09.08.2009 da evlenenler nasıl gidiyor evlilik?

kayazelha

BiRiCiK kIzIm ZeYnEp NiSa
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
830
13
98
merhaba 09.08.2009 da evlenen arkadaşlar;
benim için bu tarih çok önmeli her açıdan.....
bu tarihte evlendim.....
bu tarihten bir gün öncede dedemi kaybettim....
neyse,
çocuk varmı?
eşinizle ilişkiniz nasıl?
2 yıl geçti yıldönümleriniz nasıl geçti?

düğünüz nerde oldu?
balayına nereye gittiniz?

daha bir çok konu............

canım bende o civarlarda evlendim 11.08.2009 ilk zamanlar biraz sıkıntı vardı alışma süreci falan sonra allah şükür iyiydi ufak tepek problemler dışında şimdide bi bebeğimz olsun isityoruz ama bazı sağlık sorunarımız inş yuvamıza bebeğimzde gelir her şey çok daha güzel olur senin bebiş var mı?

maalesef istedik ilk denenmiz başarısız oldu bebeğimi kaybettim .....
bizimde ilk zamanlar çok kötü geçti ama şimdi maşallah çok iyiyiz.....
nişanlılıktan daha iyi evliliğimiz.herkes evlilkten korkar valla evlilik daha iyiyimiş nişanlıyken çok kavga ederdik.....

ben hiç hamile kalmadım yani o duyguyu yaşamadım ama herşeyin hayırlıdsı tabii evllillik zamanla oturur derlerdi gerçekten öyleymiş zamanla eşler tahamull noktalarını çok iyi öğreniyorlar en azından böyle oldu bizim de kayınvalide görmücevs problemler oldu ama şimdi esikisi kadar değil yani yuvarlanıp gidiyoruz....

01.08.2009 da evlenmiştim bende.yaklaşık 1 yıl evli kaldım şuan ayrıyım.tarihi görünce dikkatimi çekti.sizlerin adına sevindim.mutluluklar...

ben kayınvalidemle oturutorum kayınababam yok.....problem hala yaşıyoruz....
eşim iyi çok şükür o tesellim o.......

01.08.2009 da evlenmiştim bende.yaklaşık 1 yıl evli kaldım şuan ayrıyım.tarihi görünce dikkatimi çekti.sizlerin adına sevindim.mutluluklar...

cnm benim kısmet ilk eş her zaman kaderdir unutmayın önüne geçemessin...
inşallah anlaşmalıdır.aldatma felan değildir....

peki evlilik hayaliizdeki gibimiymiş......
hayal kırıklığına uğranığınız bir sey oldumu 2 yıl boyunca......

bende 2009 nisan ayında evlendim:)
forumda gezinirken tesadüfen gördüm bu topiği..
bizimde ilk sene zor geçti şimdide çocuk derdiyle uğraşıyoruz

bende haziran 2009 da evlendim.evliggim çok güzellll gidiyooo taa ilk günden bugune kadar masalahh...ama bebişimiz yok malesef bir kere olduu ondada kürtaj oldum...2009 evlenennelerin hiç bebegi olmuyormu ne

bende haziran 2009 da evlendim.evliggim çok güzellll gidiyooo taa ilk günden bugune kadar masalahh...ama bebişimiz yok malesef bir kere olduu ondada kürtaj oldum...2009 evlenennelerin hiç bebegi olmuyormu ne

MERHABa CNM HOŞGELDİN...
cnm benimde bir kürtaj geçti başımdan geçen sene valla ben de aynı senin gibi düşünüyordumkiii..
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim...4 haftalık gebeyim şu anda...bence bu senen bizim senemiz...3 sene sonraymış çoğalma sırası...
darısı inş.başına çalışmalara devam 2012 yılı 2009 yılında evlenenlerin senesi...
Bu arada evliliğim çok iyiydi...şimdi baba olucağını duydu yaaa daha bir başka oldu eşşek sıpası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…