09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızçenin ağzına kimsenin tükürmesine izin verme annesi
kendi kişiliğinden ödün vermesin

Anasının kaderi kıza çeyiz olurmuş, elimden geleni yapacağım ama annesi gibi salak olacağına kalıbımı basarım

Herkese selamlar..
Konu ne ki ya?
Kk nın tadı tuzu kaçmış. Banlıyken mynette kelime oyunu oynardım sıkılırdım. Şimdi kelime oyunu bile daha zevkli geliyor. Neden böyle tirajdan düştü bu kk?

Herkese selamlar..
Konu ne ki ya?
Kk nın tadı tuzu kaçmış. Banlıyken mynette kelime oyunu oynardım sıkılırdım. Şimdi kelime oyunu bile daha zevkli geliyor. Neden böyle tirajdan düştü bu kk?

Konu annenin kaderi kıza ceyiz olurmuymuş

Benim de midem bulanıyo

Oooo ben de kız hissediyordum. Hayırlı uğurlu olsun elmy. Sağlıklı olsun..
Çok güzel kız çocuk büyütmek emin ol..
İsim türetmeye başladın mı?

Saol canım inşallah.

Herkes öyle diyo kız cocuk anne icin büyük bir lütuf diyolar ama görücez bakalım

İki isim var kafamızda Cemre Eliz

quarta teyzesi benim kızıma neler göndermiş nelerrrrr :)

Saol canım inşallah.

Herkes öyle diyo kız cocuk anne icin büyük bir lütuf diyolar ama görücez bakalım

İki isim var kafamızda Cemre Eliz

Eliz güzel de.. iki isim zor oluyor kızlar için elmy ya.en azından soy adını taşıyamaz bence iyi düşün. Tek isim hem kısa ve öz. İki isim olursa eliz cemre X Y soy isimleri gibi..
Bence tek başına eliz çok güzel.

Bence de tek başına eliz cok güzel ama tutturdu cemre olsun diye. Kendi adı da işin icine girdiği icin baba kız uyumu yakalarlarmış D: dur bakalım daha zamanımız var

Anasının kaderi kıza çeyiz olurmuş, elimden geleni yapacağım ama annesi gibi salak olacağına kalıbımı basarım

annesi gibi temiz kalpli olsun,
bahtı kaderi yolu hep güzelliklere açık olsun
çocuğa enerjini güzel pompalaa laa hayırsız anne olma

q nun hediyesi çok sevimliymiş bu arada
ama ne işe yaradığını çözemedim :S

Neymiş o hediye?
Nerede ben de bakcam resmine

Bak işte haklısın hep kötü seyleri düşünüp kötü cağırıyorumm

Oyuncaaak D: cocuk eline alıp sıngır mıngır oynıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…