Erkek İnfertilitesi 1.000.000'la gelen mucizem!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yasadıklarını okuduk eşimle ve sızın adınıza çok mutlu olduk bızde çok ıstıyoruz küçük meleğimizin bıze gelmesını ama henuz gelmıo benımde eşimde 0 sperm var suan bıtkıselle devam edıoruz gecen ay yuvarlak hucreler gözuktu testte çoğu arkadas bu ıyı bııs deddı ama bılemıyoruz tabı.. ınsallah bızım de meleğimiz mucıze yapıp gelır annesıyle babasına:) 1 ay snra yenı test yapılcak canım dualarını bızden eksık etme hamılelerın duası kabul olur derler sende aynı duyguları yasadığın ıcın nasıl bı psikolojide olduğumuzu ıyı bılırsın şimdiden Allah razı olsun sağlıklı sıhhatlı bı hamılelılk dılerım bebeğini sağlığıyla hayırlıısyla kucağına alman ııcn bızımde dualarımız senınle..

İşyerindeyim iş arkadaşlarım farketmesinler diye gözyaşlarımı siliyorum. mutluluğun bizlere umut olsun. bizde Rabbim tarafından bize sunulan mucizelere kavuşalım inşallah...

ne kadar da güzel anlatmışsın.içimden geçen herşeyi aynen okudum yazında. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim de eşim ocak ayında ameliyat olacak.ne diyelim darısı başımıza

teşekkürler cevabın için canım.bizde bu takvıyelerın çoğunu hemen hemen kullanıyoruz.prokseed plusta cınko falan varya tekrar ek vermeme gerek varmı dıye sorcaktım.hanı fazlalıgıda olumsu etkılermı dıye dusundum.hatta bır yerde de okumustum fazlalıgı spermleri bozuyormuş dıye.ayrıca sızdde kaan hocada tedavı gördünüzmü.eşim kaan hocada tedavı görüyorda.bırde bızlerede çokkkkkkk dua edın lutfennn.teşekkürler.

yazını okuyunca çok duygulandım canımm ağlamak için kendimi zor tuttu valla tebrik ederim canım rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bende 3senedir uğraısyorum bende pko var eşimd evarıkosle vardı 2sene oldu amelıyat olalı geçen sene test vermişti sayı iyiydi ama ileri hareketli %0 dı morfolojı %3 bu ay aşılamaya karar verdik ama yapıan teste morfolojı%0 ve ileri hareketli %0 olunca aşılama iptal oldu doktora göründü eşim şuan provin diye bi ilaç vermiş bide Q10 diye bir ilaç ismini tam hatırlayamadım ve bende evicap aldım onları içiyorr şubat gibi testi tekrarlayacaz eğer değerleinde düzelme varsa aşılma yaptırcaz keçiboynuzu tozu içiyorum eşime sütle karıştırım ve sağlıkl beslenmeye çalıyoz bakalım bizim sonucumuz ne olcak.sen ne güzel mucizene kavuşmuşsun cnaım darısı biz isteyenlerin başına inş. bizler içinde dua et canım

İnşalah şubata kadar kendiliğinden gelir bebişiniz de hiç gerek kalmaz.
Bizim de hormonlarımız güzeldi,sayı azlığı vardı sadece.
Çok düşüktü sayımız ama oldu çok şükür.
Siz yine de faydası olmadı demeyin,şubata kadar devam edin takviyelere.
İnşallah en kısa sürede gelir kuzucuğunuz,çok bekletmeden.

Çok teşekkür ederim Ecrincim,benim de en samimi dileklerim ve en içten dualarım sizlerle inan.
Yazmıştım bizim de iki kere 0 çıktı sayımız.
Ameliyat sonrası genelde sayı fırlar,bizim elde olanlar da gitmişti.
Ama sperm öyle oynak ki,bugün 0 olan değer,bir ay sonra hamile bırakabilir de :)
İnşallah sizin de öyle olur.kaç testte 0 gördünüz?
Ya da şöyle sorayım ne zamandır uğraşıyorsunuz?neler yaptınız?
Bitkisellere devam edin tabi ama vitamin de kullansın eşiniz,
bol bol havuç suyu,nohut kaynatıp verin suyunu,tanelerini.
Keçi boynuzu özü içsin.Arı sütü-bal -polen
evde hazırlayabileceğin bal-tarçın-çörek otu...
Mutlaka duymuşsundur bunları ama ben hepsini yaptım hangileri fayda etti bilemiyorum.
Ama denemekten ne çıkar?Faydası çok zararı yok.
Sadece kilo alıyorlar :)
Eşim bu süreçte inanılmaz kilo aldı.Ama hiiiiç önemli değil,
kilolar alınır verilir.Sonuç güzel olsun :)

İşyerindeyim iş arkadaşlarım farketmesinler diye gözyaşlarımı siliyorum. mutluluğun bizlere umut olsun. bizde Rabbim tarafından bize sunulan mucizelere kavuşalım inşallah...

İnşallah arkadaşım,dilerim bu mucizeyi hepiniz en kısa sürede yaşarsınız.
hepiniz ayrı ayrı öyle çok hakediyorsunuz ki,
Allah biliyor bunu,sahip olduğunuzda nasıl üstüne titreyeceğinizi,
nasıl varlığı için şükredeceğinizi,kıymet bileceğinizi.
İnan karşılıksız bırakmayacak dualarımızı.

Çok teşekkür ederim canım,Amin inşallah!
Ne güzel az kalmış ameliyatınıza.
Bak benim eşim de bu senenin ocak ayın da ameliyat olmuştu :)
İnşallah size de uğurlu gelecek ocak ayı.
ve inşallah siz çok daha erken alacaksınız güzel haberi.

bal tarçın çörek otu karışımını erkeklerde kullanabiliyormu ben şu an kendime uyguluyorum eger erkeğede faydası varsa onada yedireyim

Proxeed kullanıyorsanız gerek yok ekstra vermeye o zaman.
nasıl olsa günde iki şase kullanılıyor,günlük ihtiyacı karşılıyor.
Biz Kaan hoca 'da tedavi olmadık.Ankara'ya gitmemiz çok zor olurdu çünkü,ama maille yazışmıştık.
Eşime klomen ve endol vermişti,sadece 1 ay kullanmıştı eşim.
sonra ameliyat oldu zaten.Ama çok iyi bir dr,alanında tek neredeyse.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz siz de.
Her gün dilimde,dualarımdasınız inan.
Allah sizlere de en kısa zaman da versin inşallah.

rabbim mutlulugunuzu her daim attırsın yazınızı aglayarak okudum helede en sonları beni bitirdi rabbim sizi ve veledınızı tüm kötülüklerden korusun.bizde de grade 3 varikoselimiz var ama esimde hiç sperm yok merak ettigim sıfır olan testlerinizde canlı yada cansız hiç mi yok yazıyordu

arkadasım gözyaslarımdan yazıyı yanlış yazmışım evledınızı demek istedim özür dilerim

Çok teşekkür ederim ecrincim darası sizlerin başına olsun inşallah.
Hareket için takviye kullanıyor musunuz?
proxeed,argınmax falan?
Bol bol havuç suyu,hıza harekete çok iyi geliyor malum.
Hayırlısı olsun sıkma canını,belki kendi kendine gelecek mucizen.
keçiboynuzu tozunu biz de kullanmıştık.
Ben de çok sevmiştim sütün içinde:)
Devam edin tabi ama özünü de kullanın.
O da çok faydalı.
İnşallah önümüzde ki test sonucunuz çok güzel çıkar.
Güzel haberlerini alırız buradan.

Çok teşekkür ederim arkadaşım,inşallah darası en kısa zamanda sizin başınıza olsun.
Eşin ameliyat olmadı mı peki?
Varikosel sayınız 0 ise neden olabilecek bir engel.
Şimdi eşime de sordum yanlış hatırlamayım diye,
yer yer 3-4 canlı hücre görüldü yazıyordu.
Ama sayı 0'dı tabi.
Hayatta mucizeler olabiliyormuş da bunu gördük :)
İnşallah siz de bunu yaşayacaksınız.
arkadasım gözyaslarımdan yazıyı yanlış yazmışım evledınızı demek istedim özür dilerim
Olsun canım önemli değil,güldürdün bile beni kıyamam:)

canım bız eylulde öğrendık azospermı 4testtede 0 görduk bırtek gecen ay yapılanda yuvarlak hucre ve olan ıltıhapların bıttığını görduk.. ankaraya doktora kadar gttık ama pek arastırma yapmadan sadece ultrasyonla bakıp yorumladı hoş ondanda bısı anlamadı doktorumuz çünkü ultrasyon testıslerı yerınde gördu, elle muanede göruldu ama eşim kasık fıtığı amelıyatı olduğunu söleyınce ınmemıs testıs olabılır dedı sadece yumurtalıkalrın etrafında su topluluğu gbı bısı var gergın dedı tüp bebek ancak dedı klasik doktor:) snra 2aydır bıtkısel kullanıyoruz ıltıhaplar düşmüş yuvarlak hucreler cıkmıs anlayaamdık ınsallah rabbım bzede bebeğimizi hayırlı nasip eder

yok canımyeni ögrendik sayılır 4 ay oldu daha ameliyat olmadı zaten eşimle kavgamızda o.ben diyorum ki önce varikosel ol diyorum .o yok diyor .doktorlar mikro tese diyorlar hormonlar normal testislerse normal sadece meni miktarımız az.ya valla yazzını okuyunca coooooooook sevindim en son testimizde yuvarlak hücre göründü o da lökasitmi baska bir sey mi bilemiyoruz emre beye gidecez genetik testimizin sonucunu bekliyoruz dua et ne olurrrrrrrr

cevap için sagol canımmm proxeed plus 2 sene önce amelıyatta sonra kullandı 3ay ama pek işe yaramadı galıbe canım keçiboynuzunu pek sevmiyor eşim anca tozunu veriyom ve arada pekmezi tıkıyoum bazen ağzına argınmax çok duydum ronya çok dedi ama birtürlü almak nasip olmadı canım yaa ama bu ay almayı düşünüyorum.
havuş suyu sigara içenler yapamıyodu diye biliyorum ama yanlış mı hatırlıyorum canım

E iltihap görünce antibiyotik vermedi mi peki?
direkt tüp bebeğe yönlendirmiş.
Spermi tedavi etmeye çalışmayı angarya gören dr'lardan işte.
tüp bebeğe yönlendirmek en kolayı tabi.Canım siz başka bir dr'a daha gitseniz ya.
ya da şöyle yap,Kaay Aydos'a durumunuzu maille anlat,test sonuçlarınızı da yaz.
Ankara'ya gitme durumunuz yoksa bile maille bi tedavi şekli önerir.Yönlendirir sizi.
bak bitkiseller 2 ay da işe yaramış.
İnşallah daha da düzelecek değerleriniz.
Neler kullandınız peki eylülden beri?

Mutlaka baskı yap arkadaşım,mikto tese ameliyattan daha mı kolay geliyormuş eşine?
Tutma garantisi yok ki!
Hem varikosel olduğunu bile bile size kollarını açacak tüp bebek merkezleriyle dolu yurdum!
Çoğunun kaygısı para,amaç ticaret.
Çok az bu işi gerçekten insani açıdan yapan yerler.
Asla karşı değilim.o da bi alternatif.
hatta bazı durumlarda tek yardımcı üreme yöntemi.
Ama en son düşünülmeli.
yani yapılabilecek her yol denenmeli,olmuyorsa,sonuç alınamıyorsa tüp bebek.
İnan ameliyat korkulacak bir ameliyat değil.
Eşim gibi canı çok tatlı biri bile olduysa herkes olur:)
Ameliyatı olsun,varikosel ihtimalini bi aradan çıkarsın.
Bekleyin 1 yıl olmazsa diğer ihtimalleri düşünün.
Bizi anlat,okusun yazdıklarımı.
Aynı durumdaydık işte.Her şey normal,her sonuç iyi sayı sıkıntımız vardı bir tek.
Ameliyattan sonra 10. ay kendi kendine geldi mucizemiz.
Siz belki daha erken alacaksınız güzel haberi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…