09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bak işte haklısın hep kötü seyleri düşünüp kötü cağırıyorumm

Oyuncaaak D: cocuk eline alıp sıngır mıngır oynıcak :KK70:

Hee oynıycaaakkk kemirceeeekkkkk.. yalayacaaaaakkkkkk… atcakkk sonra yine yalayacakkkk.
Benim gibi temizlik çatlığı olursan her akşam sıcak suda dezenfekte edersin..

Hee oynıycaaakkk kemirceeeekkkkk.. yalayacaaaaakkkkkk… atcakkk sonra yine yalayacakkkk.
Benim gibi temizlik çatlığı olursan her akşam sıcak suda dezenfekte edersin..
Ben pek temizlik manyağı olamam :KK70: Önce exi dezenfekte etmem lazım :KK1:

Yalasın yaa millet ne pislikle cocunu büyütüuyo :KK70:
oyuncakmı :)
çocuklu olmayınca bunları çözmek zor olii::KK70:

Ben de evirip cevriirp baktım zaten bu ne la diye :KK70:

Nick sen ne yaptın canım? Sarılığınız geçti demi?
Nasıl çocuklu günler?

Çocuklu günler yorucu ama güzel :) sarılığımız geçmedi malesef. Detaylı tahlille tiroid sıkıntımız olduğunu öğrendik ilaç kullanıyoruz. Sarılık geçer ama tiroid çok ciddî bi durum. Her şerde bir hayır var işte sarılık uzadığı için farkedildi durum. Yoksa kalıcı hasarlara sebep oluyor:KK43:

quarta teyzesi benim kızıma neler göndermiş nelerrrrr :)

Eki Görüntüle 1091073
beğendin mi tatlışım,neşe içinde oynasın inşallah..

q nun hediyesi çok sevimliymiş bu arada
ama ne işe yaradığını çözemedim :S
ses çıkarıyor bir de o mavi yerini ısıracak ..:):)

Gerçi senin oğlun da cok yakışıklı :d Ondan daha iyisini mi bulucaz :KK70:

daha iyisi bende hazır büyümüş :63:

herkese merhaba bu arada...
nicko melih nasıl oldu,tiroid çıkmış geçmiş olsun canım..

Ben pek temizlik manyağı olamam :KK70: Önce exi dezenfekte etmem lazım :KK1:

Yalasın yaa millet ne pislikle cocunu büyütüuyo :KK70:

Ben de evirip cevriirp baktım zaten bu ne la diye :KK70:

Sorma elmy orası öyle.. bir kış vaktiydi..yeminle diyorum sana kar olmasa da ayaz var dışarıda. Çingenelerden biri kucağında bir çocuk ayakları çıplak.. çorap bile yok.:KK53::KK53:
Eşime dedim. Biz balkona çıkarsak hasta olur bebeler. Baksana şunlara.onların bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor.

Çocuklu günler yorucu ama güzel :) sarılığımız geçmedi malesef. Detaylı tahlille tiroid sıkıntımız olduğunu öğrendik ilaç kullanıyoruz. Sarılık geçer ama tiroid çok ciddî bi durum. Her şerde bir hayır var işte sarılık uzadığı için farkedildi durum. Yoksa kalıcı hasarlara sebep oluyor:KK43:

Bunu bilmiyordum. Ne sıkıntı olurmuş ki nick??
Allah korusun. Sen güzel enerjini ve duanı eksik etme her şey düzelir inşallah.

nicko topuk kanı vermediniz mi siz? orda çıkmış olması lazımdı..tiroide bakıyorlar çünkü..üstelik de sağlık ocağından haber veriyorlar,ayrıca develet eve kadar yolluyor sonuçlarda birşey çıkarsa...
ilaçla kontrol altına alıyor merka etme canım,bebeklerde nasıl oluyor ilaç mı damla mı,ne kadarda bir kontrolü oluyor?

Gecmiş olsun, lan o nasıl ilac kullanıyo :KK70: sen ic sütünden gecsin :KK70:

beğendin mi tatlışım,neşe içinde oynasın inşallah..
daha iyisi bende hazır büyümüş :63:
Beğenmez olur muyum bayıldım, eve gidince giyicem sana poz vericem :KK70:

Bence benim kız yollu olup herkese mavi boncuk dağıtsın :KK1:
Sorma elmy orası öyle.. bir kış vaktiydi..yeminle diyorum sana kar olmasa da ayaz var dışarıda. Çingenelerden biri kucağında bir çocuk ayakları çıplak.. çorap bile yok.:KK53::KK53:
Eşime dedim. Biz balkona çıkarsak hasta olur bebeler. Baksana şunlara.onların bağışıklık sistemi daha güçlü oluyor.
O zaman cocukları bundan sonra cingene style büyütüyoruz :KK70:

poz ver bana afilli olsun,exe söyle çeksin seni..:)
benim oğlulum mahçup bir delikanlı,öyle herkese mavi boncuk dağıtanı üzer benim oğlumu:63:
çingenstyle en güzelihahhahhahha

selam kızlar :KK16:

nik kuzum geçmiş olsun.. yorumlarda işine yarar bişi çıktımı. bunada şükür fark ettiniz canım:26:

q kesene bereket. sen yegenine oyuncakmı gönderdin:KK53::KK53:

ipek elmi gofret :KK3::KK3::KK3:

çek :122:
:122::122:
:122::122::122:

Çingene sytle iyi fikir:KK60::KK60:

Allah dermansız dert vermesin qui tiroid sorunu varama iilacıda vvar hap veriyorum. Şükürki erken farkedildi

el kadar bebe ilacı nası yutuyo nicko?? ben de lşurubu falan mı var acaba dedim..bizimkiler gibi desene..ama bizimkilerde sabah aç karnına alıyosun yarım saat bişey yemiyosun...

selam asmu,gönderdim ama parayla almadım valla,oğlumun oyuncağıydı,benim için parayla alınandan daha değerli yani:KK34:

X