E iltihap görünce antibiyotik vermedi mi peki?
direkt tüp bebeğe yönlendirmiş.
Spermi tedavi etmeye çalışmayı angarya gören dr'lardan işte.
tüp bebeğe yönlendirmek en kolayı tabi.Canım siz başka bir dr'a daha gitseniz ya.
ya da şöyle yap,Kaay Aydos'a durumunuzu maille anlat,test sonuçlarınızı da yaz.
Ankara'ya gitme durumunuz yoksa bile maille bi tedavi şekli önerir.Yönlendirir sizi.
bak bitkiseller 2 ay da işe yaramış.
İnşallah daha da düzelecek değerleriniz.
Neler kullandınız peki eylülden beri?
cevap için sagol canımmm proxeed plus 2 sene önce amelıyatta sonra kullandı 3ay ama pek işe yaramadı galıbe canım keçiboynuzunu pek sevmiyor eşim anca tozunu veriyom ve arada pekmezi tıkıyoum bazen ağzına argınmax çok duydum ronya çok dedi ama birtürlü almak nasip olmadı canım yaa ama bu ay almayı düşünüyorum.
havuş suyu sigara içenler yapamıyodu diye biliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum canım
Evet canım sigara içenler tüketmemeli.
İçinde beta karoten olduğu için önerilmiyor.
Boşver o zaman havuç suyunu,nohut kaynat,hem suyunu hem tanelerini yesin.
Argınmax eşimin son aylarda en çok yüklendiği şeydi.
Normalde 4 tane içiyordu son aylar 6'ya çıkarmıştı.
Zaten önerilen sayı da günlük 6.
Proxeedin muadili işte.
İşlev aynı hatta içinde fazladan kore ginsengi vs var.
keçiboynuzu özü de pekmez gibi ama daha yoğun.antioksidan özelliğide varmış.
canım zaten kaan aydos ılgılenmedı dırek tüp bebek dedi:) diğer topikte celalettın peru dıe bır doktordan bahsedılıyor sanırım ona gtcez önumuzdekı ayda son bı testı bekleyelım dedı eşim bende tmm dedım eğer o testtede olumsuzluk devam ederse gıdelım dıyor bende pekı dedım.. evet 2 ayda basladı ıltıhap gıtmesı ınsallah rabbım spermlerıde gösterırde benım bebişimde geliverir:)
merhaba arkadaşım
maşallahhaberini almışsın
bizde de sayı 1 milyon inşallah bizlere de nasip olur o güzel haberi almayı
hamileliğin hala devam ediyo mu yoksa bebişini aldın mı kucağına?
Anladım canım,ben şimdi direkt gidip kendisinde tedavi olmadığımız için bilemem.
Sadece mailleşmiştik.Eşimin tahlillerini göndermiştim.
Klomen ve endol yazmıştı,eşim bir ay kullanmıştı.Ankara'ya çağırmıştı ama eşimin
işinden dolayı gelemeyeceğimizi söyledik.başka da bir iletişimimiz olmadı.
Eşim bulunduğumuz il de ameliyat oldu.
Sonrası tedaviyi,takviyeleri,kürleri her şeyi kendimiz ayarladık.
Neden böyle davranmış kaan hoca anlamadım.Çünkü genelde diğer topiklerde kendisi için,
tüp bebekten ziyade tedavi yoluna giden biri olarak konuşuluyor.
neyse boşver en azından ''gitmedik,gitsek nasıl olurdu''demezsiniz.
İnşallah sizi de mucizenize kavuşturacak vesile bir an önce çıkar.
Allah hayıra çıkarsın inşallah,gündüz niyetine diyelim.kızlar bılıosunuzkı eşim azosperm olduğu ıcın bıtkısel tedavıdeyız suanda ve gecen ay yuvarlak hucreler gözuktu ama sperm yoktu buay nolur bılemem ama gecenlerde olan olayı sızle paylasmak ıstedım.. çoğumuz bılırız istiare olduğunu buna 7gun devam etmek gerekrmıs annem benım ve eşim için istiareye yattı ve ruyasında kucağında 40 45 gunluk bır erkek bebek olduğunu, görmüş, kalabalık bır evdeymıstı ve bebeği sevmek ıcın ıstedıkelrınde ufacık bebek dile gelmiş 'benı kımseye verme ben sıze geldım ' dıe.. tabı annem ınanmamıs bebek konustuğuna etrafa bakınmıs dalgamı gecıolar dıe..sonra 'ınan ınan ben konusyorum demısş' annem kalakalmıs ve işin ilgıncıde şu; bebek 'benım adım yusuf Allah öle emrettı gönderırken benım adım yusuf demıs ben yorumlayamadım annemde eğer hamıle kalır erkek bebeğimiz olursa adını yusuf koyalım dıyor htta bebek konusuurken korkmus.. aranızda yorumlayabılecek varmı kızlar
Canım her akşam yap,bir avuç nohutu kaynat suyunu içsin eşin,nohutlarını da yesin.Kris önermişti bunu bana.cevap için teşekkürler canım benim çok sagol nohutu duymustum valla haftada 2 kez falan yapıyorum :) bişey sorcam argınmax nerden aldın hangi siteden link atarmısın bana bende alayım barı çok duydum :))
Eşim kullanmadı canım bunları,kullanmadığımız sayılı şeylerdendir herhalde :)bu arada eşimin doktoru bu ay proviron 25mg yazmıs sabah akşam içiyor bide günde 1tane imuneksQ10 bide evicap :)
İnşallah arkadaşım.Bak dün burada bir arkadaş yazmıştı,
1 milyonlardan çok ümitliyim ben diye.
Yani sakın sayımız az diye ümitsizliğe kapılma.
Bana ''tek bir sperm yeter''diyenlere
''ama ne kadar çok olursa şansımız o kadar artar,
bizim hepi topu 1 milyoncuk''derdim.
O 1 milyondan atak yapan bir tek sperm utandırdı benii işte :)
Devam ediyor canım çok şükür.
Darası sizin başınıza inşallah.
diğer topiklerdede buara kaan aydos tan vazgecılmek uzere canım.. evet bende öle dıyorum enazından aklımızda kalmadı gıtsek nolurdu dıye bılıosun böle durumda ne duyulursa hemen yapılmak ıstenıyor ınsallah vesılemız cıkar rabbıme guvenıyorum senın yazını okuyuncada zaten esımede banada bı umut geldı şöle bı kendımıze getırdın bızı Allah razı olsun.
Allah hayıra çıkarsın inşallah,gündüz niyetine diyelim.
Çok güzel bir rüya annenin gördüğü.
ben çok inanırım rüyalara.Hamile kaldığım ay,çok güzel rüyalar görmüştüm.
İçim içime sığmazdı sabahları ama kimseye bir şey söylemedim.
Anneannem hep ''çeşmeyi aç,suya anlat rüyanı''der.
Eşimin görmeyeceği anlar da yapmışlığım vardır
Eşim de görmüştü o ay.Rüyalara ve verdikleri msjlara çok inanırım ben.
Canım her akşam yap,bir avuç nohutu kaynat suyunu içsin eşin,nohutlarını da yesin.Kris önermişti bunu bana.
Arginmaxı GNC 'den almıştım,hangi şehirdesin bilmiyorum ama GNC shoplar var.gidip alabilirsin.
Netten de alabiliyorsun.
Eşim kullanmadı canım bunları,kullanmadığımız sayılı şeylerdendir herhalde :)
Yani malumatım olsa kesin kullanırdık,gözümüzden kaçmış :)
Allah Allah,tabi insanlar memnun oldukları yerden ayrılmazlar.Vardır bir bildikleri.
Ama kendisine zarar veren bir durum bu,yazık çok tanınmıştı oysa ki.
Her şey Allahtan aslında,Dr,ilaç,kür hep vesile.
İnşallah sizin mucizenizin vesilesi de çıkacak bir an önce.
Umut her durum da var,olmalıymış yani kendi durumumuz da daha iyi anladım bunu.
Alah sizden de, hepinizden razı olsun canım.
mutlulukcum proxeed plus'ı nereden temin edebliriz .Arginmaxıda kullanmayı düşünüyoruz ne dersin?
proxeed plus eczanelerde satılıyor canım biz 1sene once 110tl almıştık yanlış hatırlamıyorsam :)
mutlulukcum proxeed plus'ı nereden temin edebliriz .Arginmaxıda kullanmayı düşünüyoruz ne dersin?
Proxeed kullanıyorsanız gerek yok ekstra vermeye o zaman.
nasıl olsa günde iki şase kullanılıyor,günlük ihtiyacı karşılıyor.
Biz Kaan hoca 'da tedavi olmadık.Ankara'ya gitmemiz çok zor olurdu çünkü,ama maille yazışmıştık.
Eşime klomen ve endol vermişti,sadece 1 ay kullanmıştı eşim.
sonra ameliyat oldu zaten.Ama çok iyi bir dr,alanında tek neredeyse.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz siz de.
Her gün dilimde,dualarımdasınız inan.
Allah sizlere de en kısa zaman da versin inşallah.
cnm proxeed plus eczaneden temin edebilirsiniz bizim doktorumuz ameliyatın ilk 3ayı birşey vermedi 4.ay proxeed plusa başladık 3ay kullandık ve nasipse cuma günü kontrole gidicez bakalım işe yaramışmı hıııııı fiyatıda 128tl sigorta karşılamıyo
esracımm çok tşkler cnm yardmın için bizde 4. aya giriyoruz bu ilacı çok kişi tavsiye etti.doktor kontrolü olmadan ne kadar doğru ama ne yapalım karar verdim sonunda bunu kullanmaya karar verdik ve aynı zamanda arginmax meni acaba iki birden ağır gelirmi tek tedirginliğim bu bizimde kontrolümüz önümüzdeki ay :)tekrar saol cnm:)