Erkek İnfertilitesi 1.000.000'la gelen mucizem!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ah canım ahhh bu kıvama getirene kadar ne çileler çektimmm:))
Üzülme herşey olacağına varır ama kürü yaparken soğutunca tat kalmıyor ki eşim özünü içiyordu keçi boynuzunun bir ara bu ondan kat kat iyi dedi içince senin ki biraz inat galiba zaten bilindik bir ilacı yok ki vitamin dayayıp duruyor dr.larda arginmax içse daha iyi ama tatlım o da 6ay falan kullanılması gerekiyormuş 1kutu etki etmiyormuş kutusu 95tl ve 15gün gidiyor hesapladığında bi aşılama parasına geliyor bence o yüzden biz kullanmıyoruz onun yerine para biriktirip tüp yapmayı tercih ederim bu arada rapor alma şansın var mı tatlım yarı yarıya iniyor fiyatlar rapor çıkartabilirsen şayet uyuyorsanız şartlara
Rabbim tez zamanda kendiliğinden göndersin mucizeni inşallahhhhhh

tatlım kızma ama senin eşin epey nazlıymış hani birini sevmez diğerini yer ama bu bitkisel olan hiç birseyi yiyip içmiyo sanırım ALLAH yardımcın olsun kolay değil tabiki RABBİM sabır versin birbirinizi kırmadan dilerim mücadelenize devam edersiniz derdi veren ALLAH DERMANIDA verir hepimiz İMTİHANDAN geçiyoruz SABIR SABIR VE BOL DUA

maşallah maşallah :) darısı bize pekii morfoloji ve hız değerleri nasıldı??

maşallah maşallah :) darısı bize pekii morfoloji ve hız değerleri nasıldı??

Amin inşallah,hız kötü değildi %50-%85 en son %60 bu değerlerde gidip geliyordu.
Morfoloji sıkıntımızda yoktu.
Yani ameliyattan önce yoktu,
sonrasında 0 çıkan testlerde yazmıyordu,en son 1.000.000 çıkan testte de yazmıyordu morfoloji.
Bir sonra ki testi farklı bir yerde yaptıracaktık,güzel haberi alınca yaptırmadı eşim.
Ben gitmesini istedim merak ediyordum ama üstüne gitmedim yeterince bunalmıştı çünkü belli etmesede.

sagol canım ben ılık veriyordum ondan mı içmiyordu acaba birde soğuk vereyim bakalım haklısın pahalı ilaç aslında bende hiç aşılama falan uğraşmak istemiyorum direk tüp istiyorumama biriim yapmam lazım canım bide aşılam içimde kalmasın diye 1kez denesem iyi olur diye düşünüyorum kısmet artık raporu kaç kez kullanabılıyoruz cnaım öel hastane çıkartabılıyormu acaba

yok cnaım niye kızayım çok çok haklısın nazlı ki ne nazlı valla güzel dileklerin için sagol canım bitkisel bişey içmiyor bende sağlıklı besliyorum eşimi bide bendede sorun var pkoluyum ben kendı derdimi unuttum valla

canımsın, kk'den bulduğum kardeşimsin. yeğenim sağlıcakla doğacak, sen de dünyanın en güzel annesi olacaksın. seviyorum sizi :)

canım merhaba bugün atışeri sitesini aradım vede 3 şişe keçiboynuzu özü istedim..

eşim söyleyince hemen al onuda deneyelim dedi zaten

sana sormak istediğim kadın bana sabah akşam 3 yemek kaşığı içsin eşiniz...

sizde 2 yemek kaşığı için dedi...

sende mi böyle kullanıyordun canım merak ettim..

oo canım ben neler kullndırıyorum..
bugün birde keçiboynuzu özü siparişi verdim onuda kullanırız yaza kadar bakalım...
proxeed plus ve l arginine kullanıyor 4 aydır ..

bence arginmaxı kullansanız iyi olur canım artık parasını düşünmeyeceğiz ne yapalım..
doğal yoldan gelirse çok güzel olur ama gelmezse de kullandıığımız bu takviyeler tedavi sırasında daha çok sağlıklı ve hızlı sperm çıkışını sağlaacaktır...bence takviyeyi yapabildiğin kadar yap eşine..

Son düzenleme:
HTML:

Cnm heyecanla sizin spermiyogram yaptiracaginiz gunu bekliyorum. Sen nasil yaptirmadan bekliyorsun?? Takviyelere basladiktan sonra en az 2.5 ay sonra test yapilir. Ben sizin dogal olacagina inaniyorum bu aralar bi test yapin artikkk. Mucx

sağolasın canım bnm.iyi dileklerin için.inşallah doğal yoldan gelir..
bende çok heyecanlanıyorum burda yaptıracağımız güvenilir bi yer yok ki o yüzden istanbula gitmeyi bekliyoruz test için..
inşallah artmıştır inşallah..

sen nasılsın kontrole gittin mi..keseyi gördünüz mü..

Ayyy valla on bilgi icin orda bi yaptirsan 3assagi 5 yukari ayni cikar cok farkezmez yerinde olsam yaptirurdim

Evet cnm keseyi gordum yolk sac i da gordum bu da bbos gebelik olmadigini gosteriyormus. Hamdolsun. Darisi sana sekerim.

canımsın, kk'den bulduğum kardeşimsin. yeğenim sağlıcakla doğacak, sen de dünyanın en güzel annesi olacaksın. seviyorum sizi :)

Güzel annem,canım dostum çok şanslıyım ki sizleri tanıdım.
Bu uzun yolun her aşamasında o çok kıymetli desteğinizi hep hissettim.
Her şey çok daha katlanılır oldu sizinle.Biz de sizi çok seviyoruz...
Yavru kuşumu benim için gıdısından öp annişi

Hadi hayırlısı olsun canım,şifa olsun inşallah.
Ben içmemiştim o dönem,eşim sabahları bir ya da iki yemek kaşığı içerdi aç karnına.
Ama sen de içebilirsin tabi,sonuçta çok faydalı bir şey.
Pekmezinden bile daha yoğun,antioksidan özelliği kanıtlanmış.
Bir yemek kaşığı da sen iç istersen.Ben şimdi eşimden kalanı aklıma geldikçe içiyorum.

Arkadaşlar bu arada eşimin son testinde 1.000.000 sayısının yanında bir de < işareti vardı.
Şaka gibi ama bunu dün dr 'la konuşurken hatırladık ,o an da küçüktürü unutmak istedim herhalde,biliinçaltımda öteledim zaar :)
1.000.000 < neydi acaba ?
Yani düşünün ve inanın hiçbir şeyin imkansız olmayacağını.
Allahım inşallah en kısa sürede hepinize yaşatsın bunu.
Bu arada muhakkak okuyorsunuzdur,tahmin edebiiyorum neler neler okuduğunuzu ama
eğer okumadıysanız 4444 salatı tefriciye duasını okur musunuz.
Bana da yukarı da ki canım dostum önermişti.
Birlikte başladık,sonra sayımız çoğaldı,annem,arkadaşlarım,hatta eşimin de bir arkadaşı,
arttık ve bitirdik.Duam bittikten sonra,yanlış hatırlamıyorsam 4 ay falan oldu hamile kaldım.
Duanın gücüne çok inanırım,deneyin ne kaybedersiniz.
Bir de adağınız varsa geçmişte adanan ve ertelediğiniz, yapmış olun,bizim vardı unuttuğumuz,hep ertelediğimiz.
Ben hep engel oluşturacağına inanırım bu tür şeylerin.
O yüzden hemen yapılabilecek şeyler adamak lazım adarken.
Adağımızı yaptıktan bir kaç ay sonra da aldık güzel haberi,böylesine imkansızken.

Ayyy valla on bilgi icin orda bi yaptirsan 3assagi 5 yukari ayni cikar cok farkezmez yerinde olsam yaptirurdim

Evet cnm keseyi gordum yolk sac i da gordum bu da bbos gebelik olmadigini gosteriyormus. Hamdolsun. Darisi sana sekerim.

merhabalar.sanırım bebeğinizi görmüşsünüz çok sevındım adınıza.benım sıze bır sorum olacak benım eşimde tedavı görüyor.ben cok giremıyorum.boyle guzel haberlerı alınca durumunuzu merak ettım ve neler kullandınız nasıl aşamalar kaydettınız merak ettım.sayı morfolojı hız konusunda kısaca yazarsanız çok sevınırım.tesekkurler şimdiden.

canımm yaaa.....
ağlattın beni..... umut oldun... Allah razı olsun... Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallah.... acısını yaşatmasın....
bizlere de nasip etsin inş..... dua ile....

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı

canım yüce mevlam yüreğinden geçen hayırlı dileğini inş. en yakın zamanda gerçekleştirir ben 1 yasini şerifi senin için okuyacağım ALLAH şimdiden kabul etsin

nasıl duygulandım anltamam rabbim tamanını erdrisin inş. darsı başıma bi hafta sonra aşılamam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…