıldım artık eşim yine nazlanmaya başladı çok sinir bozucu

kolay değil cnm onlar içinde, onu ye, bunu iç tadı tuzu olmayan şeyleri yiyip içmek ,hele şu kürleri içmek onlarda bizde sabırlı olmalıyız cenabı ALLAH sabrımızın mükafatını verecektir inş.

ah ah aaaaaah bu konuda bende çekmiştim evliliğimizin ilk yıllarında bebek düşünmemiştik eşim işsizdi borç vs. 1.5yıl geçti sonra karar aldık ben korunmayı bıraktık 4.ayımızda hamile kaldım tabi sevincini fazla yasayamadan düşük yaptım kürtaj oldum ve arkasından dr.gezdim troid bezlerime,iltihap,kansızlık derken 4ayda yumurtlama takibi yaptırdım ve çatlatma iğneleri derken dr sende sorun yok eşin gelsin dediğinde eşim gitmedi 6ay bekledim ve sonunda kendisi gidelim dedi ve varikosel olduğunu öğrenince çok şükür hemen ameliyat oldu hııııı kayınvalideme kalsa gereksizdi çünki bir tane hamilelik geçirmiştim şimdide mücadelemize devam üstelik çok yıprandık maddi manevi eşimin ilk ameliyatı değil 6 ameliyat geçirmişti üstüne benim düşük ve varikosel ameliyatı derken bunaldığımızı hissediyoruz ama bu günümüze şükür RABBİM cümlemize güç kuvvet versin maddi manevi bu sıkıntıları hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun arkadaşım,hem kaybın için hem de eşinin ameliyatları için.
Diğerleri ne ameliyatıydı?İnşallah iyidir şu an sağlığı.
Diğer duruma gelince de,o kadar haklılar ki bazı takviyeler güldürmez öldürür türden
hele marankinin macunu,olamaz böyle bir tat.
Gerçi bizlere de olsa soğan suyundan,zararlı olmayan ama tadı kötü olan her türlü küre,takviyeye saldırırdık.
azıcık sıkacaklar dişlerini,sonuç güzel olsun da her şey denenir.

valla ben artık çok yoruldum eşimden yana dün akşam beni sinir etti nohut haşladım 1 avuç karnı çok tokmuş diye yemedim yaa 1 tane zor attı ağzına geld esinir olma arginmaz alalım diyorum ben doktordan daha mı iyi biliyormusum diye surat yaptı bana doktorun verdiği ilaçları içiyormusya yeterliymiş napcam bu adamla bilmiyorum

Al bendende o kadar dün keçiboynuzu bitmişti gelirken al diyorum çok yorgunmuş beyimiz alamazmış almadı da nitekim dünü öyle geçirdik diyorum 3ay aralıksız yapmak gerekiyor bi günden bişey olmaz diyor dedim sen çocuğumuz olsun istemiyorsun demek ki bi de onun için trip yaptı bazen çok geriliyorum var yaaaaa

seninki yine içiyor canımm benimki ne ceviz yiyor ne badem ne fındık neymiş yağlıymış akşam nohut haşladım onu bile yemedi çok tokmuş beyfendi dedim keçiboynuzu kürünü 1 taneyle yapayım tadı hafifolur deim yok diyor pekmezi miğiğdesini yakıyormus tozu süte karıştırınca miğdesi bulanıyormuş eeeee ben daha ne yapayımm sana vitamin alalım diyorun argınmax ben doktordan iyimi biliyormusum doktorun verdiği ilaçları içiyormusya oda yarım yamalaka bazen sabahları unuyormus akşmalrıda ben eline verince keyfi gelinc eiçiyor beyfendi çok sinir oldum şeytan diyor uğraşma git tüp bebek yaptır ama onada para yok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…