09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bunu bilmiyordum. Ne sıkıntı olurmuş ki nick??
Allah korusun. Sen güzel enerjini ve duanı eksik etme her şey düzelir inşallah.

Topuk kanı verdik, topuk kanında tiroid değerleri normal çıktı. Sonra sarılık için test yapıldı tiroid değeri yüksekti, 1 hafta sonra tekrar normale döndü. cuma günü bi ölçüm daha yapıldı yine yükselmişti TSH, yani oğlumun tiroidleri düzensiz çalışıyor bi normale dönüp bi üretimi yavaşlıyor. Sarılıkta buna bağlı olarak geç düşüyor.
Tiroid eksikliği zeka geriliğine ve gelişim bozukluğuna sebep oluyor. Beyinde kalıcı hasar bırakıyor. Erken teşhis edildiği için hemen ilaca başladık, minik bi hap var onu veriyorum, 1 ay sonra tekrar ölçüm yapılacak. Tiroidler kendisi normal çalışana kadar hapla vercem tiroid hormonunu. inşallah normale döner, benzer bi anneyle konuştum ancak 3 yaşına gelince düzelmiş onunki. Sağlık olsun artık geçsin de...

poz ver bana afilli olsun,exe söyle çeksin seni..:)
benim oğlulum mahçup bir delikanlı,öyle herkese mavi boncuk dağıtanı üzer benim oğlumu
çingenstyle en güzelihahhahhahha
cıplak poz da vermemi ister misin
Benim kızım öyle seyelr yapmaz bence
q kesene bereket. sen yegenine oyuncakmı gönderdin

ipek elmi gofret

Gönderdi tabi la en son sebatiye ablaya bebek arabası ısmarladım UI oldu

Çingene sytle iyi fikir
corapsız donsuz gezsinler
selam asmu,gönderdim ama parayla almadım valla,oğlumun oyuncağıydı,benim için parayla alınandan daha değerli yani
Kızım atanın kokusu var üzerinde elbette cok kıymetli

nik bizim bir akrabada vardı. çocukken. çocuk şuanda çok zeki ve çok çalışkan. annemle konuşayım nekadar devam etmiş falan diye..
ama o sarılık bu sarılıktanmıydı bilmiyorum.
o akrabamızla annem hep doktora giderdi bebeği için :26:

el kadar bebe ilacı nası yutuyo nicko?? ben de lşurubu falan mı var acaba dedim..bizimkiler gibi desene..ama bizimkilerde sabah aç karnına alıyosun yarım saat bişey yemiyosun...

qui sende mi o haptan kullanıyorsun? önce bi tatlı kaşığı kadar süt sağıp içinde eritiyordum. bu sabah sütümle birlikte verdim, zaten hap küçük bide yarım veriyorum. onu da ikiye böldüm, sütümü çekipte gelmeye başlayınca hemen ağzına hapı koyup tekrar emzirdim.

asmu sağol canım bizim mevzu sarılık değil tiroid eksikliği.

ver tabisis hani şu meşhur gebe pozları var ya ellerini kukya ve memcüklere kapatıyorlar ondan hahhahahha
bakalım görücez elmik hanımın hanım kızını
vardır valla kokusu ,bebek kıyafetlerini çıakrıdm geçen elimde kalan 2-3 parçayı amanın mis gibi kokuyor...

evet canım euthrox kullanıyorum ben..hmmm eritip vermen lazım tabi doğal olarak..doktor bişey dedi mi peki ilaç sonrası beslenmesi ile ilgili? ben yarım saat bişey yemiyorum,ilaç etkisini gösteriyor..ayrıca demir ilacına başlamadın di mi,o da etkiliyor ilacı ...

Öyle yaparsam korkarsınız bence Sana bişi sorcam akşamları karnım daha büyük oluyor neden

Öyle yaparsam korkarsınız bence Sana bişi sorcam akşamları karnım daha büyük oluyor neden

hahahha bence sen eşofmanları giyince bebiş de yayılıyordur ondandır..:)sabahları uyuyorsa büzüşüyodur:):)
ayrıca vücut lan bu sabah giydiğin ayakkabı akşama sıkıyor,vücut sabah daha sıkı akşam gevşek olur ki:):)
bak analizleri sıraladım sana

bu arada harbi la seboş senin puset yüzünden uçtu bence hahhahahhahha

bende fazla ortalıkla gözükmeyecem q
çünkü UI olmak istemiyorum

ben bi sorayım yine :26: sen nasılsın canım peki
tamam canım :) ben nasıl olayım, şuan yanımda bi melek uyuyor dudaklarını ağlayacak gibi büzüp sonra gülümsüyor uykusunda ne görüyorsa :) bende onu seyrederken dünyanın en mutlu insanı oluyorum :)
canım aynı haptan veriyorum. doktor hapı ver hemen emzir dedi ama dediğin gibi prospektüsünde yarım saat bişey tüketmemek gerektiğini söylüyor. maalesef öyle bi şansım yok, acıkmazsa yutkunmadığı için hapı verip hemen sütü çeksem ağlıyor meme istiyor olmazsa yarın sabah emzik vereyim bakalım susacakmı
Geçer inşallah. Onun o hapı yutan ağzını yerim ben

kız bunun ağzı çok tatlı ben zor tutuyorum kendimi :)

melekler güldürü derler ya nicko,maşşalah ne tatlıdır o şimdi.yerim onun ağzını benn...
memeyi tutarsa bıraktıramazsın o yüzden kaşıkla versen uyurken???ağzına akıtıver...hem acıkmamış olur,hem de ilaç etkisini tam gösterir...

yakalandın ve de kaşındın asmucum,o zaman seboşun puseti sana kaldı

rabbim inşALLAH bekleyenlere bebek nasip eder.. melekler güldürüyor paşanı..
bende istiyorum

kaşıkla vermek geçiyor aklımdan ama ya yutamazsa diye tereddüt ediyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…