- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
amin canım hele bi evlen de :)
kaşıkla vermek geçiyor aklımdan ama ya yutamazsa diye tereddüt ediyorum :26:
Ne bilim la ben aksam yediden sonra birden kocaman oluyo :)hahahha bence sen eşofmanları giyince bebiş de yayılıyordur ondandır..:)sabahları uyuyorsa büzüşüyodur:):)
ayrıca vücut lan bu sabah giydiğin ayakkabı akşama sıkıyor,vücut sabah daha sıkı akşam gevşek olur ki:):)
bak analizleri sıraladım sana
bu arada harbi la seboş senin puset yüzünden uçtu bence hahhahahhahha
tamam canım :) ben nasıl olayım, şuan yanımda bi melek uyuyor dudaklarını ağlayacak gibi büzüp sonra gülümsüyoruykusunda ne görüyorsa :) bende onu seyrederken dünyanın en mutlu insanı oluyorum :)
canım aynı haptan veriyorum. doktor hapı ver hemen emzir dedi ama dediğin gibi prospektüsünde yarım saat bişey tüketmemek gerektiğini söylüyor. maalesef öyle bi şansım yok, acıkmazsa yutkunmadığı için hapı verip hemen sütü çeksem ağlıyor meme istiyorolmazsa yarın sabah emzik vereyim bakalım susacakmı
kız bunun ağzı çok tatlı ben zor tutuyorum kendimi :)
Merhaba :122: :122:
Ne kaçırdım
Seni yolarım :)
Merhaba :122: :122:
Ne kaçırdım
kaç kurtar kendini çek :122:
herkes sen mi asmu,çeko elmişin bebesibe alır gönderir ne lazımsa
Ağzını kırarım!
He Elmik'in bile olsa bebe bebedir
Ya ağzımı kırıyosun zaten ya gözümü oyuyosun hain dom dom
Nick nerde gitti mi
Elmy bizim cadiya arkidis geliyo desene ♡ hayirli olsun insaAllah saglicakla kucagina alacaksin piremsesini :)
Bizde haftaya ogrenicez eger gosterirse ama bizim ki de kiz oldugundan emin gibiyiz artik :) herifcagizim ve annem ruyalarinda kizimiz oldugunu gormusler baska herkeste kiz diyor bende en basinda oyle hiss ettim :) saglicakla gelsinler insaAllah ♡
Herkes iyiydir insaAllah telden bakinca herseyi takip edemiyorum kusura bakmayin..
♡♡♡ hosca kalin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Döverek seviyorum
Sanırım gitti
Evet canım kızmışBenim de inanmam cok zor oldu :)
Gerci ben de hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm. Sağlıklı olsunlar da başka bişi istemiyorum
Aynen oyle canim suan bir mucize gerceklesiyor icimizde belkide hic olmayacak dusunurken Rabbim nasip etti..
Cennet ayaklari altina serilen bir can tasiyorsun gelecegin anne adayini tasiyorsun icinde..
♡♡♡
Bi elbisecikte efulim teyzesi 'takar' junior elmy'ye
Yegenlerim geldi canim ben cikayim yine gelirim Allaha emanet :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimki sanırım uykucu ve miskin olacak doktorun o kadar sarsmasına rağmen kılını bile kıpırdatmadı
Görüşürüz canım kendine iyi bak