09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ayrıntılı ultr. önemli canım tüm organlar bakıyorlar,ona baktır mutlaka...
ooyyyy rüyana girmiş :KK1::KK1:hem de şımarık hahahhahaşımarsın bişey olmaz,her çocuk bi parça şımartılmayı hakeder..:)

göster bakayım,merak ettim...büyüyebilir canımiherkeste farklı olyuro..oku bak:

http://............/dosyalar/haftalar/hafta14.html

Baktırıcam, asansörde cekeyim birazdan boy aynası yok burda, sımarık cocuk korkutuyor beni Allaha büyük konuşmak da istemiyorum :KK1: Çarpılırım valla :KK70:

Acılmıyo verdiğin link

açılmıyor sanırım kopyaladım ben de:

Bu haftadan itibaren artık hamile olduğunuzu saklamanız zorlaşacak:). Bu konuda mutlaka bilmeniz gereken bir gerçek var. Aynı gebelik haftasında olan anne adaylarının dıştan bakıldığında görünümü birbirinden çok farklı olabilir. Bazı anne adaylarının karınları gebelik haftalarına göre daha büyük, bazılarının daha küçük görünebilir. Önemli olan ultrasonografi ölçümleridir. Büyüklerimiz bazı anne adaylarının arkadan görünüşlerine bakarak, karın şekillerini inceleyerek, hatta karınlarına dokunarak cinsiyet tahmini yaparlar ve siz anne adaylarının ultrasonografide size söylenenlere olan inançlarını bile sarsabilirler. Bazıları daha da ileriye giderek sizin ikiz gebeliğiniz olduğunu söyleyebilir. Biz de onlara saygı duyar ve bebeğinizin cinsiyetine ve bebek sayısına tekrar bakarız:))
Karnınızın şekliyle bebeğin cinsiyeti arasında bir bağlantı varsa da henüz bilim kitaplarına geçecek dayanaklar bulmamıştır. Yine eğer siz karnınızın gebelik haftasına göre daha farklı bir büyüklükte olduğunu düşünüyor olsanız bile ultrasonografi ölçümlerinin daha güvenilir olduğunu bilmelisiniz. Bazı bebekler içerideki yatış şekilleriyle dış görünümde aldanmalara neden olmaktadır. Yine sizin kilo alımınız, vücudunuzun sıvı durumu, karın kaslarınızın gerginliği ve birçok etken bu yanılsamaya katkıda bulunur. İlk gebeliği olan ve uzun boylu olan anne adaylarının "karınları daha geç çıkar".

Allahtan boyum cüce gibi ahahahahah

X