- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
Nick <3 Ben
benden kız almak kolay mı la sence
Bence kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nick <3 Ben
benden kız almak kolay mı la sence
Bence kolay
Bak işte haklısın hep kötü seyleri düşünüp kötü cağırıyorumm
Oyuncaaak D: cocuk eline alıp sıngır mıngır oynıcak
Bak işte haklısın hep kötü seyleri düşünüp kötü cağırıyorumm
Oyuncaaak D: cocuk eline alıp sıngır mıngır oynıcak
Ben pek temizlik manyağı olamam Önce exi dezenfekte etmem lazımHee oynıycaaakkk kemirceeeekkkkk.. yalayacaaaaakkkkkk atcakkk sonra yine yalayacakkkk.
Benim gibi temizlik çatlığı olursan her akşam sıcak suda dezenfekte edersin..
oyuncakmı :)
çocuklu olmayınca bunları çözmek zor olii:
oyuncakmı :)
çocuklu olmayınca bunları çözmek zor olii:
Nick sen ne yaptın canım? Sarılığınız geçti demi?
Nasıl çocuklu günler?
beğendin mi tatlışım,neşe içinde oynasın inşallah..
ses çıkarıyor bir de o mavi yerini ısıracak ..:):)q nun hediyesi çok sevimliymiş bu arada
ama ne işe yaradığını çözemedim :S
Gerçi senin oğlun da cok yakışıklı :d Ondan daha iyisini mi bulucaz
Ben pek temizlik manyağı olamam Önce exi dezenfekte etmem lazım
Yalasın yaa millet ne pislikle cocunu büyütüuyo
Ben de evirip cevriirp baktım zaten bu ne la diye
Çocuklu günler yorucu ama güzel :) sarılığımız geçmedi malesef. Detaylı tahlille tiroid sıkıntımız olduğunu öğrendik ilaç kullanıyoruz. Sarılık geçer ama tiroid çok ciddî bi durum. Her şerde bir hayır var işte sarılık uzadığı için farkedildi durum. Yoksa kalıcı hasarlara sebep oluyor
Çocuklu günler yorucu ama güzel :) sarılığımız geçmedi malesef. Detaylı tahlille tiroid sıkıntımız olduğunu öğrendik ilaç kullanıyoruz. Sarılık geçer ama tiroid çok ciddî bi durum. Her şerde bir hayır var işte sarılık uzadığı için farkedildi durum. Yoksa kalıcı hasarlara sebep oluyor
Beğenmez olur muyum bayıldım, eve gidince giyicem sana poz vericembeğendin mi tatlışım,neşe içinde oynasın inşallah..
daha iyisi bende hazır büyümüş
O zaman cocukları bundan sonra cingene style büyütüyoruzSorma elmy orası öyle.. bir kış vaktiydi..yeminle diyorum sana kar olmasa da ayaz var dışarıda. Çingenelerden biri kucağında bir çocuk ayakları çıplak.. çorap bile yok.
Eşime dedim. Biz balkona çıkarsak hasta olur bebeler. Baksana şunlara.onların bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor.
Gecmiş olsun, lan o nasıl ilac kullanıyo sen ic sütünden gecsin
Beğenmez olur muyum bayıldım, eve gidince giyicem sana poz vericem
Bence benim kız yollu olup herkese mavi boncuk dağıtsın
O zaman cocukları bundan sonra cingene style büyütüyoruz
Gecmiş olsun, lan o nasıl ilac kullanıyo sen ic sütünden gecsin
Beğenmez olur muyum bayıldım, eve gidince giyicem sana poz vericem
Bence benim kız yollu olup herkese mavi boncuk dağıtsın
O zaman cocukları bundan sonra cingene style büyütüyoruz
selam kızlar
nik kuzum geçmiş olsun.. yorumlarda işine yarar bişi çıktımı. bunada şükür fark ettiniz canım:26:
q kesene bereket. sen yegenine oyuncakmı gönderdin
ipek elmi gofret
çek :122:
:122::122:
:122::122::122:
Allah dermansız dert vermesin qui tiroid sorunu varama iilacıda vvar hap veriyorum. Şükürki erken farkedildi