09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kaşıkla vermek geçiyor aklımdan ama ya yutamazsa diye tereddüt ediyorum :26:

sabaha karşı emiyorsa mesela,karnı tok uyuyor ya sen biraz bekle kaşıkla erit,şöyle ağzının yanından akıtıverirsin ,direkt boğazına gönderirsen genzine kaçar da..ya da minik şırıngayla yanağının içine doğru akıt...
yutar canım napıcak yutmayıp da,ağzında bekletemz daha...

hahahha bence sen eşofmanları giyince bebiş de yayılıyordur ondandır..:)sabahları uyuyorsa büzüşüyodur:):)
ayrıca vücut lan bu sabah giydiğin ayakkabı akşama sıkıyor,vücut sabah daha sıkı akşam gevşek olur ki:):)
bak analizleri sıraladım sana :KK14::KK14:

bu arada harbi la seboş senin puset yüzünden uçtu bence hahhahahhahha
Ne bilim la ben aksam yediden sonra birden kocaman oluyo :)
tamam canım :) ben nasıl olayım, şuan yanımda bi melek uyuyor dudaklarını ağlayacak gibi büzüp sonra gülümsüyor :KK70: uykusunda ne görüyorsa :) bende onu seyrederken dünyanın en mutlu insanı oluyorum :)

canım aynı haptan veriyorum. doktor hapı ver hemen emzir dedi ama dediğin gibi prospektüsünde yarım saat bişey tüketmemek gerektiğini söylüyor. maalesef öyle bi şansım yok, acıkmazsa yutkunmadığı için hapı verip hemen sütü çeksem ağlıyor meme istiyor :KK43: olmazsa yarın sabah emzik vereyim bakalım susacakmı

kız bunun ağzı çok tatlı ben zor tutuyorum kendimi :)

Anasına cekmediği icin cok tatlı bi bebk :KK70:

Elmy bizim cadiya arkidis geliyo desene ♡ hayirli olsun insaAllah saglicakla kucagina alacaksin piremsesini :)

Bizde haftaya ogrenicez eger gosterirse ama bizim ki de kiz oldugundan emin gibiyiz artik :) herifcagizim ve annem ruyalarinda kizimiz oldugunu gormusler baska herkeste kiz diyor bende en basinda oyle hiss ettim :) saglicakla gelsinler insaAllah ♡

Herkes iyiydir insaAllah telden bakinca herseyi takip edemiyorum kusura bakmayin..

♡♡♡ hosca kalin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ağzımı kırıyosun zaten ya gözümü oyuyosun hain dom dom :KK19:

Nick nerde gitti mi

Döverek seviyorum :KK70:

Sanırım gitti

Elmy bizim cadiya arkidis geliyo desene ♡ hayirli olsun insaAllah saglicakla kucagina alacaksin piremsesini :)

Bizde haftaya ogrenicez eger gosterirse ama bizim ki de kiz oldugundan emin gibiyiz artik :) herifcagizim ve annem ruyalarinda kizimiz oldugunu gormusler baska herkeste kiz diyor bende en basinda oyle hiss ettim :) saglicakla gelsinler insaAllah ♡

Herkes iyiydir insaAllah telden bakinca herseyi takip edemiyorum kusura bakmayin..

♡♡♡ hosca kalin

Evet canım kızmış :KK70: Benim de inanmam cok zor oldu :)

Gerci ben de hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm. Sağlıklı olsunlar da başka bişi istemiyorum

Döverek seviyorum :KK70:

Sanırım gitti

Evet canım kızmış :KK70: Benim de inanmam cok zor oldu :)

Gerci ben de hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm. Sağlıklı olsunlar da başka bişi istemiyorum

Aynen oyle canim suan bir mucize gerceklesiyor icimizde belkide hic olmayacak dusunurken Rabbim nasip etti..
Cennet ayaklari altina serilen bir can tasiyorsun gelecegin anne adayini tasiyorsun icinde..

♡♡♡

Bi elbisecikte efulim teyzesi 'takar' junior elmy'ye :KK70:

Yegenlerim geldi canim ben cikayim yine gelirim Allaha emanet :)

Aynen oyle canim suan bir mucize gerceklesiyor icimizde belkide hic olmayacak dusunurken Rabbim nasip etti..
Cennet ayaklari altina serilen bir can tasiyorsun gelecegin anne adayini tasiyorsun icinde..

♡♡♡

Bi elbisecikte efulim teyzesi 'takar' junior elmy'ye :KK70:

Yegenlerim geldi canim ben cikayim yine gelirim Allaha emanet :)

benimki sanırım uykucu ve miskin olacak doktorun o kadar sarsmasına rağmen kılını bile kıpırdatmadı :KK70:

Görüşürüz canım kendine iyi bak

benimki sanırım uykucu ve miskin olacak doktorun o kadar sarsmasına rağmen kılını bile kıpırdatmadı :KK70:

Görüşürüz canım kendine iyi bak

Keyfine bakiyo iste ne guzel doguduklarinda oyle olmalarini cok istiycez galiba :)))

Bende ogle uykusuna yatiyorum hala annem diyo ki insaAllah bebiste uykucu olur yoksa yandin diyo :))

Iyi aksamlar canim♡♡♡

X